Potrebujem pomoct ako co najvyhodnejsie napalit MP3-ky na CD-RW ...niekto sa mi zda, ze mi vravel ze sa da aj inac aby sa tam zmestili viac ako priemerne 19-20 songov. Tak ako? alebo to bolo o DVD..ale tak aj ano ako sa da napalit na DVD mp3-ka lebo nevi
ja som na cdcko napalila mp3 tak ze som dala kopirovat a potom cez sprievodcu mi napalilo a viac nejak 150 ich bolo a este do priecinkov som ich mala rozdelene
keď chceš viac songov, musíš znížit kvalitu (bitrate). Ak máš skladby v 320 kbps tak je jasné že sa ti ich tam veľa nezmestí - ak ovšem napaľuješ ako dátové CD. Keď napaľuješ ako klasickú audiovku, tak to máš jedno - hranica je stále 80 minút a je jedno či tam bude 19 skladieb alebo 150.
20 songov je v normalnom audio formate, tak asi nevies presne, co chces. Chces tam napalit mp3 songy alebo to pocuvat v aute a na normalnom radiu? Ci co?
Ked klasika pocuvanie neempetrojkove, tak tam to nie je obmedzene vekostou, ale casom - 80 minut. A da sa to zvacsit tym, ze v nero zasrktnes moznost "bez pauz medzi piesnami" alebo nieco take. A na mp3ky klasicke - DVD disk ti prehra len dvd prehravac alebo PC, radio nie. Na normalne R, RW by si ich mal natrepat asi do 200...Ja mam max 217 piesni v 128bitrate.
hmm...nechapem co chces...ale pre upresnenie kedyze vidim ze v tom mas chaos
bezne CD 700MB/6MB jedna MP3 v kvalite 320KBPS o dlzke cca min z toho si lahko vyratas kolko ti ich tam vojde ,z hlavy v rychlosti myslim ze 116,66 by to malo byt tusim
(pouzi napr nera-vytvorit datove cd)
pokial chces na taketo CD 700MB napalit skladby v audio formate ako su originaly tak rataj ze tu ma cca 4min skladby od 36-40MB cize na to CD ich dostanes tusim 18,4-5 teda ak ratam ze jedna ma priemerne 38MB (pouzi nera-vytvor AUDIO CD)
s DVD je to podobne az na to ze kapacita jednovrstvoveho DVD 4,7GB je 4380MB
avsak este na ukor zivotnosti media mozes pouzit funkciu (tusim sa to vola overburn) kde mozes na CD ci DVD zapisat onieco viac MB dat(mne sa podarilo na CD-RW 700MB oxygensurface napalit takto 656M ale pozor...prehravanie takto napalenych medii casti je mozne len v PC(autoradio a podobne nemusi taketo mediu vediet nacitat,resp nie celu jeho kapacitu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ked klasika pocuvanie neempetrojkove, tak tam to nie je obmedzene vekostou, ale casom - 80 minut. A da sa to zvacsit tym, ze v nero zasrktnes moznost "bez pauz medzi piesnami" alebo nieco take. A na mp3ky klasicke - DVD disk ti prehra len dvd prehravac alebo PC, radio nie. Na normalne R, RW by si ich mal natrepat asi do 200...Ja mam max 217 piesni v 128bitrate.
flashky a USB 4ever...
bezne CD 700MB/6MB jedna MP3 v kvalite 320KBPS o dlzke cca min z toho si lahko vyratas kolko ti ich tam vojde ,z hlavy v rychlosti myslim ze 116,66 by to malo byt tusim
(pouzi napr nera-vytvorit datove cd)
pokial chces na taketo CD 700MB napalit skladby v audio formate ako su originaly tak rataj ze tu ma cca 4min skladby od 36-40MB cize na to CD ich dostanes tusim 18,4-5 teda ak ratam ze jedna ma priemerne 38MB (pouzi nera-vytvor AUDIO CD)
s DVD je to podobne az na to ze kapacita jednovrstvoveho DVD 4,7GB je 4380MB
avsak este na ukor zivotnosti media mozes pouzit funkciu (tusim sa to vola overburn) kde mozes na CD ci DVD zapisat onieco viac MB dat(mne sa podarilo na CD-RW 700MB oxygensurface napalit takto 656M ale pozor...prehravanie takto napalenych medii casti je mozne len v PC(autoradio a podobne nemusi taketo mediu vediet nacitat,resp nie celu jeho kapacitu)