Chcela by som vedieť ako sa vám tam páči, či ste spokojní, a ktoré predmety sa tam vyučujú? Vyučujú sa tam nejaké odborné predmety v cudzom jazyku? Je táto škola náročná?
Zn.:Zúfalé/nerozhodné
fu. ťažko povedať. celkovo ma to baví, niektoré predmety sú ale otravné. odborné predmety v cudzom jazyku by bol masaker, nech už je človek neviem ako jazykovo zdatný. ale sú napr. Local Studies, kde píšeš esej v angličtine na danú tému a na jazykoch napr. na Nj sa berie politický systém v Nemecku a pod.
a náročná je podľa toho, ako k tomu pristupuješ ty sama.
@lentilka97 ako sorry, ale podľa jedného kritéria sa škola zvažovať nedá a okrem toho, keď je niekto schopný a baví ho to, uplatní sa aj keby vyštudoval aplikovanú etiku.
@m1shul1k ja som tiež išla s tým, že prvý jazyk som mala anglinu a druhý nemčinu, akože prvý semester bol pre mňa hrozný (NJ) ale potom trochu poľavili, lebo videli, že nás nedokázali na strednej dostatočne pripraviť. tak ideme pomaličky, nie je to zlé.
ťažko povedať či odporučila. mne sa tu páči, aj keď je pravda, že celková úroveň fakulty klesla, na druhej strane fakulta robí veľa projektov, domácich aj zahraničných, študent má možnosť zapojiť sa do čohokoľvek. zatiaľ neľutujem, že som tu.
ja tam síce nechodím, ale spolužiak tam prestúpil na Mgr. a zatiaľ si pochvaľuje, ale že tie jazyky sú dosť zabijak, že si na tom veľmi dávajú záležať
ale tiež som počula aj veľa sprostredkovaných ohlasov, takže ťažko povedať, ale pluskom určite je, že sa cez fakultu môžeš dostať na množstvo stáží kde-kade
ja by som to povedala tak - každá škola má svoje pre a proti
Zatiaľ som prekonala len jeden semester, ale musím povedať, že som celkom spokojná. Odborné predmety sú zatiaľ zvládnuteľné, ale neviem si predstaviť takú teóriu politiky po anglicky Jazyky sú podla mňa značne jednoduché, najmä angličtina, ktorú mám ako prvý, s nemčinou na tom je skoro každý značne poslabšie, čomu sa profesor musel holt prispôsobiť. Ak máš nejaké lingvistické ambície môžeš si dať aj tretí (čínština, francúzština, ruština)
Náročná asi je, vzhladom na množstvo skúšok. Podla mňa je to celkom uplatnitelná škola, respektíve fakulta, kedže myslím, že medzinárodné vzťahy sa na Sr tuším v čistej neekonomickej forme nedajú inde študovať.
ja by som sem šla znovu , ak človek sám chce, tak sa mu bude dariť aj na škole, aj po škole. Fakulta ponúka naozaj mnoho možností pre študentov, ktorí sa nechcú len flákať, a ak ich využiješ, niekam sa naisto dostaneš.. len musíš pre to niečo robiť. @M1shul1k predmety sú prevažne dejepis dejepis o takej dobe, dejepis o inej dobe...
ale.. neviem prečo.. ale páči sa mi tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a náročná je podľa toho, ako k tomu pristupuješ ty sama.
ťažko povedať či odporučila. mne sa tu páči, aj keď je pravda, že celková úroveň fakulty klesla, na druhej strane fakulta robí veľa projektov, domácich aj zahraničných, študent má možnosť zapojiť sa do čohokoľvek. zatiaľ neľutujem, že som tu.
ale tiež som počula aj veľa sprostredkovaných ohlasov, takže ťažko povedať, ale pluskom určite je, že sa cez fakultu môžeš dostať na množstvo stáží kde-kade
ja by som to povedala tak - každá škola má svoje pre a proti
Náročná asi je, vzhladom na množstvo skúšok. Podla mňa je to celkom uplatnitelná škola, respektíve fakulta, kedže myslím, že medzinárodné vzťahy sa na Sr tuším v čistej neekonomickej forme nedajú inde študovať.
@M1shul1k predmety sú prevažne dejepis dejepis o takej dobe, dejepis o inej dobe...
ale.. neviem prečo.. ale páči sa mi tu