Ahoj chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s odborom medzinár. vzťahov? A kde to študujete? Ja by som chcela ísť na Ekonomickú univerzitu do BA, ale aký je v nej rozdiel oproti ostatným vysokým? A z čoho maturovať? Geo, Anj, Nej, Slj môže byť? :
no ak chces ist na ekonomicku tak ziadna noska ale pekne matika...+ 2 jazyky treba vediet samozrejme....namiesto tej geo si daj matiku, ale zas zalezi, v BB sa nerobia prijimacky z matiky, a v cesku netusim, ale ak chces ist skusit na ekonomicku tak urcite matiku
Matika mi neide zle a neprekážala by mi.... Noska je skôr opak matiky... ide o to, že prihlášku si nemôžem dať len jednu na všetky školy okrem tej v BA treba nosku... asi sa s tým potrápim....
Ja som na skole v Banskej Bystrici, tam su dolezite jazyky v tretiaku je z nich statnica, dejepisu tam budes mat nekonecne a tiez geografia, ak pojdes na politologiu, v podstate to iste ale viac teorie o roznych politickych hnutiach menej tych dejin o vojnach a datumoch a geografie ale take ze sociologia, ekonomia atd. FPVMV nieje az take tazke ak tomu budes venovat nejaky cas. Prijmacky boli trochu zakerne vzhladom na siroky rozhlad, od nemeckych hudobnikov po hl, predstavitelov stran vo velkej britanii ak ti mam este poradit urcite si nedavaj kurz na siv.sk je ti na nic a u samotne konzultacky na nasej skole boli odveci skus radsej cechy, ale FPVMV je urcite spolu s tou skolou v BA jednou z tych ktore maju ako taky poriadok v systeme a minimum sialenych pedagogov, ktory ti pojdu po krku z dovodu sympatii.
@folikula Wau... dobre, takže sa dostávam do obrazu... s dejákom nemám problém, aspoň nie so stredoškolským Nemecký hudobníci? Ako absolventka ZUŠ-ky v hudobnom odbore mám prehľad neviem čo je ten kurz, ale asi si ho nedám... Ja som sa bála hlavne na NOSku, lebo tá mi robí niekedy problémy... snáď to zvládnem
väčšinu dobrých škôl aj tak nezaujíma, z aktých predmetov maturuješ. ja to študujem v Brne a je to fajn, spravíš skúšky všeobecných predpokladov a potom z Nasky a v pohode...a je to taký dejipis moderných dejín mi to príde...ale dá sa to.
a okrem angličitny tu zatiaľ nikto žiaden iný jazyk nepotreboval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a okrem angličitny tu zatiaľ nikto žiaden iný jazyk nepotreboval.