Nevedela som sa rozhodnut, lebo jeden moj bratranec je Michal a jeho brat je Martin. ale potom som rozhodla Michal, lebo poznam asi viac Michalov. to je uzasny dovod...
takse martin nikdy.......mam jedneho idiotskeho spoluziaka martina co mi vkuse protivy jak onyy a proste konec
a michal preto ...... lebo najlepsi clovek na planete sa vola michal (moc oco =D) ale zase vacsina michalou ktorych poznam je banda egoistickych idiotou s debilnymi poznamkami ktore maju poniektory zo simpsonovcou (napr... pichni mi to do noch ruky mi mama komtroluje atd atd...) a potom ece kopu inych veci =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a dal som michal lebo sa tak volam a martin je brat a nemam ho rad
a uz som niekde vravel ze ja
kto mi odpovie,
čo šľachtí ducha viac, či trpne znášať
strely a šípy zlostnej Šťasteny,
či pozdvihnúť zbraň proti moru
bied
a násilne ho zdolať?
ALE ak chces pouzivat i zdrobneninu, tak radsej Martin
a michal preto ...... lebo najlepsi clovek na planete sa vola michal (moc oco =D) ale zase vacsina michalou ktorych poznam je banda egoistickych idiotou s debilnymi poznamkami ktore maju poniektory zo simpsonovcou (napr... pichni mi to do noch ruky mi mama komtroluje atd atd...) a potom ece kopu inych veci =D