co si spadol z jahody? ze satanisticka... mnohí mate fakt pomylene co je metal a co je satanizmus, Oh moj boze doba ide doprdele a riadne. Od týpka čo má nick gitarista445 by som fakt necakal takuto otazku na urovni primitivnej belieberky
@basso a) Lars Ulrich b) Kirk Wahmett c) precenovanie Cliffa ako nejakeho super basaka, oznacuju ho za mrte super len preto, ze zomrel, ano ma dost pametnych veci, ale myslim si ze je okolo neho barz hype d) odstupom casu neviem metallicu proste vystat, taky ten lacny metal.
@veryhappyhippo precenovanie?skor nedocenovanie...bol to super basak...ja tiez nepocuvam celu tvorbu prve 4 dosky sa mi pacia vtedy este hrali thrash nie toto co hraju teraz..no ja by som to zrhnul asi tak,ze metallicu by som odporucil,ja som sa od nich odrazil jeden cas to bola moja inspiracia,pocuvam nieco uplne ine ako je metallica ale nedam na nich dopustit a navyse stale ked si ich vypocujem tak si spomeniem na svoje hudobne zaciatky a stare casy co sa tyka precenovania tak najviac precenovany je lars...teraz ich uz ani neregistrujem..staru metallicu som mal rad..
@basso no to je mozno tym, ze moje zaciatky su Iron Maiden, k metallice som sa dopracoval neskor a som skor fanda Megadeth, ako pacia sa mi niektore skladby ako One, Unforgiven II (ano II nie 1, prvu nemam moc rad aaa tak...
ale hej Cliff je precenovany, najdes mrte viac talentovanejsich basakov, kvoli nemu je kopa tardov co si kupia distortion a nevedia ho dobre pouzit na base ale hlavne ze si zahraju basu z For Whom the Bell Tolls... dist a vseobecne basove efekty maju svoje opodstatnenie, ale dava to desiluziu mladym basakom, ktory potom upadnudo priemeru basakov :/
poznám od ich pár skladieb (ešte starších) - podľa mňa v textoch piesní nájde človek vždy to, čo tam nájsť chce, alebo čo hľadá - ja som sa o satanizmus a okultizmus nikdy nezaujímala, možno preto si ich texty s niečim takýmto nespájam, proste to tam nevidím, necítim to z nich - pre mňa je to pár dobrých skladieb, dobrá hudba.
čo sa týka tých rečí okolo a symbolov a neviem čoho všetkého - kvalitný matroš, basa piva, 1-2 knihy o satanizme a perfektný marketingový ťah, ktorý púta pozornosť a predáva sa je na svete.
@veryhappyhippo megadeath som nikdy neprisiel na chut preco desiluzia?ked sa povie Cliff tak mne pride na um taka Anesthesia Pulling Teeth alebo Orion,ja distortion nepouzivam a nevravim ze je najlepsi je vela talentovanych basakov,ale to co spravil na tu dobu Cliff musis uznat ze to bolo paradne bohuzial viac uz nestihol metallica je nesmrtelna klasika a zasluhu na tom ma aj Cliff hudbe zdar :tralala:
@32 velmi dobre napisane hejtovanie na cirkev a boha sa ne= satanizmu...pokial clovek vyjadruje svoj nazor a postoj nemusi byt hned skatulkovany ako satanista len preto ze v to neveri,je to jeho nazor,aj tak drviva vacsina kapiel ktore maju texty o satanovi to robia koli peniazom a popularite,len malo kapiel je true ak to mam tak nazvat...a o nich vie len malo kto
@vladoko tak ja niektoré tie texty poznám tiež, preto píšem to čo píšem....
nemám rada keď ľudia metal automaticky prepájajú so satanizmom ....ani to, že niekto spieva o smrti neznamená prepojenie na satanizmus....z tvojho komentu je to prepojenie jasne cítiť.
okrem toho, metal nie je niečo čím by nás kŕmili komerčné stanice, potom proste siahneš sám.....zato popík každodenný áno, keď tak by som riešili skôr ten...
Najťažší je hriech, ktorý je spáchaný zo zlomyseľnosti a z uváženej voľby zla. zlé. Rozmnoženie sa hriechu Hriech spôsobuje návyk na hriech; opakovanie tých istých zlých činov plodí neresť a rodí sa hlúposť. Definícia hriechu Hriech je previnenie proti rozumu, proti pravde a proti správnemu svedomiu.
@tasha5 Preco ti tak toto vadi ? Asi preto lebo ti vadi pravda. Zena ktora je stale premenliva ako ty nebude nikdy spolahliva. Lebo sa bude menit ako pocasie, moze sa niekto spolahnut ? Ked budes mat dobre svedomie budes ustalena teraz ako si aj hovoris si stale premenlivá. :letim:
@jmj kokos ani nevis precoto tam mam, chytas sa ani nevis coho, do toho ta nic, co ja budem alebo nie, ale lezies na city so strankami co vyzeraju jak od ludi z osobitnej skoly trapne uz
A ta tvoja trapna foto ma byt akoze co ked uz ?
cakame kedy odides
Ak chces nadavaj, ja ti nadavat nebudem, skor ti budem zehnat nevies co robis. Zeny su citlivejsie a nasledky hriechu nesu ovela viac. Raz pochopis ze bez Boha vsetko vedie do prazdnoty.
@tasha5 Ak chces nadavaj, ja ti nadavat nebudem, skor ti budem zehnat nevies co robis. Zeny su citlivejsie a nasledky hriechu nesu ovela viac. Raz pochopis ze bez Boha vsetko vedie do prazdnoty.
@kosmiklove Pekne sa vyjadrujes. Takto budes nadavat aj svojim detom ? Ak chces byt raz matkou mala by si nieco so sebou robit.
Pocuj co sa hovori o zenach ktore hresia - Ženu bez hanby treba pokladať za podobnú psovi. A Smilnicu treba klásť svini na roveň. A tá, čo žije v rozkošiach, je za živa mŕtva.
@kosmiklove Pekne sa vyjadrujes. Takto budes nadavat aj svojim detom ? Ak chces byt raz RODICOM mala alebo mal by si nieco so sebou robit.
Pocuj co sa hovori o zenach ktore hresia - Ženu bez hanby treba pokladať za podobnú psovi. A Smilnicu treba klásť svini na roveň. A tá, čo žije v rozkošiach, je za živa mŕtva
všetci si spomenú v ťažkých chvíľach na Boha, vtedy sa im premietne všetko to zlé čo naňho povedali, ako sa chovali a ako Ho znova a znova križovali...
teraz sú zdraví, šťastní, nič im nie je sväté
modlime sa veľa za nich a tým zmiernime ich budúce utrpenie...
Satanisticka nesatanisticka. Pokial mas v hlave vsetko v poriadku a rozmyslas o com spievaju a preco tak nevidim dovod nepocuvat cokolvek. Samozrejme az na vyslovene black metal a satanisticke kapely, ktore robia vselijake obety a neviem co. Ja som na par mesiacov prestal pocuvat metal na dennej baze v priebehu nich par tyzdnov nonstop a nepostrehol som ziadne zmeny k lepsiemu ci horsiemu. Ja som nad tym rozmyslal, modlil sa, hladal, pytal sa, skusal. Dospel som k tomu, ze metal pocuvat mozem.
Hlasitosť
V čom spočíva to, že rocková hudba je schopná uviesť poslucháča do stavu tranzu a urobiť ho prístupným pre médiá (démonické vplyvy)?
Na rockových koncertoch a diskotékach sa môže dosiahnuť hlučnosť až 120 dB, čo odpovedá hlučnosti tryskového lietadla z bezprostrednej vzdialenosti. Ďalšie zvýšenie hlučnosti spôsobuje už bolesť, resp. roztrhnutie ušného bubienka. Priemerné hodnoty pri "walkmane" so slúchadlami sú 80--110 dB, pris stereozariadeniach so slúchadlami 85--100 dB.
Vysoká hlasitosť spôsobuje neuveriteľný sluchový stres. Z nadobličiek sa pritom vylučuje stresový hormón adrenalín
C9H13O3N, ktorý má štrukturálny vzorec
HO -- C -- CH = C -- CH -- CH2
!! ! ! !
HO -- C --CH = CH OH NH--CH3
Toto sa deje automaticky pri každej stresovej situácii.
Keď sa však jedná o dlhotrvajúci, krajne silný stres, dochádza k nadprodukcii adrenalínu.
Takéto množstvo adrenalínu už nie je únosné pre telo a pomocou enzýmov sa z časti premieňa na adrenochróm, ktorý má ten istý vzorec C9H13O3N, avšak inak štrukturalizovaný:
O = C -- CH = C -------- CH -- HO
! ! !
O = C --CH = C -- N -- CH2
!
CH3
Adrenochróm je však nič iné ako psychodysleptikum, t.j. droga meniaca vedomie, podobne ako LSD, meskalin, STP, psylocybin, atď.
Nemusíme sa preto čudovať, keď sa publikum na rockových koncertoch dostáva do stavu vybičovanostia a arogantnosti (flipp a high) a stráca sebakontrolu.
@jmj dospel som k tomu že niesu ... ano kirk hammett je zvláštny ale James je kresťan ... v nimes na pravej ruke v piesni the day that never comes mal vytetvytetovaneho pana Ježiša ... a s tým že na tých koncertoch s tým omamenim - každá kapela hrá v takej hlasitosti a ten článok považujem za irelevantny lebo autor označil ELÁN za satanistov rocková hudba - pust si skillet-awake and alone ... kresťansky hardrock ... tato pieseň mi pomohla dostať sa z depky ... veď si pozri preklad
Hetfield was born August 3, 1963,[2] in Downey, California, the son of Cynthia Bassett (née Nourse), a light opera singer, and Virgil Lee Hetfield, a truck driver.[3] He is of German, English, Irish and Scottish descent.[citation needed] He has two older half-brothers from his mother's first marriage and one younger sister. His parents divorced in 1976 when Hetfield was 13. Virgil and Cynthia were very strict Christian Scientists, and in accordance with their beliefs, Hetfield's parents strongly disapproved of medicine or any other medical treatment and remained loyal to their faith even as Cynthia was dying from cancer. This upbringing became the inspiration for many of Hetfield's lyrics later in his career with Metallica including the song, The God That Failed from their seminal 1991 album, Metallica.
Cynthia Hetfield died of cancer in 1979 when James was 16 years old. After the death of his mother, Hetfield went to live with his older half-brother David. Virgil died in late 1996, during Metallica's Load tour.[4] Hetfield attended Downey High School his freshman and second years.[5]
Jamesovi rodičia boli členovia nej. krestanskej cirkvi Christian Science: » en.wikipedia.org/wiki/Christian_...
a v suvislosti s tymto že odmietli akukolvek liečbu rakoviny jeho mamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
ano doba ide do predele...ludia uz nechapu suvislosti
ty nechapes moc z toho co sa pytal a ani z hudby
ide o texty vies belieberka satanisti mozu kludne rapovat alebo dat nejaky folk ci metal
je jedno aky zaner to je
netusim o com spieva metalica a co zahrnaju ich texty ale to ze su metalisti neznamena ze nemmozu byt satanisti...
hlavne ze ty sa rozumies premier
z druhej strany je to fakt nie ? doba ide do prdele to len my ideme z prdele do lepsieho
Potrebujes Dissection, Mayhem alebo Emperor, ak chces dobru satanisticku lyricku naloz.
ale hej Cliff je precenovany, najdes mrte viac talentovanejsich basakov, kvoli nemu je kopa tardov co si kupia distortion a nevedia ho dobre pouzit na base ale hlavne ze si zahraju basu z For Whom the Bell Tolls... dist a vseobecne basove efekty maju svoje opodstatnenie, ale dava to desiluziu mladym basakom, ktory potom upadnudo priemeru basakov :/
čo sa týka tých rečí okolo a symbolov a neviem čoho všetkého - kvalitný matroš, basa piva, 1-2 knihy o satanizme a perfektný marketingový ťah, ktorý púta pozornosť a predáva sa je na svete.
1. nejde o osočovanie Boha a cirkvi, ale velebenie pekla a satana, a to je rozdiel
2. vyznieva to skoro akoby metal bol jediný štýl, o ktorom sa hovorí v súvislosti s okultizmom a satanizmom, čo rozhodne nie je pravda
no a potom v tom blackmetale ide o to peklo a velebenie satana a zároveň osočovanie Boha... jedno druhé nevylučuje proste..
nemám rada keď ľudia metal automaticky prepájajú so satanizmom ....ani to, že niekto spieva o smrti neznamená prepojenie na satanizmus....z tvojho komentu je to prepojenie jasne cítiť.
okrem toho, metal nie je niečo čím by nás kŕmili komerčné stanice, potom proste siahneš sám.....zato popík každodenný áno, keď tak by som riešili skôr ten...
ja metal nespajam hneĎ so satanizmom... poznam ten rozdiel
prečo? su fajn melodickí teda aspon v tých pár pesnič. čo poznam- nepoznam prvotnu tvorbu- to bolo asi trochu iné
presne
Najťažší je hriech, ktorý je spáchaný zo zlomyseľnosti a z uváženej voľby zla. zlé. Rozmnoženie sa hriechu Hriech spôsobuje návyk na hriech; opakovanie tých istých zlých činov plodí neresť a rodí sa hlúposť. Definícia hriechu Hriech je previnenie proti rozumu, proti pravde a proti správnemu svedomiu.
cely clanok
» esadaj.ic.cz/MARIAEM/HRIECH/...
A ta tvoja trapna foto ma byt akoze co ked uz ?
cakame kedy odides
Pocuj co sa hovori o zenach ktore hresia - Ženu bez hanby treba pokladať za podobnú psovi. A Smilnicu treba klásť svini na roveň. A tá, čo žije v rozkošiach, je za živa mŕtva.
Pocuj co sa hovori o zenach ktore hresia - Ženu bez hanby treba pokladať za podobnú psovi. A Smilnicu treba klásť svini na roveň. A tá, čo žije v rozkošiach, je za živa mŕtva
všetci si spomenú v ťažkých chvíľach na Boha, vtedy sa im premietne všetko to zlé čo naňho povedali, ako sa chovali a ako Ho znova a znova križovali...
teraz sú zdraví, šťastní, nič im nie je sväté
modlime sa veľa za nich a tým zmiernime ich budúce utrpenie...
diabolmedzinotami.ic.cz
alebo.: K ÚČINKOM SVETSKEJ HUDBY
Hlasitosť
V čom spočíva to, že rocková hudba je schopná uviesť poslucháča do stavu tranzu a urobiť ho prístupným pre médiá (démonické vplyvy)?
Na rockových koncertoch a diskotékach sa môže dosiahnuť hlučnosť až 120 dB, čo odpovedá hlučnosti tryskového lietadla z bezprostrednej vzdialenosti. Ďalšie zvýšenie hlučnosti spôsobuje už bolesť, resp. roztrhnutie ušného bubienka. Priemerné hodnoty pri "walkmane" so slúchadlami sú 80--110 dB, pris stereozariadeniach so slúchadlami 85--100 dB.
Vysoká hlasitosť spôsobuje neuveriteľný sluchový stres. Z nadobličiek sa pritom vylučuje stresový hormón adrenalín
C9H13O3N, ktorý má štrukturálny vzorec
HO -- C -- CH = C -- CH -- CH2
!! ! ! !
HO -- C --CH = CH OH NH--CH3
Toto sa deje automaticky pri každej stresovej situácii.
Keď sa však jedná o dlhotrvajúci, krajne silný stres, dochádza k nadprodukcii adrenalínu.
Takéto množstvo adrenalínu už nie je únosné pre telo a pomocou enzýmov sa z časti premieňa na adrenochróm, ktorý má ten istý vzorec C9H13O3N, avšak inak štrukturalizovaný:
O = C -- CH = C -------- CH -- HO
! ! !
O = C --CH = C -- N -- CH2
!
CH3
Adrenochróm je však nič iné ako psychodysleptikum, t.j. droga meniaca vedomie, podobne ako LSD, meskalin, STP, psylocybin, atď.
Nemusíme sa preto čudovať, keď sa publikum na rockových koncertoch dostáva do stavu vybičovanostia a arogantnosti (flipp a high) a stráca sebakontrolu.
Počúvala som Beatles - Svedectvo
» svatyleonardzportomaurzio.blogspot.sk/2012/02/pocuval...
Takže metal. Fajn, nic proti. Jen říkám, že je dobrým nástrojem ďábla. Jsem blázen? Nikoliv. Poznala jsem to na sobě
» svedectvoobrateniakjezisovi.ic.cz/#metal...
ale neviem sa rozhodnut co si ty. pes, svina alebo ta mrtva?
Hetfield was born August 3, 1963,[2] in Downey, California, the son of Cynthia Bassett (née Nourse), a light opera singer, and Virgil Lee Hetfield, a truck driver.[3] He is of German, English, Irish and Scottish descent.[citation needed] He has two older half-brothers from his mother's first marriage and one younger sister. His parents divorced in 1976 when Hetfield was 13. Virgil and Cynthia were very strict Christian Scientists, and in accordance with their beliefs, Hetfield's parents strongly disapproved of medicine or any other medical treatment and remained loyal to their faith even as Cynthia was dying from cancer. This upbringing became the inspiration for many of Hetfield's lyrics later in his career with Metallica including the song, The God That Failed from their seminal 1991 album, Metallica.
Cynthia Hetfield died of cancer in 1979 when James was 16 years old. After the death of his mother, Hetfield went to live with his older half-brother David. Virgil died in late 1996, during Metallica's Load tour.[4] Hetfield attended Downey High School his freshman and second years.[5]
» en.wikipedia.org/wiki/James_Hetf...
Jamesovi rodičia boli členovia nej. krestanskej cirkvi Christian Science: » en.wikipedia.org/wiki/Christian_...
a v suvislosti s tymto že odmietli akukolvek liečbu rakoviny jeho mamy
k textu Until it sleeps:
It is another dealing of Jaymz with the Christian-science. It was written by James to cope with the illness of his father by cancer.
"So tell me why you've choosen me ..."
Kookkieon May 06, 2002 Link
1 ReplyLog in to reply
0
It was his MOM!!!
takže by som sa nečudovala keby bol trochu zatrpknutý voči tej danej cirkvi
je to forum či su v Metallice satanisti
odborne som prebrala z wikipedie
Ja som počúval Black Sabath občas, skončím v pekle???......... JK, ak peklo existuje, už tam mám rezerváciu pre VIP.
podla mna je doležitejšie v tejto suvislosti ako sa spravaš k ostatným a k sebe a nie či počúvaš hard rock alebo rap
ako keby iná hudba nespĺňala to hore idem si radšej prepichnúť uši...
na tomto som sa cerila
a to si zas reagoval na tie učinky metalu
hej lekarov alebo aj niekedy treba zobrat osud aj do svojich rúk