kukam ZAMENU MANZELIEK na markize.. jedna normalna rodina a mladucki METROSEXUALI (pipka a blbecek v obleku).. ti mladi buzeruju tych normalnych - nadavaju im, robia sa doleziti.. blbecek v obleku pride domov a hned: umyvala si? upratovala? a tu je smietk
Práve som to dopozeral, je pravda, že mladí boli až chorobne závislí na poriadku, ale domácnosť fungovala ako mala.
Za to tí "normálni" sa síce správali viac "ľudsky", ale zato domácnosť nefungovala ani zdaleka, fakt tam bolo vidno špinu, muž bol vulgárny, proste cirkus.
Kľudne ma považujte za metrosexuála, ale ja by som tam tiež nestrávil ani jednu noc. Ale to by som nestrávil ani u tích mladých.
Proste toto bol typický príklad dvoch úplne rozdielnych nenormálnych domácností.
@pernik ale ti starsi boli normalni.. boli LUDSKY.. mali predsa 5 deti, je jasne, ze sa neda stihat vsetko.. bordel som tam nevidel. ta pani bola pohodova, v 9 dni, ked boli v krcme dokonca lutovala, ze to konci a ze si toho hnusneho metrosexuala aj napriek jeho chybam OBLUBILA.. jeho reakcia? ja teba nemusim a nebude mi to chybat..
ano a ked prisiel metrosexual domov a prace, prve co sa pytal: je tu cisto? luxovala si? tam si umyvala? to je ciste? chodil po byte AKO CHORY a NASILU hladal nejaku necistotu, aby jej mohol nieco vytknut..
normalny chlap pride z prace a pyta sa: ako si sa mala?
ale ináč, mierne mimo témy, aj vám sa zdala tá žena (mierne pri sebe) strašne známa?
akoby som ju už niekde videl... nechcem byť úchylný, ale akoby mi ju niekto ukazoval v nejakom péčku ... jednoducho prvé, čo ma naapdlo, keď som ju zbadal bolo, že som ju už niekde videl
ja som normalne cumela s otvorenymi ustami cumela uz na zaciatku ako ta pipka prisla k nim do domu, to bolo nacisto chore.
a ja si myslim, ze ten stary nebol az taky blby, byt s takou chuderou by som scvokla aj ja. na zaciatku bol v pohode, na konci sa relativne tiez unormalnil, ale to ze henta bola slepica, tak to by som ju sama lepsie nenazvala.
ten mlady bol cisty chuj, to jak tam chodil po tom byte alebo ako doniesol tu mrazenu pizzu, no konec...
ja by som to zhrnula:
mlada - pica/slepica (na to ine slova nie su)
mlady - kokot
stary - hulvat, to hej, ale nie zas cisty idiot
stara - asi zo vsetkych najnormalnejsia - uznala ze ma chyby a aspon bola ludska, aj ta mala si ju oblubila.
ale zase teraz som si všimla nadpis..@xhtml to si krásne, ale dosť neopodstatnene zaškatuľkoval...veď ten kkt to nebol metrosexuál, vieš čo to slovo je? ukazovali ho tam niekedy stáť 3 hodiny pred zrkadlom?
@pernik - ten stary prvy den bol uplne normalny, ked ale slepica zacala dezinfikovat kuchynu a nic ine nerobila a on bol sam na 5 deti, necudujem sa ze mu rupli nervy. teda to ze bol vulgarny to ho neospravedlnujem, ale aj tak bol podla mna normalnejsi ako slepica.
jeziiis to som vcera kukal skapinal som ale zas nepovedal by som ze ty druhy boli normalny naje*u si 5 deti a potom spia na zemi a Maso po zaruke v chladnicke aa vsimli ste si ze mali 2 dceri co sa volaju Eva je to normalne ???
a ako pise @tomas za to ze niekto nosi oblek nemusi byt metrosexual. Ale to ty kedze zijes daleko v lese nemozes vediet. Cudujem sa ze tam mate telku. Gratulujem. Inak u mna si vyhral prve miesto v zakomplexsovanosti, debilite, stupidite. Zit v tvojej bloizkosti strelim si do hlavy alebo sa obesim na tom strome kde byvas.
Ty si clovek ktory uraza ludi uz len preto ze sa kazdy den sprchuju alebo si menia spodne pradlo. Pripominas mi bezdomovca zijuceho v lese ,ktory ma internet.
som to včera kukala a obe strany to prehnali. Ved tá ženská nič nerobila, prípadne tak fest povrchne. Ked povedala že pri 5 detoch má o 10 ráno všetko porobené tak som sa fakt divila. Preto to u nej vyzeralo ako vyzeralo. A aj ten jej muž nebol 2x vychovaný. Ja kebyže tam príjdem tak tam upratujem tiež. Ale zas aj ten mladý pár nebol tak trošku šiši. Je pekné, ked je všetko čisté, ale na 100% to niež nejde. Mohli sa trošku krotiť.
@tenario Ja to o sebe netvrdim (aj ked som . Ale typy ludi ako ty, namysleni, prehnane sebavedomi, arogantni, skaredi a este k tomu sprosti, by som najradsej kopal este daleko na vychod. Mozno na Ukrajine by si stretol ludi s ktorymi by si si rozumel.....
@flamerage ty si fakt inteligent ked ludi sudis aj podla toho co pocuvaju ..mam dost IQ 80? aj to je asi vela...a ty akoze vies aky som? fakt super v zivote som ta na birdzi nevidel a ty mi ides hovorit aky aom na zaklade par prispevkov...si trapny a moc
z takych ludi ako ty mi je silno zle...zakomplexovanych blbeckov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
inak ty metrosexuály šak to kedysi nebolo pokial si dobre pametám, to sa len teraz nejak premnožilo....nová doba darmo
mat muza metrosexualna, co ma buzeruje ako sa obliekam omg
Za to tí "normálni" sa síce správali viac "ľudsky", ale zato domácnosť nefungovala ani zdaleka, fakt tam bolo vidno špinu, muž bol vulgárny, proste cirkus.
Kľudne ma považujte za metrosexuála, ale ja by som tam tiež nestrávil ani jednu noc. Ale to by som nestrávil ani u tích mladých.
Proste toto bol typický príklad dvoch úplne rozdielnych nenormálnych domácností.
cize nenormalne z toho vychadzaju ti mladi
Ten starý bol čistý kokot, ale aj tá mladá blondýna bola piča, zareagovala hrozne.
Mladý bol zas namyslený blbeček.
Starí si nemali robiť 5 detí, keď sa o nich viditeľne nevedia postarať.
Spojili tam skromné sociálne prípady z chlievika s namyslenými boháčmi a vznikla z toho katastrofa.
Určite by som nepovedal, že sú jedny normálni, obe rodiny boli nenormálne.
po druhé, neviem ako ty, ale mne sa prach, špina, neporiadok, a hlúpe trápne nadávky nezdajú ĽUDSKÉ!!!
takže tá podľa teba "normálna" rodina bola podľa mňa hocičo iné, len nie ľudská
lebo keď sa dieťaťa spýtaš, čo sa povie keď sa ide jesť, a ono ti odpovie "ďakujem" tak to o niečom svedčí
S tou ľpinou a nadávkami súhlasím.
normalny chlap pride z prace a pyta sa: ako si sa mala?
akoby som ju už niekde videl... nechcem byť úchylný, ale akoby mi ju niekto ukazoval v nejakom péčku ... jednoducho prvé, čo ma naapdlo, keď som ju zbadal bolo, že som ju už niekde videl
???
ja som normalne cumela s otvorenymi ustami cumela uz na zaciatku ako ta pipka prisla k nim do domu, to bolo nacisto chore.
a ja si myslim, ze ten stary nebol az taky blby, byt s takou chuderou by som scvokla aj ja. na zaciatku bol v pohode, na konci sa relativne tiez unormalnil, ale to ze henta bola slepica, tak to by som ju sama lepsie nenazvala.
ten mlady bol cisty chuj, to jak tam chodil po tom byte alebo ako doniesol tu mrazenu pizzu, no konec...
ja by som to zhrnula:
mlada - pica/slepica (na to ine slova nie su)
mlady - kokot
stary - hulvat, to hej, ale nie zas cisty idiot
stara - asi zo vsetkych najnormalnejsia - uznala ze ma chyby a aspon bola ludska, aj ta mala si ju oblubila.
no ale to bol inak trapny diel toto.
...na tomto som sa dobre zasmiala
@28 mas 17
Ty si clovek ktory uraza ludi uz len preto ze sa kazdy den sprchuju alebo si menia spodne pradlo. Pripominas mi bezdomovca zijuceho v lese ,ktory ma internet.
Aby toho nebolo dost, este pocuvas rap...
...neni pomoci
z takych ludi ako ty mi je silno zle...zakomplexovanych blbeckov