videli ste tento film? ja som to prave dopozeral a som nadseny neviem si predstavit ze to niekto vymyslel , nieje to podla nejakeho skutocneho pribehu?
Velakrat tu bola tato diskusia ale tak znova... ano konecne nejaky film ktory sa odlisuje od bezneho dennodenne natacaneho braku...silne naturalisticky to niekomu nemusi robit dobre ale je to velmi krasny a realny film.
Nie nieje to podla skutocnej udalosti myslim ze to by o tom vsetci vedeli...aj ked kto boli ti ludia ktory povyhravali milionarvu po svete co sa o nich vie? Mozno z casti je to niekym inspirovane ale to je iba moja skromna uvaha
no nechcem sa hadat ale niekde bolo pisane ako recenzia ze je to podla skutocnosti tak neviem?lebo nieje az tak nerealne aby chalan vyhral v milionarovy...
jop, tento film na mna spravil dojem,, mal myslienku a pacilo sa mi ako to vsetko nakoniec do seba zapadalo sice to bolo trosku viac presladene ale aj tak je to ovela lepsie nez bezna americka tvorba
ano ten film bol super...podla mna to bolo len scasti podla skuteconej udalosti neviem...ale tento film bol najlepsi co som pozerala za posledny rok...taky emocionalny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nie nieje to podla skutocnej udalosti myslim ze to by o tom vsetci vedeli...aj ked kto boli ti ludia ktory povyhravali milionarvu po svete co sa o nich vie? Mozno z casti je to niekym inspirovane ale to je iba moja skromna uvaha
ale to naozaj nik nevie na co, je tu to tlacitko hladaj forum??? >