Ahojte na Vianoce som dostala Sony Xperia U a mám problém sama som postrihala SIM kartu a teraz sa mi mobil sam reštartoval že nemá SIMKU potom sa sám zapne dam PIN a ide robí mi to už druhý deň ale iba asi 2x denne ale chcem sa opýtať za koľko Eur by mi
@simuulka112 ale no nie, toľko lichôtok? Sklamem ťa, dokonalá nie som. Ale na teba tiež nemám. A vieš čo mi bolo povedané? že to dokonca bolo v návode na použitie napísané veľkými písmenkami, varovanie, že nie detičky, micro karta sa nerobí tak, že sa vystrihne z normálnej...
@simuulka112 no tak ti poviem, doma strikat to je hlupost ten cip vnutri poskodis a potom to robi hento. inak tie orange karty sa orezavat nedaju ani vacsina telekomackych...pretoze oni maju cip posunuty tak ze ked to aj das do tej speci orezavacky tak ten cip chytis ci chces alebo ne. Jedine O2 ma spravene simky na strihanie. to robia zadara na pockanie. Ale tie maju cip inak ako orange alebo telekom. Orange a telekom preto vystavuju nove sim..u telekomu je to 8eur poplatok orange neviem. asi nejak podobne. ci ti ale nedaju daky speci priplatok za to ze si si povodnu dostrihala nedborne to ti nezarucim.
@filus tak si zrovna stihol nepotrebnu cast ja ked som robil v O2 niektori si nedali povedat a dosli s orange a tmobile simkami a ze cvikajte cvikajte a nakonec tie karty nesli ale tak oni to chceli tak mali ..my sme ich upozornili
ja som pred polrokom mala podobny problem nechcelo sa mi cakat tak som orezela staru t mobile simku a sla ale moja aktualna z o2 bola trochu ina tak som to uz radsej neriskovala a sla som do o2, myslim ze na poziadanie ti vystavia novu sim a tu si das nasledne orezat, ale kolko to stoji to uz neviem, skus pozriet niekde na nete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a takú ko**** som ešte nepočul že ti nedajú novú kartu s tým istým číslom
@imprenable to je blbost...
Hlavne ked tieto dnesne telefony funguju aj bez simkarty
To uz si mohla pockat den, dva a skocit do orange
home-made mikro sim, to je na mňa moc
a btw home made micro sim neni problém spraviť len treba trochu praxi