mam taky maly problem co sa tyka dievcat, pritahuju ma len mlade pekne dievcata s pubertalnym spravanim, do nich sa dokazem aj zamilovat, do normalnych slusnych dievcat ktore su uz zrelsie na vazny vztah sa nedokazem zamilovat ani ma moc nepritahuju, nevi
asi hej a mozno aj preto ze tie rozumne co poznam su vsetky zadane...neznasam babu dobijat...ja mam radsej ked mi povie na rovinu co so mnou chce a nie tie kravy co sa nevedia vyjadrit...a potom neviem na com som
12. no ja som kedysi chcel len take modelky ...ale potom som sa uvedomil a stacia mi uz aj normalne pekne baby - ale pod tymto pojmom si asi kazdy chalan predstavy ine dievca
mas strach asi zo vztahu vazneho a vies ze s mladym sladkym dievcatkom sa len pohras a potom vas to obidvoch omrzi a nebude mat na teba nijake naroky...
ale mam aj dodatok,si mozgom nevyvinuta brzda,a to ti poviem,ze vypadam dost dobre,ale s takym zabrzdenym by som nikdy nesla ani ven.(ne to este sexovala).
ja si inak myslim, ze to je v uplnom poriadku, pretoze "normalne a slusne dievcata" naozaj nemaju mat co do cinenia s takym povrchnym pakom, ako si ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
12. no ja som kedysi chcel len take modelky ...ale potom som sa uvedomil a stacia mi uz aj normalne pekne baby - ale pod tymto pojmom si asi kazdy chalan predstavy ine dievca
ale mam aj dodatok,si mozgom nevyvinuta brzda,a to ti poviem,ze vypadam dost dobre,ale s takym zabrzdenym by som nikdy nesla ani ven.(ne to este sexovala).
tak moc nevidely.....to je jeden nazor...podla toho co vypisujes vo vsetkych temach..