namiesto 10min som sla dnes domov 1hod a 10min vdaka uzasnej bratislavskej MHD!! akoze sorry ale ked uz 4 busy po sebe vynechaju tak to uz ma vazne nasere!! a potom dojde jeden taky plny ze sa do nho nevmesti uz ani noha...faaaaajn clovek by si povedal ze
Ten vozový park čo sa používa je už starý...takže je prírodzené že sa to kazí..aj tak na to aké staré sú tie busy tak sa čudujem že to ešte chodí...a na nové nieto peniažky
Ten vozový park čo sa používa je už starý...takže je prírodzené že sa to kazí..aj tak na to aké staré sú tie busy tak sa čudujem že to ešte chodí...a na nové nieto peniažky aspoň u nás je to tak
No ja chodím často 50kou a tá je tiež dobre vynechávavá ale trolejbusy su v pohode akurát že ked spadnu tie troleje či čo to je tak vtedy zastaví ten troleják aj uprostred križovatky normálka
nj a co mam ja povedat na 37? chodi to skoro kazdych zasratych 20 minut, je to vzdy plne tak ze sa neda sadnut (este ze nastupujem pod mostom a vzdy zaspim cize sa nestaram wocogo).
Ale minule ma potesil oznam ktory sa zobrazil na tabuli pod mostom: "Z dovodu nedostatku vodicov linka cislo 37 nebude premavat" tak som si tam pekne cakal hodinku na zastavke a stavnato som nadaval
A je to tu Nabuduce chod pesi a mas po probleme, ked cesta MHD ti trvala 70 minut, tak pesi to budes mat len za 45 minut Myslim, ze tvoj problemik je vyrieseny
1. kto moze, ze su linky daneho spoja tak preplnene?
2. ked ti to tak vadi daj navrh dopravcovi aby dany spoj posilnil minimalne dvoma vozidlamy (zaidost mozes napisat nie?)
Ale! Co tak ist peso. ved si sama uviedla, ze to nie je daleko 3/4 hodiny je dost malo si myslim. do nasej skoly to je asi 4-5 km a chodievam tam peso pokial nie je dako moc zle pocasie. (ale mi mame zriadene v meste aj ruzabus - nieco ako autus ale nema to cestovny poriadok, takze moze a nemusi ist) Alebo chodievaj na bicykli to tiez zabere.
Africaunite: myslis si, ze kazdy ma domov tak blizko???
Ja mam napriklad 14 km tam a 14 km naspat a este mi bus neide na koniec dediny a tak kazde rano o 6 idem 1 km na zastavku a potom idem 1 km zo zastavky
Jaaaaj 98 haahaaa,brutal.v smere z mesta aj dnes mne meskal,ale nakoniec dosiel ....zober si ze chodi cez pristavny most,tam staci jeden blby vodic,co dostane smyk na uplne suchej zemi a vsetko je v prdeli...cela BA!!!
Sa tu stazujete blavaci no co tak chodte pesi ja byvam na dedine a tam niededy nejde bus od 11:00 do 20:00 a nestazujem sa
BTW:blava je znama svojou "riadenou" dopravou vsak ked si zapnem televizne noviny tak hned v bratislave napadli 2 cm snehu hrozna kalamita dobrava skolabovala a u nas napadne 40cm a 10hod ku nam bus nedostane rano(neze by mi vadilo ze sa ulejem )ale ide o princip
A 1hod 10 min je strasna doba ti poviem minule vlak meskal tri hodiny len koli tomu ze niaky kkt sa hodil pod vlak(akokeby sa nemohol podpalit kkt jeden)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale minule ma potesil oznam ktory sa zobrazil na tabuli pod mostom: "Z dovodu nedostatku vodicov linka cislo 37 nebude premavat" tak som si tam pekne cakal hodinku na zastavke a stavnato som nadaval
2. ked ti to tak vadi daj navrh dopravcovi aby dany spoj posilnil minimalne dvoma vozidlamy (zaidost mozes napisat nie?)
Ale! Co tak ist peso. ved si sama uviedla, ze to nie je daleko 3/4 hodiny je dost malo si myslim. do nasej skoly to je asi 4-5 km a chodievam tam peso pokial nie je dako moc zle pocasie. (ale mi mame zriadene v meste aj ruzabus - nieco ako autus ale nema to cestovny poriadok, takze moze a nemusi ist) Alebo chodievaj na bicykli to tiez zabere.
Ale nikde nic nepis a bud rada, ze si rada
Ja mam napriklad 14 km tam a 14 km naspat a este mi bus neide na koniec dediny a tak kazde rano o 6 idem 1 km na zastavku a potom idem 1 km zo zastavky
BTW:blava je znama svojou "riadenou" dopravou vsak ked si zapnem televizne noviny tak hned v bratislave napadli 2 cm snehu hrozna kalamita dobrava skolabovala a u nas napadne 40cm a 10hod ku nam bus nedostane rano(neze by mi vadilo ze sa ulejem )ale ide o princip
A 1hod 10 min je strasna doba ti poviem minule vlak meskal tri hodiny len koli tomu ze niaky kkt sa hodil pod vlak(akokeby sa nemohol podpalit kkt jeden)
PRoste SK dobrava PoWAaa !!!