zle som zahlasovala, tým nie som chcela povedať, že sa s ňou nemá stretávať a chcela som k tomu povedať, že preto nie, lebo sama som už v tej pozícii bývalej bola, dokonca dvakrát, štvalo ma to a viem, že dobrotu to teda nenarobilo. ale v obidvoch prípadoch treba povedať, že jeho nová slečna nemala istotu, že nepodvedie.
ked si nenormalne rozumeju, preco su teda byvali? zazil som nieco podobne, 2x si ale nerozumeli, no aj to stacilo k tomu, aby som si dokazal ze jedine istoty su dane a smrt. fuck that shit.
@majo : mozno je to v otazke zle vyjadrene - "nenormalne rozumeju" sa da zamenit za "chcem aby sme zostali kamarati", kvoli spolocnym zaujmom, znamym apod. Kamaratstvo nie je na zavadu, ale vyjadrenie ako "proste sa s nou/nim neprestanem stretavat" a cielene vyhladavanie uz zamrzi.
@mimique asi len nechapem, preco by sa chceli stale stretavat (alebo jeden z nich, ak za tym nieje nic viac). ja tiez nemam problem si pokecat s byvalou ked na to pride, ale nevyhladavame jeden druheho. mne by to vadilo asi, ale zasa zakazovanie jeden druhemu ludi spravi tiez celkom sarapatu.
@majo - preco by sa chceli stretavat? Opustena strana je stale zalubena (takze asi kvoli moznosti pod*ebavania - jeden pokus sa uz konal) a ten druhy napr. kvoli spolocnym zaujmom + nechce, aby novy vztah pokazil kamaratstvo s ex.... Zamerne sa stretavat s niekym, co je do mna stale zalubeny, nepockat aspon kym vychladne a vyjadrit sa "neprestanem sa stretavat" , pritom vie ze to nerobi dobrotu, mi skratka pripada ako zvlastne nastavenie priorit.
Nepodvedie??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stretať sa s iným človekom a považovať ho za niekoho, s kým si nenormálne rozumiem je podvod sám osebe a najväčší!
ľudia, ktorí si nenormálne rozumejú, a majú teda dokonalé "kamarátstvo", sú podľa mňa stvorení preto, aby spolu boli. na mieste partnerky by som sa teda cítila veľmi ohrozená. a vlastne zbytočná. ale tak zase chlapi to berú inak, tie "kamarátstva"...
@mimique ak by si bol iniciatorom rozchodu, chcel by si sa dalej stretavat s opustenou stranou preto, ze je stale do teba zalubena? zo vztahu obojstranne kamaratstvo nevykuzlis, iba ak po niekolkych mesiacoch/rokoch, ked uz obaja zijete ine zivoty (vztahy)
preto, ze si nenormalne rozumeju? to je vtip? to pod neveru spada len pusa, styk a podobne? a to, ze ona mu je dusevne blizsia ako ja, to mam brat v pohode? to je taka "dusevna nevera", ked mna ma len na sex a ju na rozhovory a zabavu. ked si tak super rozumeju, naco sa vlastne rozisli? ona po nom ide a on ju chce ako dobru kamosku? no tak to by som ho nakopala do zadku, keby daco take vymyslel.
čo ja viem, nechcem zase povedať že 'chlap je chlap' to by znelo blbo a predsa, každý vidí situáciu inak, každý má inú osobnosť, ja len dúfam že ak je toto tvoj prípad, tak sa nebudeš riadiť podľa toho ako kto zahlasoval vo fóre to, že veľa ženských sú impulzívne a emotívne a že veľa partnerstiev pozabúda, že komunikácia je jedna z najdôležitejších vecí, neznamená, že hneď treba všetko odsudzovať. a keby som bola chlapom ja, tak by som rozhodne išla radšej inde ako trpieť emotívny výbuch za druhým a dokola niečo vysvetľovať. ale hej, aj pre mňa ako dievča je niekedy ťažké sa udržať na uzde
takže v skratke: najskôr by som sa o tom s ním poriadne porozprávala so všetkou pravdou na rovinu a potom by som povedala že choď. jeho hormóny možno môžem ovplyvniť ale to čo sa mu rodí v hlave nie. ak ju stále ľúbi ale nechce to povedať, tak nie je čo riešiť, keď nie som pre neho tá pravá. ak je pre neho len kamarátka, tak je všetko v poriadku.
ja by som nemala ani istotu, že nepodvedie...podľa mňa príležitosť robí zlodeja a hoci ľudia sú silní, ale za istých okolností podľa mňa dokáže každý podľahnúť .... a vadilo by mi to ... keby sa chcel pravidelne stretávať tak určite...ak len raz za čas, na kus reči a podobne, tak by som to prekusla ... a samozrejme ak by s ňou trávil viac času ako so mnou, tak by to už bolo na zamyslenie ... veď nech ťa s ňou zoznámi a môžeš chodiť s ním raz za čas ... spoznáš ju, uvidíš ako sa k nej správa a tak ... nehovorím, že to je dobrý nápad, to mi len tak napadlo ...
pustila by som ho ale normálne by som mu vysvetlila, že by som žiarlila a že by mi to bolo nepríjemné (aj to len v prípade dvoch ) ale nebránila by som mu...ak ma miluje, nepodvedie, ak podvedie, ide pápá, end
@jackskellington : pozname sa vsetci traja vieme, ze sa ex snazi zvratit existujuci stav, ale napriek tomu aktivne kontaktuje ex ohladne spolocnych zaujmov prave v tomto "prechodnom" obdobi - aj ked vie ze nam to nahlodava vztah.. Neveru neriesim, vadi mi, ze dava ex volne pole posobnosti na pod*bavanie prave teraz, pritom by stacilo spolocne zaujmy odlozit 2-3 mesiace, kym si napr. niekoho nenajde a nevychladne. Skratka ako keby to kamaratstvo bolo prioritne a nastrbenie vztahu v zaujme toho v pohode riskneme. Nech ma kazdy kamaratov akych uzna za vhodne, predsa len spolocne spomienky apod., ide len o to zle nacasovanie.
No ja len že nedávno som bola v takej situácií . My dveja sme boli spolu všetko bolo super ale ona mala vraj nejaké rodiíne problémy a on jej chcel pomocť len ako kamarát . Hm a teraz sú už dva mesiace opať spolu a ja si môžem len biť hlavu o stenu aká som sprostá ....
ja by som sa asi rozhodla sa votrieť do ich stretávania. ako proste, spoznám nového človeka a bude fajn, nie?
a možno, ak by sme sa skamarátili, by jej potom bolo blbé niečo podnikať (to naivne hodnotím podľa seba, keďže ja sa zadaných chlapov ani len nechytám, nieto, že by som sa ich snažila prebrať. a naivne verím tomu, že ostatné majú také pravidlo aspoň pri kamarátkach)
V kazdom pripade ano, je to nezmysel, aby sa moja frajerka stretavaka s byvalym. Nie nadarmo sa hovori "stara laska nehrdzavie" a "byvalych partnerov spaja iba sex". Poznam asi milion pat pripadov, ked sa dvaja rozisli a este peknu dobu spolu minimalne spavali. Nie ze by na tom bolo nieco zle, ale ak si niekto medzitym niekoho nasiel a stretava sa za tymto ucelom s byvalym/byvalou, tak na tom uz nic dobre nie je. Proste nie.
ťažko povedať... jedno viem ale iste.. nikdy si nezačínať s niekým,kto nemá doriešené vzťahové záležitosti z minulosti..či už sú to len malé pochybnosti z jeho strany alebo bývalej... to nedopadne dobre
som označila nechtiac zlú odpoveď a nie asi nevadilo, v podstate to tak aj mám že sa s ňou stretáva, viem že si píšu , viem že on ju fyzicky stále priťahuje ale nevadí mi to keď aj ide s ňou von. Pokiaľ neuprednostní ju predomnou, alebo to nieje nejak často prečo nie. Nechápem tu tie komenty vyššie o "duševnej nevere" preboha ja chodím s človekom a to snáď neznamená že si nemôže rozumieť s inou babou.
aj ked uz je to par rokov tak proste vzdy ked viem ze je vonku a moze sa tam ona vyskytnut tak ma ide porazit od jedu a ziarlivosti aj ked viem ze nemam na co ziarlit lebo dal vtedy prednost mne a keby s nou nieco chcel riesit tak uz davno riesi...ale proste je to vo mne ze si nikdy nebudem ista ze ona si nezmysli ze ho chce lebo u nej clovek nikdy nevie a chlap je chlap...
zrejme by mi to trochu vadilo, no zakazovať mu stretávať sa s ňou by mi bolo dosť blbé, zato že s ním chodím neznamená, že mám právo mu kázať s kým bude chodiť von a s kým nie možno sa raz popálim, ale dosť súdim podľa seba a proste keď ja by som to nezneužila, tak očakávam to isté od druhého
Zažila som to,keď ma išiel o 9 odprevadiť domov a za hodinku si po vonku už vykračoval s bývalkou,čo mi povedala moja ( a zároveň tej jeho bývalej ) kamarátka.To ma na tom nasralo najviac
áno, stretávali sa a ona ho stále balila. a áno, zakázala som mu to. najprv s ňou prestal chodiť von, potom si s ňou prestal písať, som zvedavá ako dlho to vydrží. ale pre zatial sa cítim
viem, je to blbé zakazovať niekomu niečo, ale poznám ho moc dobre, viem ako sa chová ku "kamarátkam" a poznám aj ju takže som žiarlila oprávnene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a ano vadilo by to ... a nie len ze by to vadilo ale ani by som to netrpel .. !
povedz mu to
ale ako sa vravi priatelov si drz blizko a nepriatelov este blizsie... taka vsuvka na zaver
takže v skratke: najskôr by som sa o tom s ním poriadne porozprávala so všetkou pravdou na rovinu a potom by som povedala že choď. jeho hormóny možno môžem ovplyvniť ale to čo sa mu rodí v hlave nie. ak ju stále ľúbi ale nechce to povedať, tak nie je čo riešiť, keď nie som pre neho tá pravá. ak je pre neho len kamarátka, tak je všetko v poriadku.
PS: kiežby pocity boli také ľahké ako slová
hoci mňa ide poraziť pri predstave aj že by to nebola bývalá,ale hocijaké iné dievča. lebo jeden nikdy nevie, aké majú iné ženy úmysly!!!!!
!!!!!!
žiarlivosť sa nedá vyliečiť:/
a možno, ak by sme sa skamarátili, by jej potom bolo blbé niečo podnikať (to naivne hodnotím podľa seba, keďže ja sa zadaných chlapov ani len nechytám, nieto, že by som sa ich snažila prebrať. a naivne verím tomu, že ostatné majú také pravidlo aspoň pri kamarátkach)
inak, ziadne istoty aj tak neexistuju
viem, je to blbé zakazovať niekomu niečo, ale poznám ho moc dobre, viem ako sa chová ku "kamarátkam" a poznám aj ju takže som žiarlila oprávnene