zdraviiim,, mam zas otazku , len kto chodi MHD... taak vzdy ked mam volne vedĺa seba tak hocikto stARší alebo starý si sadne bez všetkého ale ked je nejaky chalan tak radšej stojí a opiera sa o tyč v buse ale nesadne si len tak ..aj dnes už muselo
inak, pokiaľ je voľné miesto, tak si sadnem, nie? hlavne, keď je plno a ľudia sa tlačia...
a trošku mimo témy, ale neznášam tie tetky, čo si sadnú do dvojky pri uličku, vedľa je miesto voľné a sedia tam a čumia jak sa ľudia tlačia,ale nie, aby si prisadli k oknu a uvoľnili miesto alebo tam majú kabelku odloženú
No vieš hádzať "očka" z dievčaťom ktore je cudzie a sedi vedla mna si neviem predstaviť ale ked dievča sedi a chalan stoji tak to je už ľachke možno toto je dôvod ktovie možno
Ja som slušný cestujúci, ja sa vždy na každé voľné miesto narvem, teda vlastne sa pýtam, či sa môžem narvať a keď vidím starého človeka - ale fakt starého, nie nejakú 40-ročnú pracujúcu osobu, tak ho pustím sadnúť. Mňa zasa vedia vytočiť také paká, že si vedľa seba položia vak, alebo tašku a tvária sa, že si zaplatili za dva lístky, alebo čo. Minule som jednému sopľošovi tú tašku hodila na nohy a sadla si.
Niektorí ľudia sa absolútne nevedia správať. Parkrát sa mi ale tiež stalo, že bolo vedľa mňa volné. Ale to preto, že počúvam mp3-ku a čumím cez okno doblba. Keď sa otočím na zastávke a pozerám na ľudí, tak si vždy niekto normálny (nie asociál), sadne. - inak mám celé metódy na cestovanie MHD
@mm47 vies co raz za cas hej, ale uz to bolo neunosne tak to chcem vyriesit .. proste debilita obcasna . a asi si nervozny niekedy z dotycnej a nevedel by si sa prestat diivat
veľa krát mi bolo smiešne že prečo si ľudia nesadnú ale budú v uličke stáť aj keď je voľné nevadí mi kto si prisadne ... ak nejaké pekné dievča poteší ak chlap tak v pohode ... ale keď si ku mne prisadne taký "iný" ujo a začne ma tam baliť, nie je mi všetko jedno ... keď si však vyberám ja tiež sa snažím nájsť prázdny flek, rád totižto sedím pri okne
@tasha5 Ziadna nie je tak pekna aby som bol nervozny len z toho ze mam vedla nej sediet a nedivam sa , seriem im na to neviem proste nastupim , rozhliadnem sa a ked vidim nejake ine miesto a potom vedla nejakej baby tak uz nechcem vymyslat a idem na to ine , alebo stojim ako tu neznasaju ludia
Ale nechodim autobusom kde je taky naval ze by statie vadilo.
@smajl0 u teba ,,iny ujo,, u mna ,,pekne vonavi ujovia ,, co je horsie ?DD a ocumuju jak vadni , neznaaasam .. . ja tiez tak , vacsinou ked idem z domu tak okno mi vyjde ale ked idem domov tak stojim a cakam mimo okna
som rada že si hlavne sadnem ja tí čo stoja ma nezaujímajú (samozrejme babkám a dedkom uvolním)...ale nemám rada prípady ako @8 ...a ku mne si vždy ktosi prisadol takže
@tasha5 osada napríklad ... tak mne nevadí kto si sadne, najradšej ale sedím sám (samozrejme myslím aj diaľkovú dopravu) lebo skoro stávam a veľa nachodím tak to dospávam potom v autobuse a keď pri mne niekto sedí tak pri okne keď som si skloním hlavu k oknu a len svoje mp3 a zzzZZZ ale ak som v uličke nedokážem si odpočinúť
a keď tu už rozoberáme tie busové oné, tak ma tiež irituje to, keď mladým nadávajú, že im (40-50 ročné "paničky") neuvoľníme miesto, ale keď je fakt plný bus a väčšina mladých stojí a nastúpi starý človek, tak ony im miesto neuvoľnia a to je presne to isté ako keby sme my im neuvoľnili, ale to je už v poriadku - chápete ma, ňe?
nie taki opiti ujovia skor, ti mi vadia,... no hej pri okne je mieeesta, jasne ulicka to by nedopadlo ...raz som zazila ked ktosi zachrapal a nasiel sa v ulicke ale uz na koncnej a nedal sa skoro zobudit
@tasha5 mam uz necumim po inych ale pozriem sa tak normalne zo zvedavosti
Akou MHD to cestujes? alebo ludia tu vo fore.
Ja cestujem v BA a nestalo sa mi skoro vobec ze by niekto zaberal vyslovene 2 miesta alebo aj ked hej tak hned ich uvolni ked vidi ze tam chcem ist , alebo ked je poloplny autobus a ja nechcem sediet tak by ma nasralo keby niekto otvoril hubu na mna co si nesadnem , hlavne ked jemu v tom nebranim.
mm 47 taak to bolo hypoteticky ..ja som v TN ..ak si si nevsimol , aale to sa mozno raz stalo ze na 2 miestach, zas neber doslova, sak ja viemm, ja som chcela vediet ako u ostatnych a rada robim fora
Buď rada. Neznášam ak si ku mne niekto prípadne a tlačí sa stále. Aj keby som už vyskočila von oknom, stale by nemal dosť. Alebo tí, čo majú pocit, že chcem komunikovať o tom ako sa lepšia mhd strojčeky na lístky.
Ale občas ak sa vozíme MHD, tak ja väčšinou radšej stojím. Rádšej stáť a mať okolo seba voľno, ako si k niekomu prisadnúť. Hlavne v prímestskej doprave ak cestujem autobusom smer TN - Horná Súča to praktikujem stále.
mna skor stve,ked je aj volne miesto(napr.v ulicke),tak ti cudni ludia cakaju,kym sa uvolni miesto pri okne.
a s tymto tu som sa stretla len v ba(mozem porovnat s bb a za).v 39 a 31 sa to nestava(iba od zastavky zoo na cintorin),ale v takych 83,84,obcas elina smer raca.
čo ja viem, nejako som to nepostrehla ja si sadám v pohode ku každému, vlastne skôr si sadnem k peknému chalanovi, než ku komukoľvek inému (ale to ja mám v sebe toto, zo mňa si príklad neberte .. a tiež sa mi zdá, že si ku mne prisadnú normálne všetci ľudia
aj ja mám podľa všetkého lepru ale treba to brať z tej lepšej stránky, aspoň máš viac pohodlia a lepšie, ako keby pri tebe sedel kadekto voňavý alebo inak vábny
@ 36 .. no hej ked niekto rad stoji , ale pripad ked ocividne nechce ale aj tak si nesadne . to je ono @ 40 no pochopitelne , ked je taka moznost ... tak vidis, presne to m yslim . @ 43 no ved to o nic nejde, ale niekedy zacne aj clovek o sebe pochybovat za tu chvilu , ale pre niekoho nenormalna vec proste @ 44 no to je tiez moznost , ale ja netrpim nedostatkom mieste aj tak, takze v pohode
@ 42 kto povedal ze problem ? proste bezna otazka zo zivota, vzorka nazorov naroda , no a co ja mam tiez problemy , nemaj strach ale nie som z tych co len to riesia
tiez radsej stojim, je mi to proste trapne. Este ked je ten chalan fakt skaredy v pohode, inac sa hanbim
minule si ku mne prisadol fakt ze jebavy chalan a 20 minut som sa hanbila na neho aj pozriet. Od nahody sme sa potom museli este aj v meste stretnut.
A nemam rada, ked si automaticky stari myslia, ze zatoze som mlada, nemoze ma nic boliet a budem ich pustat. keby sa oni 12 hodin nahanaju v robote, tiez by chceli sediet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
tuším sa mi ešte nestalo, že by si vedľa mňa nejaký chalan sadol
(ja si sadnem hneď, ako je možnosť a netreba dať prednosť nejakej babičke, čo ledva stojí na nohách
a trošku mimo témy, ale neznášam tie tetky, čo si sadnú do dvojky pri uličku, vedľa je miesto voľné a sedia tam a čumia jak sa ľudia tlačia,ale nie, aby si prisadli k oknu a uvoľnili miesto alebo tam majú kabelku odloženú
Ja si tiez obcas nesadnem k nejakej babe , ale inde , je to nahodne nie je to pravidlo.
Neries to
Niektorí ľudia sa absolútne nevedia správať. Parkrát sa mi ale tiež stalo, že bolo vedľa mňa volné. Ale to preto, že počúvam mp3-ku a čumím cez okno doblba. Keď sa otočím na zastávke a pozerám na ľudí, tak si vždy niekto normálny (nie asociál), sadne. - inak mám celé metódy na cestovanie MHD
Ale nechodim autobusom kde je taky naval ze by statie vadilo.
(rôzne páchnuce indivíduá a indivíduá deliace sa o svoju hudbu či "hudbu" s celou električkou sú zvláštna kategória
Akou MHD to cestujes? alebo ludia tu vo fore.
Ja cestujem v BA a nestalo sa mi skoro vobec ze by niekto zaberal vyslovene 2 miesta alebo aj ked hej tak hned ich uvolni ked vidi ze tam chcem ist , alebo ked je poloplny autobus a ja nechcem sediet tak by ma nasralo keby niekto otvoril hubu na mna co si nesadnem , hlavne ked jemu v tom nebranim.
Ale inak ser na to , su vacsie problemy
a s tymto tu som sa stretla len v ba(mozem porovnat s bb a za).v 39 a 31 sa to nestava(iba od zastavky zoo na cintorin),ale v takych 83,84,obcas elina smer raca.
ale ja mam taky zvyk, ze radsej si sadam viacej dozadu, aby som cim dlhsie sedela sama
ale stáva sa mi aj to, že si ku mne nikto nesadne, ale to bude tým, že sa im asi nechce na tú chvíľu čo sa jazdí v mhd ešte aj sadať...
minule si ku mne prisadol fakt ze jebavy chalan a 20 minut som sa hanbila na neho aj pozriet. Od nahody sme sa potom museli este aj v meste stretnut.
A nemam rada, ked si automaticky stari myslia, ze zatoze som mlada, nemoze ma nic boliet a budem ich pustat. keby sa oni 12 hodin nahanaju v robote, tiez by chceli sediet.