Vie mi niekto poradiť čo robiť v prípade že v piatok mam zapis na jednu školu, avšak prijimačky na druhu školu mam az 22. septembra. Mám ísť v piatok na zapis? Ako to funguje? Ak by ma prijali na druhú školu môžem ukončiť štúdium a chodiť na druhú? Lenze
ako to je mozne? ved na konci sept. sa uz zacina semester, nie este len robia prijimacky...no never mind.
dnom zapisu sa stavas studentom danej VS. co znamena, ze ked sa raz zapises, uz sa ti bude ratat akoby si prvy rok studovala - aj keby si to ukoncila hned v prvom semestri z dovodu ze nastupis na tu druhu skolu. jeden rok si budes musiet teda doplacat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
dnom zapisu sa stavas studentom danej VS. co znamena, ze ked sa raz zapises, uz sa ti bude ratat akoby si prvy rok studovala - aj keby si to ukoncila hned v prvom semestri z dovodu ze nastupis na tu druhu skolu. jeden rok si budes musiet teda doplacat.
hm. zapeklitá situácia.