Ahojte. Keby som sa chcela nabudúci rok hlásiť na Karlovu univerzitu a odbor medzinárodne vzťahy a politológia z čoho by som asi tak mala maturovať. Ďalej sa chcem spýtať či má niekto s touto školou nejaké skúsenosti a z čoho sa píšu prijímacie skúšky.
Maturovať mozes ist z coho chces. Ja tam tiez idem. Prijimacky sa robia OSP. Je to taky test na ktory sa neda naucit, nieco ako TSP na MUNI. www.scio.cz
ja som tento rok robila prijimacky na karlovku,som prijata..robis testy OSP,robi cih firma scio. odporucam si robit starsei testy a tak sa trenovat..mne to pomohlo a mala som vyborny percentil co je 96,5%. Napokon idem studovat do Brna -medzinarodne vztahy a europske studia,keby ze si das prihlasku aj do brna-robis este jeden test a to ZSV-zaklady spoločenskych věd-noska,dejepis...taktiez odporucam vopred trenovat..lebo tie otazky su stavane uplne inym stylom ako ine testy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov