@relieforsaddist@barky toš, asi vo mne ostala tá 16 ročná oná, čo chodila na brutal death metalové koncerty, no
akože takto. mám rada metalové prvky, mám rada veci ovplyvnené metalom a tak, ale metal jako subkultura ma vôbec nezaujíma. očividne tam je pár kapiel, čo sa mi páči, ale to je asi tak všetko.
co sa tyka mna tak u mna kraluje death metal konkretne tech death a ine progresivne matematicke odnoze tohoto stylu,no nepohrdnem ani blackom a dobrym grindom,ale najviac death ako som spominal a v poslednej dobe pocuvam instrumentalnu muziku a metalovu avantgardu
v poslednej dobe počúvam máličko všeobecne
ale tak dobrý doom či death vie veľmi dobre padnúť (a aj niektoré iné veci, samozrejme, ale ak by som to najčastejšie počúvané nejako onálepkovala, tak tohto je tam asi najviac
ked metal tak uprednostnujem klasicky 80ovy britsky heavy, americky trash,power. Nemam rad death, a podobny nezmyselny rev a trieskanie. Tak isto jednotvarny speed typu gamma ray nepocuvam. V sucastnosti je ale metal mrtvy.Novodoby metal je hroza
tak urcite vsetok death nie je len o reve a vrestani, nepocula som 99 percent death metalu, len mne ten styl nesedi, ked chcem tvrdu hudbu tak volim radsej nejaky trash
podla mna era metalu skoncila v 90 rokoch, dnes uz nevychadzaju take albumy kde nie su slabe miesta. Sice po zvukovej stranke vsetko premakane, videoklipy, marketing... ale chybaju napady
@jarmulkazidan lenze metal nieje len o thrash a power metale...a ked mi povies ze chybaju napady tak to asi vravis lebo pocuvas len thrash dokolecka stale to iste a potom to takto vyzera...
mám rád rôzne odrody, ale zas väčšinou sú to len veci ktoré sa o metal len šuchnú. A stále sa nevyznám v tých podžánroch kadejakých. Toto tu napr. také aj niečo industrialnejšie
počúvam mnoho metalových skupin, no stále je to žáner, o ktorom neviem veľmi veľa hovoriť a v ktorom neviem nájsť konkrétnych interprétov
a tak isto to nejak nevyhľadávam, skôr si ma to nájde. Z tak štandardných napr. tool, opeth, gojira, moonsorrow, ulver, sun O), alcest, burzum, insahn, star of ash, katatonia, sólstafir, neurosis, cloudkicker
ale inak to počúvam dosť zriedka, vyhľadávam zväčša inú muziku, takže tak
Mam velmi rad trash/heavy metal (staru metallicu, iron maiden, arakain atd). Vsetko ostatne ide mimo mna. Cim viac sa tam skrieka, prdi, grga a neviem co este vsetko mozne, tym viac som z tej "hudby" zhrozeny.
Metal :tralala: a "odnože" folk/pagan ( Turisas, Eluveitie, Arkona, Adorned Brood) akože folk a pagan to je moje naj z českých skupín boli dobrý Žrec a u nás Hromovlad. No a ešte mám rád keď spievajú v rodnej reči. Áno aj v nemčine.
Potom nejaký ten gothic, thrash, death, black, heavy ale to už závisí od skupiny ktorá hrá, či sa mne osobne páči.
Death Metal vôbec Najradšej Heavy metal a hard rock
Naj oblubenejšia skupina je Black Sabbath. Nemyslim že všetci metalisti sú zlý.Ale samozrejme nemám rád prehnane tvrdé skupiny.Zlatá stredná cesta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
európsky,hlavne asi GB, metal môžem
mám odpor voči skupinám väčšinou z USA, kde je to všetko tučné, bradaté, tvária sa strašne drsne a hrajú sračky
Skusila som pocuvat heavymetal ale neprisla som tomu na chuť, je to hrozne podla mna
also Prog is Love, Prog is life.
alebo tool, mars volta a dream theatre? či jako to je?
lebo to mám rada, ale nemám pocit, že by som mala rada metal proste
metal ee
@grietusha no cavalerovci a vsetko okolo nich je metal ty ee
inak lubi sa mi rusky brutal death metal lebo maju dost svoj vlastny styl a nesnazia sa silou mocou kopirovat amikov
akože takto. mám rada metalové prvky, mám rada veci ovplyvnené metalom a tak, ale metal jako subkultura ma vôbec nezaujíma. očividne tam je pár kapiel, čo sa mi páči, ale to je asi tak všetko.
ale tak dobrý doom či death vie veľmi dobre padnúť (a aj niektoré iné veci, samozrejme, ale ak by som to najčastejšie počúvané nejako onálepkovala, tak tohto je tam asi najviac
Najviac inštrumentálne.Ale s takých čo si spomeniem.
Russian circles
Behemoth
Iron Maiden
Slayer môžem
Staré veci Slipknotu
ale stále vedie: Black Sabbath!
tých počúvam dodnes.
inač metal už tak nie, asi som oteplel alebo čo.
@jarmulkazidan hmmm taky nazor som aj ja mal dlho a potom som si pustil kapelu s nazvom Death presnejsie skladbu voice of the Soul
argument na urovni diskopipky a starej dochodkyne gratulujem
A metal nie.
počúvam mnoho metalových skupin, no stále je to žáner, o ktorom neviem veľmi veľa hovoriť a v ktorom neviem nájsť konkrétnych interprétov
a tak isto to nejak nevyhľadávam, skôr si ma to nájde. Z tak štandardných napr. tool, opeth, gojira, moonsorrow, ulver, sun O), alcest, burzum, insahn, star of ash, katatonia, sólstafir, neurosis, cloudkicker
ale inak to počúvam dosť zriedka, vyhľadávam zväčša inú muziku, takže tak
neser ma!
Potom nejaký ten gothic, thrash, death, black, heavy ale to už závisí od skupiny ktorá hrá, či sa mne osobne páči.
konkretne ten jeden môj
Za ten sympho ma niektorí metalisti dosť kritizujú.
Naj oblubenejšia skupina je Black Sabbath. Nemyslim že všetci metalisti sú zlý.Ale samozrejme nemám rád prehnane tvrdé skupiny.Zlatá stredná cesta.