Ahojte, prosím z ktorého čísla na autobusovej v Liptovskom Mikuláši ide spoj do Tralalandie? Našla som že treba ísť na bus na Liptovskú Ondrášovú, ale máme málo čašu na prestup a nechcem strácať čas hľadaním odkiaľ to ide Viete mi poradiť číselko??
je to autobus číslo 13 myslím, ak pôjdeš na ondrašovú alebo trnovec alebo čokoľvek tak ti to pri tatralandii nezastane... neviem presne aké je to číslo nástupišťa ale mám pocit, že to bude niekde pri ceste, nie ďalej od cesty, tá stanica je malá takže to ľahko nájdeš....
inak pešo zo stanice si tam za 25 minút :ehm:
Trinástka tam chodí Nástupište je to to ďalej od vlaku a strana bližšie ku stanici A príde až rovno pred aquapark, ale je to sezónna linka a nepamätám do kedy chodí.. Keby ste nastúpili na jednotku do Ondrašovej tak je to dobre ďaleko odtiaľ a to by sa vám ani neoplatilo ísť busom, lebo kúsok od stanice odbočí iným smerom ako je tatralandia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
inak pešo zo stanice si tam za 25 minút :ehm: