Som naštvaná. Včera pri zapnutí FB mi vyskočila nejaká tabuľka, že si ma obnoviť svoje meno. Predtým som mala prezývku a priezvisko a tak mi to vyhovovalo, no, ja som tam zadala kompletne svoje meno a už mi to potom zmeniť nešlo, lebo mi ukazovalo, že
no ale tak nebudes mat mozno na vyber ked mas plny limit mas proste smolu, aj mne to vyhodilo ze mam uz plny limit meneni (ale pravom a uz sa neda dat nove, ale zato mi ukazuje vsetky co som kedy mala a tie si mozem teraz menit ako chcem ....neukazuje ti to stare tam?
tá sprostosť o plnom počte je inak dobre nahovno .... mne to tam naskočilo po 5/6 zmenení a kamarát si zmenil už asi miliónšesťstotritisíckrát meno a stále to tam nemá ...
@athelasil nie, neukazuje, kde by to malo ukazovať???? ukazuje mi tal len :
Dosiahnutý limit zmien mena
Sorry! You've updated your name the maximum number of times allowed and your name can't be changed again. To list another name you go by, such as a maiden name, please use the Alternate Name field below.
Alternatívne meno (nepovinné): Umožnite svojim priateľom, aby vás našli pod iným menom, ako je napríklad prezývka alebo rodné meno.
Či myslíš tie uživateľské mená?
@heatrow veď toto!!! niektorí si menia mená, na také stupidity skoro každý deň a je to OK!!!
@athelasil teraz som so sestrou kukala na jej účet a ona to tam tiež má a milión možností, a ja som mala dokopy 2 mená a ani zmeniť nemôžem, ani staré možnosti tam nemám, keby som mala staré možnosti bolo by so supiš perfiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
alebo si založíš nový účet, no
tak vieš, nechcelo by sa mi zakládať nový FB a potom zase na novo žiadať ľudí o priateľstvá, proste na nervy
Sorry! You've updated your name the maximum number of times allowed and your name can't be changed again. To list another name you go by, such as a maiden name, please use the Alternate Name field below.
Alternatívne meno (nepovinné): Umožnite svojim priateľom, aby vás našli pod iným menom, ako je napríklad prezývka alebo rodné meno.
Či myslíš tie uživateľské mená?
@heatrow veď toto!!! niektorí si menia mená, na také stupidity skoro každý deň a je to OK!!!
Sorry! You've updated your name.... bellow.
Full Name:
a pri tom full name mam aktualne meno a je to ako "moznostovo" dane, ze proste kliknem a vysunie sa stvorcek so vsetkymi menami....
tak mozno mu len jebe ak sa daco robi alebo co mozno ti to o par dni naskoci...
to je uplna picovina ak si si malo zmenila meno a mas plno, ved to by mal byt konstatny pocet zmien pre vs.
@turgon ja viem