@alohomora Môžeš si to orezať aj sama, nie je to nič zložité Na nete máš plno návodov, stačí si vytlačiť maketu a strihať podľa nej.
V O2 to robia zadarmo, v Orange-i a Telekome to robia za nejaký poplatok (aspoň tak to bolo pred rokom, keď som si ja bol strihať kartu) ...Ako je to s Tesco mobile neviem, ale myslím, že by to malo byť zadarmo.
@h8u silno nad tým rozmýšľam, ale nechcem to pokaziť, tak sa radšej najskôr popýtam ale ak by som za to mala platiť (ako som v orangei čítala, že 1O €), tak potom to skúsim, prípadne niekoho známeho pekne poprosím
@vachtlik Hej ? Tak fajne potom. Ja nie som ich zákazník, tak neviem, ako to je teraz Viem, že pred rokom si dal kamarát orezať SIMku a driapali od neho 8€ či koľko...
@alohomora mobl mam kupovany v obchode nie cez orange v orange mam iba pausal taky za 7 € na ktory ani neni narok na mobil @77hanes77 ale som ich zakaznik
no ako si pochodila? Ja ked som si pred rokom vybavoval Tesco Mobile sim kartu tetke som rovno rovno povedal že či by mi to vedela štiknúť na micro sim, vybrala kľúče, štikla a bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
V O2 to robia zadarmo, v Orange-i a Telekome to robia za nejaký poplatok (aspoň tak to bolo pred rokom, keď som si ja bol strihať kartu) ...Ako je to s Tesco mobile neviem, ale myslím, že by to malo byť zadarmo.
@vachtlik ale mobil máš od nich, nie?
Alebo ak máš k dispozícií nejakú druhú MicroSIM, budeš mať to strihanie ešte zjednodušené
Pokiaľ neprestrihneš čip, nič sa nestane.
Ale ak sa bojíš, nechaj, nech ti to oni urobia.
Ináč, najnovšie už operátory pribalujú SIMkarty aj s adaptérom (človek si vyberie, či si vylúpne normálnu SIM (miniSIM) alebo microSIM)
(na obrázku je síce O2 UK, ale už som to videl aj u slovenského)