už tu jeden protest bol, aby všetko fungovalo ako má... začal o polnoci a ráno bolo všetko ako mávnutím čarovného prútika fuč a tomas sa tváril ako keby sa to nikdy nestalo
trápne,často opakované alebo FAKE fóra; hrajúce webky (zakázal by som to!), nečitateľné alebo inak zohavené webky (zakázal by som to!),
FAKE nicky; "rýchlosť",roletky,2 designy; nemôžnosť mazania fór,priateľov,komentov alebo svojho nicku...a teraz ma napadlo, že aby sa dalo vrátiť k svojmu starému nicku...nikde neni možnosť že poslať heslo na email...lebo ja som si náhodou dávno všetko z emailu zmazal a tam som mal heslo...a teraz som nahratý, a na tom starom nicku mám také trapošiny, že keď si to niekedy čítam tak sedím v rohu izby a mám depku 2 týždne
@sherloch a ty si kokot? tých zákazov a pravidiel je zaprvé požehnane všade, zadruhé dávajú zmysel, zatretie ma omnoho viac trápia prípady keď admin zmaže niečo o čom vlastne nikto nevie čím a či vôbec nejaké pravidlá porušovalo, a zatretie napriek všetkým tým zákazom a pravidlám sa tu väčšina ľudí väčšinu času správajú ako kokoti, takže by to skôr chcelo ešte pár pravidiel navyše a omnoho tvrdšie ich porušovanie sledovať a trestať.
+ ako hovorí @gossyend , ak sa ti nepáči, choď si nájsť niečo iné, birdz nie je tvojim majetkom, a tí ktorých majetkom je majú právo si s ním robiť úplne absolútne čo chcú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
)
trápne,často opakované alebo FAKE fóra; hrajúce webky (zakázal by som to!), nečitateľné alebo inak zohavené webky (zakázal by som to!),
FAKE nicky; "rýchlosť",roletky,2 designy; nemôžnosť mazania fór,priateľov,komentov alebo svojho nicku...a teraz ma napadlo, že aby sa dalo vrátiť k svojmu starému nicku...nikde neni možnosť že poslať heslo na email...lebo ja som si náhodou dávno všetko z emailu zmazal a tam som mal heslo...a teraz som nahratý, a na tom starom nicku mám také trapošiny, že keď si to niekedy čítam tak sedím v rohu izby a mám depku 2 týždne
Tak tipujme, koľko to tu vydrží...ja fakt neviem...hádam do večera ?
+ ako hovorí @gossyend , ak sa ti nepáči, choď si nájsť niečo iné, birdz nie je tvojim majetkom, a tí ktorých majetkom je majú právo si s ním robiť úplne absolútne čo chcú.