Dostali sme v škole taku úlohu, konečne nejaká zmena v spôsobe vyučovania. Máme porovnať dva konkurenčné výrobky a ja som si vybrala tie v nadpise a teraz robím prieskum v obľúbenosti. Naozaj ma táto úloha nadchla, ale k dispozícii mám menej ako 100 ľudí,
ja mam radsej milkyway ako bebe, pretoze mi jednoducho viac chuti, ale urcite nie ako nahradu ranajok, z toho kebyze mam vydrzat az doobeda, tak sa asi stravit zvnutra...
no Milky way mi fakt viac chutí, lebo je sladučké a preto si myslím,že to nemôže byť zdravé ---takže som za BEBE pretože to je určite dobrý štart do nového dňa...hlavne ich konzumácia počas druhej hodiny po príchode do školy (kedže som zase zaspala-sorry Mafdet že som ťa zase vyjedla )
milky way som este ani nejedla, vobec ma to neoslovilo ani z reklamy ani tym, ze je to akoze zdrave. bebe jedavam ako sladkost. cize ani jedno ako ranajky, ale ked uz, tak bebe ako sladkost
Milky Way pretoze mam rad cokoladu aj ked to skoro nejedavam ani jedno ani druhe ale obcas si dam Milky Way...aj ked cokolada nieje moc dobra na ranajky nez bebe pretoze tam daju vizivnejsiu zmes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale musím povedať, že častejšie máme doma BeBe, z toho mi chutí viac druhov, z Milky Way len tá čoko.
Takže asi BeBe..
Ale tiež len ako doplnok k niečomu...prípadne desiata...
Ale za tú akú-takú náhradu za raňajky uprednostňujem skôr čokoládove bebe..