či už ste najebaný alebo nie píšte tu kktiny! vyjadrite svoj pocit ! je jedno na akú tému či už politika alebo život ako taký alebo jebnuté veci zo sveta módy a podobne toto je fórum pre všetkých !(samozrejme najradsej budem ak budete pisat o chlaste
ja som si čital nejaky članok o filme blade runner a zistil som že som to ešte nevidel a vraj je to dobré, tak to práve sťahujem a idem si to pozrieť, možno sa mi to zapáči, sci-fi s takouto temou mám celkom rád.
@melancholik ja som to pozeral za vysokoškolských čias, spolužiak mal filmy v pc, tak som si od neho. Na to, že ma sci-fi nebavia som to dopozeral dokonca. Inak kukol som vtedy aj Colette tiež veľmi dobrý film.
Dneska som si spokojne po práci dal Heineken z nášho. Minule som si ho pil v neďalekom pube, ale hnusne tam bolo. Vedúca, ktorá má puby obehane mi povedala, že tam ponúkajú exotické piva a ze nikto tam nepije Heineken. No chutilo to ako stanka.
Na nočnej počas prestávky kolega pustil telku a išiel nejaký filmoš a ja si hovorím jaký sympatický herec tam je.. ten v tej maske.. a potom že juuu šak to je Gabriel Macht. A potom keď som videla Samuela L. Jacksona s bielymi očnými tieňmi tak ma to prebralo na pol roka
zuzana je strasne nudna, stale chodi spat o 10 cez tyzden a cez vikend je tazke, udrzat ju vonku. Niekedy taka nebola a bojim sa, ze je uz velka na to, aby som ju presviedcal
@torpedo08
najebem sa kvoli tebe Torpedo ale len tak light aby som bol schopný ešte poťahať nočnú a vlastne už je ráno ale to mi nebráni v tom aby som si zvýšil promile a pripil si na teba domácim vínom tož nazdravie
chcem uz nech je buduca streda lebo mi konecne daju dole sadru z nohy po vyse mesiaci a konecne budem moct ist von bez zbyyocnych komplikacii a aj do konca do roboty sa tesim aj ked viem ze po prvej smene si to rozmyslim a popijam si vinko a od strasnej nudy som po velmi dlhej dobe zasla na birdz lebo uz neviem co so sebou, a citim sa osamelo lebo chlapec isiel vystupovat do nitry, a cely tyzden bol v robote, a tak viac som tu sama ako s niekym, a nikto ma nechce prist pozret lebo vsetci idu na zabavy a tak a idem postavit asi domcek v sims 3ke
zase nikto nedobil plynovu kartu na dome, mam pici to uz dobijat stale len ja, nech nikto nevari a mrzne, lebo byvam s debilmi, ktori mi vsetci do jedneho uz totalne lezu na nervy.
A uz mam po nocnej nachystany jeden staropramen a jeden carling na ukludnenie nervov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
dal by som si pivo, ale žiadne už nemám doma.
@Melancholik nevyzera to moc dobre
nie som v skutočnosti pes
nepijem veľmi tvrdý alkohol
aaale uz mam trochu utlm
u mna "trochu" niekedy znamena viac ako trochu
najebem sa kvoli tebe Torpedo ale len tak light aby som bol schopný ešte poťahať nočnú a vlastne už je ráno ale to mi nebráni v tom aby som si zvýšil promile a pripil si na teba domácim vínom tož nazdravie
ale čo.. pre mňa už všetko stratilo vyznam, aj peniaze.. takže trávim ten zvyšok života hranim lolka, pitím vína a citim sa kurva dobre
neviem co mam robit aby to prestalo
A uz mam po nocnej nachystany jeden staropramen a jeden carling na ukludnenie nervov.