aa k veci.. kedze je to vrazda a nechcem byt uplna spina, tak sa tvarme ze dostal primerane, predsalen niekoho zabil avsak vyznamenanie by nebolo odveci
,, Obete boli známi výtržníci, v minulosti boli aj trestne stíhaní. Skrat u vraha mohla spôsobiť dlhodobá frustrácia. "Bola to problematická rodina, za necelý rok sme tam zasahovali trinásťkrát,“ povedal pre denník SME pred časom náčelník hurbanovskej mestskej polície Marián Botoš o obetiach. "
Ja si myslím že urobil dobrú vec,nemám nič proti slušnym cigánom ale títo neboli slušný ani zdaleka,bola to asocialna kriminalna čvarga niekolkrat sudne trestana rodina z ktorych mali Hurbanovčania strach,asociálom sa nedá ustupovať do nekonečna a kto tieto neprijemne skusenosti z ciganmi zažil dá mi za pravdu.A tu sú štyri body ktoré policia zamlčala
- svedkovia potvrdili, že Milan Juhász pred domy cigánskych rodín prišiel s holými rukami,
- po chvíli z dvora vybehla chladnými zbraňami vyzbrojená skupina Cigánov, vedená miestnym agresorom, prezývaným Dvojhlavý,
- Milan Juhász sa rozbehol do auta, skupina cigánskych extrémistov ho prenasledovala, -
Milan Juhász vybral z auta pištoľ a v bezprostrednej blízkosti svojho auta ako prvého zastrelil práve Dvojhlavého, po ňom nasledovali ďalší ozbrojení cigánski extrémisti
ja by som mu postavila sochu. cigáň bude vždy cigáň, bude klamať a kradnúť, a keď už nemáme tresty ako odťať ruku alebo aspoň prst za krádež, nič sa nezmení. rozkradnú všetko čo sa dá, ešte aj kone a psy, potom ich zožerú. narobia si po 10 detí a v autobuse budú rozprávať, ako chudiatka musia chodiť sa hlásiť na úrad a ako im meškajú dávky. mal by byť povolený odstrel, 2x ročne.
@pissoff keby len to čo si napísal... oni terorizovali Juhászovu rodinu už dlho, ale to bolo v poriadku -.- lebo nikto sa nechce zaoberať hentakými kokotmi a potom keď to niekto konečne vyrieši tak za to trpí, pritom to bolo čisto sebaobrana.
ja nemozem s toho, to som sa na tom tak smiala vlastne doteraz sa smejem. Ako vypovedal hned potom ze- RANO SOM VSTAL A UVEDOMIL SOM SI ZE S NIMI MUSIM SPRAVIT PORIADOK
ale teraz seriozne,predsa len nejsme na divokom zapade alebo v Texase aby sme tu po sebe strielali,staremu ruplo v bedni mozno ho naozaj terorizovali ale nejaky trest musel dostat
@marleymt + 3 roky psychiatrická liečba, čiže vlastne dostal 12... neviem ti ja na jednej strane mi to príde strašne málo za zabitie ľudí keď si vezmem za jaké chujoviny sa dáva skoro toľko, na druhej chápem všetky tie poľahčujúce okolnosti...
@burble no, právo je celkom relatívne, ešte že máme judikát...lenže pokiaľ sa ten človek už nemá ako brániť, síce vždy existuje nejaká cesta, je celkom logické, že ho to dovedie k tomu, že koná takto...takže podľa mňa je ten trest OK. aj tak bude zavretý tak dlho, že kým vyjde z basy, môže z neho byť celkom iný človek, a okolo neho celkom iný svet...
ale dávať niekomu vyznamenanie za vraždu...a že za to hlasuje toľko ľudí...no okej
Inak za tri životy je to málo buď ho mali uznať za psychicky chorého a doživotne ho zavrieť na psychiatriu lebo je nebezpečný alebo ho poslať na aspoň 20rokov. Ale zase neviem čo sa tam presne stalo a prečo to takto súd posúdil. Vyslalo to ale veľmi zlý signál.
@james144 zaujímavé, že si reagoval práve na mňa, ale dobre......boli to asociáli, ktorí všetkým znepríjemňovali život....boli to jedny z tých, čo boli prisatí na tomto štáte.....boli to indivíduá, ktoré nebudú nikomu chýbať....
Prečítaj si @18......preuk ázal tomuto štátu, tejto republike, tejto krajine a hlavne ich občanom službu....zbavil ich občanov, ktorí robili hanbu Slovákom a celému národu...
áno, je to zlý signál....signál, že sa ľudia nemôžu spoliehať na poriadkové služby platené z našich daní (Políciu SR), tak berú ľudia zákon do vlastných rúk.....a ak sa s tým nič nebude robiť, budú také prípady pribúdať.....toto už nie je o rasizme a diskriminácii čiernych.....toto je o zastrašovaní a terore neprispôsobivých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
» www.cas.sk/clanok/246747/r...
zasraty vrah podla mojho nazoru. Nech tam zhnije.
Hlavne, že keď mňa chytia pár krát dofajčenú posedím si tam podobne dlho ako on
A nepôjde sediet dajú ho liecit hento je formalita. Nastastie.
Pojebani cigáni, to tu nikto nepovie co dorobili jeho rodine -.-
- svedkovia potvrdili, že Milan Juhász pred domy cigánskych rodín prišiel s holými rukami,
- po chvíli z dvora vybehla chladnými zbraňami vyzbrojená skupina Cigánov, vedená miestnym agresorom, prezývaným Dvojhlavý,
- Milan Juhász sa rozbehol do auta, skupina cigánskych extrémistov ho prenasledovala, -
Milan Juhász vybral z auta pištoľ a v bezprostrednej blízkosti svojho auta ako prvého zastrelil práve Dvojhlavého, po ňom nasledovali ďalší ozbrojení cigánski extrémisti
Presne ako hovoríš,Juhaszova rodina mala dhodobe problemy z touto ciganskou rodinou
» www.naseslovensko.org/dokumenty/hurba...
» www.naseslovensko.org/...
nie je cigáň ako cigáň a niesom rasistka.... ale tak tie špiny v osadách to je iný level...
komu sa nechce čitať članok
ale dávať niekomu vyznamenanie za vraždu...a že za to hlasuje toľko ľudí...no okej
Inak za tri životy je to málo buď ho mali uznať za psychicky chorého a doživotne ho zavrieť na psychiatriu lebo je nebezpečný alebo ho poslať na aspoň 20rokov. Ale zase neviem čo sa tam presne stalo a prečo to takto súd posúdil. Vyslalo to ale veľmi zlý signál.
ale nevravim, ze on dostal vela, len, ze breivik dotal malo
za vrazdu by malo byt dozivotie, ak je jednoznacne dokazana
Prečítaj si @18......preuk ázal tomuto štátu, tejto republike, tejto krajine a hlavne ich občanom službu....zbavil ich občanov, ktorí robili hanbu Slovákom a celému národu...
áno, je to zlý signál....signál, že sa ľudia nemôžu spoliehať na poriadkové služby platené z našich daní (Políciu SR), tak berú ľudia zákon do vlastných rúk.....a ak sa s tým nič nebude robiť, budú také prípady pribúdať.....toto už nie je o rasizme a diskriminácii čiernych.....toto je o zastrašovaní a terore neprispôsobivých