ten rozdiel nie je tak pocitovy ako ten ze vacsina ludi hovori lubim ta (a to aj pri inych prilezitostiach napriklad detom) a preto ked povies milujem ta tak to ma iny efekt lebo to nie je nieco co pocuvas na kazdom rohu cely zivot ale je to take...specialne
keď to zoberiete hopom a hopom stále je to len hra so slovíčkami. Niekto nedokáže povedať ľúbim alebo milujem ťa. Niekto nedokáže povedať ani mám ťa rád alebo to ani nijak inak vyjadriť.
Keď pri tých slovách necítiš "to-niečo čarovné" tak sú to stále len obyčajné slová a slová často klamú. Teda klamú ľudia, ale slovo je základnou zbraňou každého klamára.
a hlavne krásne ľúbiť....nie ako tu lúbiť...lúbi sa mi tak možno farba vlasov, ale nie niekoho ale milujem ťa, je predsa sofistikovanejšie a najkrajšie J´ai t´aime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Keď pri tých slovách necítiš "to-niečo čarovné" tak sú to stále len obyčajné slová a slová často klamú. Teda klamú ľudia, ale slovo je základnou zbraňou každého klamára.