pozna ho niekto z vas? inak je to uzasny spevak ... spieva nieco ako blues alebo pop .... fakt uzasny ...ja len tak ked sa nekomu paci nech da nejaky prispevok !
jou, micael je riadny type... sa mi najviac lubilo jak uvadzali na eXprese song Home ze od chalana co ma 17 je to prekvapivo emotivne zaspievane... hlavne ze ma cez 30
ze 17!!! teraz chodi klip na jeho pesnicku Everything myslim ze na nejakom kanali VH1 ... celkom zaujimavy klip ... najviac sa mi paci jak na konci tej pesnicky ked pozorne pocuvas tak ked spieva sa tak zlato smeje do !!! neviem ci ma chapete ale nevadi !
hej minule som si sťahoval songz na vianoce a a jednoznačne mi michael buble rezonuje asi najviac zo všetkích,je to nádherná muzička taká na pár činností DDDDDD
je to ukazkovy material....prijemny hlas, sympaticky zjav, unikatna hudba...skratka je maximalne sexi...vie ako na to....miluje piesen everything...je to neskutocna vypalovacka....
Michael Bublé je jeden z mala ozajstnych umelcov tejto doby ...ma uplne svojsky styl absolutne nezavysly na ostatnych. Jedinecne zafarbeny, fantasticky hlas... pesnicky ktore maju pointu a ozajstne umenie...
...mam doma vsetky jeho albumy (=
...joj keby ste ho poculi v ostatnych songoch... Home alebo Everything su oproti tomu slaba kava...v niektorych pesnickach robi taQe veci s hlasom, ze by nanho nemala tristvrte tych umelych spevakov dnesnej doby... (=
Jeho tvorba je fakt hudba diametralne odlisna od odstatneho zbytku sceny.
..nom prajem mu vela stastia...nech mozem dalej a dalej pocuvat jeho nove albumy.. odporucam kazdemu si ich vypocut... taka lahoda na usi a na dusu ako pri nikom inom (=
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale dobry spevak to..
dobre sa pocuva..
ale teraz uz som mala moznost pocut jeho skladby a priznavam, ze sa velmi dobre pocuva
vidiet som ho este nevidela... neviem ci to je skoda, alebo nie
...mam doma vsetky jeho albumy (=
...joj keby ste ho poculi v ostatnych songoch... Home alebo Everything su oproti tomu slaba kava...v niektorych pesnickach robi taQe veci s hlasom, ze by nanho nemala tristvrte tych umelych spevakov dnesnej doby... (=
Jeho tvorba je fakt hudba diametralne odlisna od odstatneho zbytku sceny.
..nom prajem mu vela stastia...nech mozem dalej a dalej pocuvat jeho nove albumy.. odporucam kazdemu si ich vypocut... taka lahoda na usi a na dusu ako pri nikom inom (=