jezis super tema, metal je moj zivot, to je suuper styl cool ja sa neviem vyjadrit...ale aj rock a obcas punk je super...ale metaaal ma zobral plne...guns n roses, alebo sonata arctica to je moje naaaaj..pa
Moj najoblubenejsi styl, nemusim prilis len klasicky black a grind. Moje oblubene kapely su Ensiferum, Children of Bodom, Nightwish, Edguy, Dimmu Borgir, Cradle of Filth...
Metal. Hm, ja som skor na hard rock, ale tak ten položil základ metalu... Ja z metalu môžem kapely ako Axel Rudi Pell, Mötörhead, Helloween, Edguy a metalový projekt Avantasia - tam spieva spevák z Edguy - vrelo doporucujem. Má to dve časti..
Ja mam najradsej power- a fantasymetal, ale ked sa najde nieco dobreho aj z inych druhov, tak budiš. Ale zasa by som to neprehanal (viď. Gorgoroth a pod. xD )
Inac moje oblubene kapely: Hammerfall, Falconer, Blind Guardian, mozno nejaka ta pesnicka od Fear Factory a Nightwishu...
Blind guardian, Metallica, Disturbed, Nightwish, Iron maiden, Dragonforce, Linkin park, Manowar, Nevada tan....potom ešte plno čo neviem zaradiť presne lebom moc sa do žánrov nevyznám, ale AC//DC, Rolling stones a red hot chilli peppers, čo je asi rock
Tommyhot Zanka00 Guns N roses nieje cisto metalova kapela ale ma metalove pesnicky niektore.Je to spicova kapela ale ten spevak mi nesedi (neni teply)?bez urazky
odvolavam sa na Mateza...sme ta ista krvna skupina...a Devil Hill je vynikajúci!!!už aby ste zase hrali v škandáli ak nie tak niekto to schta...zeby bubeník?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
boze a ten hip-hop...to jo...esteze vacsina nasej triedy su metalisti a punkeri
Ja z metalu mam rad len trash, dufam ze metallica (tie starsie albumy) a iron maiden sa tam mozu radit?
A potom taky mix metalu a punk rocku alebo kde by som to zaradail - The Darkness, fajn kapelka az na toho buzeranta spevaka..
Inac moje oblubene kapely: Hammerfall, Falconer, Blind Guardian, mozno nejaka ta pesnicka od Fear Factory a Nightwishu...
A okrem ineho nepohrdnem technom a trance-om.
a ja mam najradsej z tychto Slipnkot,Manowar, Metallicu ...a Guns n roses maju super songy!!!