Ahojte, rozhodujem sa medzi štúdiom MV na EUBA(je viac ekonomiky zamerané) a na UMB v BB(viac politicky). Ak tam niekto študujete neviete mi viac o Tom povedať? Neviem sa rozhodnúť...Na EUBA sa bojím kvôli matike, ale zas vraj to tam lepšie ako v BB.
@desire21 ahoj mňa tam zobrali a chcel by som sa spýtať ako to tam je s matematikou a kolko mám pokusov na skúšky? Z cudzích jazykov sú skušky alebo len zápočty?
@matoo98 No matika sa da zvladnut, pokial sa na nu clovek bude zodpovedne pripravovat jazyky su skusky (casto priebezny test, finalny test, nejake tie slohy, aktivita na hodine a ustne skusky), dalej sa treba pripravit na to, ze fmv mava jazyky len streda, stvrtok a bohuzial velmi casto piatok, aj poobede. Na skusku mas len riadny a opravny termin, ale z 99% predmetov musis este spravit zapocet, alebo teda priebezne hodnotenie, nech ta na tu skusku vobec pustia ... ale da sa to zvladnut, len musi mat clovek pevne nervy, v prvom rocniku hlavne netreba podcenit Ekonomicku teoriu, pretoze na tej sa vyhadzuje velmi vela
@matoo98 Takych 8-9 skusok bezne zalezi ci si zvolis nejaky specialny program alebo nie ja som mala frankofonne studium a mala som potom o dve skuskyt naviac v druhom rocniku, ale zase som nemusela mat volitelny predmet v 3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov