Lyzicou vydlabujem vzdy ked nacnem novy a ked ho koncim (kraje ) a stred tak barsjako pokrajam do misky lebo sa mi s tym nechce velmi hrat a nechcem aby bola vsade na linke voda z neho
Nekonzumujem. Jedine raz za čas žltý. Asi tak raz za dva roky. A vždy ho jem inak. Keď som vonku, tak ohlodávam mesiačiky, lebo nôž mám vždy, to je predsa základ. Alebo vnútri na nejaké tvary najbližšie kockám, hodím do misky a vidličkou ho do seba rvem a sťažujem sa, že je príliš málo alebo príliš veľa dozretý a že keď ho nezjem naraz, už ho nebudem chcieť, takže fñukám, že je toho veľa. Hlavne, že takej čokolády mi nikdy veľa nebolo...
@lafiziq Ludsky druh je sam o sebe primitivny,dokaze iba nicit a devastovat...cize existencia ludskeho druhu je zbytocna,v skutocnosti nezijeme zivot,iba ho prezivame.Namiesto toho,aby sme porozumeli veciam navokol sa nicime sami,raz pride den,kedy pride k zaniku nasej rasy,a to vdaka globalnemu konflitku.Ludia su prilis hlupy na to,aby pochopili na akom principe funguje priroda,aka je skutocna podstata existencie vesmiru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov