za metrosexuala sa nepovazujem, ale asi o sebe vyhlasim, ze nim som, po tom, co sa mi dnes podarilo urobit si s obocim, ked som si ho vytrhavala pri svetle z monitoru.
@lojla , ja som gay a robim modela a gigola, upravujem si obočie alebomi ho uptravuju, ved si predstav na mole nejakeho neupraveného , no to by bola katastrofa...filip
@lojla v akej komunite? lebo ja pochybujem, ze je skotocne to, co pise. lebo je divne, ze zakazdym dava slovicko"flip". a ked mas na mysli gay komunitu, tak nie, nieje to obvykle. to len vytocenii robia normalny bezny gay si obocie nestriha,neupravuje.
@swen si fak ......, ja som filip tak sa volam a pracujem pre jednu agenturu ako model a musim byť asi - podčiarkujem asi upraveny a nie niekde na mole vystupovať ako pako z dediny, a ked si bezni gayovia neupravuju obočie tak sa nemusia potom ani holiť, sprchovať, jesť, piť a možu chodiť rovno po kanaloch tam nikomu nebudu smrdieť ani zavadzať druhých dementnými nazormi......fffiiillliiippp
@zajko30 kudd, to som pisal skor ako si to vo svojej ankete vysvetlil. tak to musis dost spatne vypadat, ked si musis upravovat obocie. ja nikoho nepoznam co by si upravoval obocie. ale ty zrejme nepatris medzi tych, ktorii su od prirody pekny holit? ty sa uz v 20 holis? ci myslis tam dole? alebo nebodaj celiii sa holis? ako...prirodzenost ti asi nic nehovorii. no mne sa zase nepacia umelini, umeli chalani, co si este aj fotky upravuju vo photoshope. by som chcel vydiet tie tvoje modelingove fotky. ako uprimne a vazne. ked sa tu z tym modelingom tolko ohanas .....
@swenko moj krasny rad by som teba videl na foto, vsak tu ziadnu nemas a mna ides kritizovat, neupravuju len mna ale aj ostatnych chalanov, ale tomu neporozumieš, lebo na modne prehliadky určite nechodiš. a holim sa celý a v 20 tke mi uz rastu aj fuzy miláčik, neviem ako tebe ale mne určite aj na zajkovi a holim sa hlavne kôli hygiene!!! a nie som umely - mysliš robot alebo čo? a modelingove foto stoja krasne € a preto musia byť na urovni a nie nejake z vyletu na gulaši, posli mi aspom jednu vlastnu foto a budeme dalej spolu pisomne komunikovať cica....filip
@zajko30 kde ta moj zlatiii kritizujem? len sa pytam. to su aj na slovensku modne prehliadky? a prekoho preboha? a ty si myslis ze ked sa vyholis od hlavy po pety ze to vyzera pekne? nie nahodou trocha divne? lebo ty si gay asi len z mody. aj take poznam, ze uz nevedia co od rozkose robit, tak sa hraju na gayou, a lizu a spia z dalsimi. neviem co mas furt z tymi dedinskimi prirovnaniamy, ale asi budes chalan z dedini, ked stale mas take dedinske prirovnania. uz vydim ako sa o teba idu roztrhnut modelingove agenturi to fotis do letakou "coop jednota", alebo aj do "kam do mesta"? poznam jedneho chalana, co vyzera ako opicka,a je namysleny lebo robi nejaky modeling. takze z tymto modelingom, a este k tomu na slovensku ma neohuris vlastne , neohuris ma ani kebi si bol prezident lebo prezident sr, sa vo svete rovna =0
@swen , si taky zlatučky až si sprostučky, kym ty zgrianiš od fotra na malinovku šipy, ja som tri krat za rok na dovolenke pri mori a to za svoje chechtaky, mam svoj byt a faro, viem sa kvalitne predať a možem za to že som pekný???? a šikovný a balia ma prachači a viem ich dobre pumpnúť...a čim chceš byť ty az sa doučiš niekde v kovošrote??? filip
@zajko30 v jednej ankete si normalny a v pohode, a tu .......no sklamem ta, pekny bohvie ako niesi, niesi ani moj typ, a lutujem chudakou co ti zato platia. ale zilina, tak treba chapat,ze? a v kovosrote skoncis asi ty. daj mi pokoj. skoncil som z tebou. bye bye.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
to metrosexuali bezne take veci robia?
toto je zase makroobocie
ja si akurat tak z jedneho obocia dvoje robim a to je vsetko
ja verim, ze raz pride cas, ked vsetci chlapci/muzi pochopia,
ze su nedokonali a popracuju na svojich breznevovskych crtach!