Aj keď sa možno táto téma opakuje...Hrozí niekomu z Vás medziročník? Prípadne máte nejakého známeho, čo sa na to chystá alebo to už zažil?? Ako sa pozeráte na ľudí, čo sú v medzročníku? Normálne, či hanba?? Lebo mne asi hrozí, a sama som už klesla vo svoj
nevyuzity cas nie.. dozenies to co si nevedela... je to skoda, rok strati ale co uz a tearz si v korom rocniku? ak opakujes bakalarsky to bud rada, ini musia prvy rocnik
Hm, najhoršie je, že mám všetky skúšky už dávno spravené, už som mala štátnicovať, ale konzultant sa na mňa vysral, odcestoval neviem kam, a kašle na moju bakalárku a neopíše mi ju, lebo že nemal čas to skontrolovať. Čiže čistá psychiatria.
najdes si brigadu a hned to bude vyuzity cas U nas to jednej holcine hrozilo, no hecla sa a dala vsetky skusky co jej zostavali z predchadzahuceho roka...
@ austin1991 áno, tak to cháp, že chodíš znova do toho istého ročníka, a medzitým si musíš dorobiť skúšky, čo si nespravil, niečo ako prepadnutie a opakovanie ročníka. Lenže ja mám iný problém, viď @ 5
@karolina2808 podľa toho čo si písala v @5 toto isté sa stalo minulý rok jednej známej. do školy nemusela chodiť s tím že skúšky už má spravené, len spravila bakalárku na novo obhájila a išla na štátnice ale nemusela chodiť do školy
@karolina2808 viem, viem ten problém som čítal, ale to sa stáva, kamoška pri zápise predmetov do 5 ročníka nebola na SR a nestihla si zapísal voliteľné, kým sa vrátila sa to nedalo a absolvovať ich absolvovala s tým rozdielom, že si platí 800 € nadštandardné má všetky skúšky a bude chodiť iba kvoli diplomovke a konzultáciám, pre blbú chybu a neochotu zo strany vedenia školy, lebo keď jej predmety zapísali a aj uznali stačilo jede podpis, ktorý jej odmietli dať
@leilla riešila som to a ešte stále riešim, nádej ešte možno je, ale ja sa už vidím tam, a neviem čo budem robiť, asi fakt nejaká práca, hmm ale ja som ešte chcela mať študentský život, a doma sedieť a hovno robiť, tak ot nechcem, budem ako Ťapákovci
ježiši ty stresuješ kvôli tomu, jak keby si bola jediná na svete. ako hovorí @n0win0u je to úplne bežné, a okrem toho, je to podľa mňa úplne najideálnejšie na užívanie si študentského života. budeš mať stále status denného študenta, tj. všetky tie strašné zľavy, ktoré ti všade nútia (akože irónia), budeš mať minimum učenia, keďže, ako vravíš, chýba ti iba odovzdať bakalárku, a môžeš popritom brigádovať, ak budeš mať šťastie, slušne zarobíš, nebudeš musieť makať 8čky celý týždeň, a do toho všetky tie žúrky... so what?!??
no teda až na ten detail, že si budeš platiť školné a ten rok navyše na teba rodičia nebudú dostávať prídavky.
áno @leilla stresujem lebo som chcela mať školu čím skôr za sebou, lebo zase stratím ďalší rok, už jeden som stratia, keď som bola rok v zahraničí...ale možno to len za horúca riešim, ak tam budem, tak sa nejako vynájdem
inak, ak si v druháku aspoň u nás to tak je, tak treba si počkať tuším rok na prijímačky, spraviť ich a až potom ísť do medziročníka. Neviem ako to je inde, nemám s tým skúsenosť našťastie zatiaľ.
mat medzirocnik a nemusiet chodit do skoly nie je az take hrozne ako sa to zda, ja som prenasala jeden predmet, cely rok som robila a popritom som si uzivala ako sa len dalo- mala som peniaze a mala som kopu casu ak uz nic, treba na tom najst nieco pozitivne a vytazit z toho maximum, nevesaj hlavu
mňa by radšej zaujímalo, že aký dôvod musí študent uviesť v žiadosti, aby mu medziročník povolili. ja som totiž nespravila v ZS jednu skúšku, tak som si ju preniesla do LS (keďže to už bol tretí ročník a táto možnosť tu bola), ale nespravila som ju. v žiadosti o medziročník som to odôvodnila zdravotnými ťažkosťami a v rozhodnutí mi napísali, že to nie je "relevantný dôvod". Tak mňa teda viac zaujíma, že aký je to "relevantný dôvod" vďaka ktorému študenta pustia do medziročníka? Má s tým niekto skúsenosti? Prosím, poraďte mi, čo mám napísať do odvolania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nevyuzity cas nie.. dozenies to co si nevedela... je to skoda, rok strati ale co uz a tearz si v korom rocniku? ak opakujes bakalarsky to bud rada, ini musia prvy rocnik
spraviť školu v štandardnej dĺžke je moc... mainstream...
A viem, že kamoši na FEI uviazli, ale väčšina to vzdala a skončila so školou ....
to si mala riešiť s kompetentnými, ak vedúci záverečnej práce má nejaké záväzky, nemôže sa na teba len tak vysrať....
ale stále verím, že to nejako dám a nebude žiadny medziročník.
ale úprimne, aj tak by som tam nešla. pravdepodobne by som sa na to vyjebala.
neviem. očividne, keď neviem spraviť tie skúšky teraz tak som hlúpa a ani medziročník mi nepomôže (ach)
a áno, ja by som sa hanbila ako sviňa, že som hlúpa.
ale to neni tvoj prípad, ako tak čítam. takže v tomto prípade by ma to mrzelo ale nie je to tvoja hanba ale hanba konzultanta.
bezne sa robia jokey, ze 5rocne studium na XX skole bolo 9 mojich najkrajsich rokov zivota
ježiši ty stresuješ kvôli tomu, jak keby si bola jediná na svete. ako hovorí @n0win0u je to úplne bežné, a okrem toho, je to podľa mňa úplne najideálnejšie na užívanie si študentského života. budeš mať stále status denného študenta, tj. všetky tie strašné zľavy, ktoré ti všade nútia (akože irónia), budeš mať minimum učenia, keďže, ako vravíš, chýba ti iba odovzdať bakalárku, a môžeš popritom brigádovať, ak budeš mať šťastie, slušne zarobíš, nebudeš musieť makať 8čky celý týždeň, a do toho všetky tie žúrky... so what?!??
no teda až na ten detail, že si budeš platiť školné a ten rok navyše na teba rodičia nebudú dostávať prídavky.
(ach)
do zahraničia chodia ľudia za skúsenosťami, a nie strácať roky...