Ako melodeath, to je soilwork, dark tranqullity, at the gates(co tu uz bolo), katatonia, dajme tomu ze aj opeth...proste svedska goteborgska scena, to ja rad
Ja mam najradsej Hypocrisy, At the gates, Dark Tranquility, In flames, Soilwork, Arch enemy a aj Eluveite je ciastocne melo death podla mna je to najlepsi styl
dalej Sacrilege (SWE), Mors Principium Est, Children Of Bodom (starsie veci), Eternal Tears Of Sorrow, Omnium Gatherum, Arch Enemy a mas to najlepsie z melodic death metalu...
Inak nikde som tu nevidel Kalmah - Swampsong a They will return su super albumy z tohoto stylu. Aj ked to ta prejde tak za polrok , opocuva sa rychlo. Jo a nikde som tu nevidel Soilwork, ten je super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Norther
Arch Enemy
...
a in flames som nieco ztahoval a je to v poho, skor dake single vase the best by to xelo
skús aj Darkest Hour, Mercenary, Dark Age, Dawn of Tears, Tears From The Sky, Compos Mentis
možno aj All That Remains, Heaven Shall Burn
A Arch Eneny fakt môžem
Skús ešte Hypocrisy..
In Flames - Whoracle
At The Gates - Slaughter Of The Soul
Dark Tranquillity - all
Wintersun - Wintersun
Throne Of Chaos - Menace And Prayer
Imperanon - Stained
dalej Sacrilege (SWE), Mors Principium Est, Children Of Bodom (starsie veci), Eternal Tears Of Sorrow, Omnium Gatherum, Arch Enemy a mas to najlepsie z melodic death metalu...
Inak nikde som tu nevidel Kalmah - Swampsong a They will return su super albumy z tohoto stylu. Aj ked to ta prejde tak za polrok , opocuva sa rychlo. Jo a nikde som tu nevidel Soilwork, ten je super.