Mám nasledovný problém, preto chcem poprosiť o radu najmä chlapcov.
Sme s priateľom rok. Bývali sme spolu a aj sme spolu pracovali. Bolo to úžasné. Bohužiaľ musel z práce odísť a tým pádom zrušil aj prenájom a vrátil sa domov. Býva cca 150km odomňa.
@cicinqa "Otázka je v nadpise, len chcem vedieť, či keby ste boli s babou, ktorú milujete, či sa nesnažíte o trochu viac spoločného času....asi áno však? "
niekedy sa jeden druheho skratka preje... stava sa to po dlhsej dobe vo vztahu.. nic neobvykleho.. ale on to trosku prehana, urcite by som vynalozil viac usilia o spolocny cas...
@nixxina viem, ze tu mi to nikto nepovie, ako to v skutocnosti je....ja len, ze ci sa nikeomu nieco podobne stalo a popripade, co za tym v skutocnosti bolo.....aj mne sa to zda skoro....
@mm47 ze na neho utocim, ze som sebec a ze sa nemoze tocit vsetko okolo mna.....ze s rozchodom nesuhlasi, lebo ma miluje a premysla o mne ako o manzelke a nie len o docasnej znamosti
asi uz nema zaujem, nemislim si, ze v tom musi byt nevyhnutne milenka, ale samozrejme mozne to je, ked s tebou zacne travit coraz menej casu a hlada si skor vyhovorky ako nebyt s tebou, tak ta zrejme nemiluje, zazila som kedysi take, nakoniec som mu prisla aj na milenku /aj ked tej predstieral vztah rovnako ako mne/, nakoniec som ho poslala do "prec", ale ten kto mal zlomene srdce som bola ja, on nie, ani mu to nebolo luto
chlapec ma zachvaty, po roku vztahu vacsine muzov dojde ze to uz asi bude naozaj (skoro, vsakano.. ) a zacnu spatkovat
daj mu cas a netlac na neho, mesiac ci dva to nechaj tak (tvar sa ze sa nic nedeje, nic neries, v pohode zi) on bude mat cas sa spamatat a porozmyslat o vas v pokoji. muzi maju ine videnie vztahu, treba im dat na to priestor a cas porozmyslat. nezvladaju mulitasking tak ako my
mno, podľa Tvojho posledného komentára, kde Ti on odpovedá, usudzujem, že to s tebou myslí vážne. len, asi, potrebuje čas aj pre seba, svojich kamarátov? keď aj on cez týždeň robí, tiež asi hneď po práci neuteká za kamošmi do baru.
nezačni blázniť, ešte počkaj nejaký ten čas, lebo to len sama poserieš.
@idiotproof "chlapec ma zachvaty, po roku vztahu vacsine muzov dojde ze to uz asi bude naozaj (skoro, vsakano.. ) a zacnu spatkovat"
v tom vyssom veku 24-30 urcite, ale pre nas mladych to neplati, vieme, ze mame kopu casu aj na ostatne zeny po pripadnom rozchode... mam 27 mesacny vztah a vobec nezmatkujem
@assasins milujem take nazory, ze ponorka, to moze chytit len nezrely clovek... lebo ved co manzelstvo? a je to prirodzeny stav, ze partneri spolu funguju v jednej domacnosti, ved nie su deti ani teenageri, ked ona ma 24 tak on ma zrejme viac, v tom pripade je ponorka absurdny pojem
inak poradim ti este cosi, nedavaj velmi na ludi na fore co ti radia, ak ty citis, ze to nie je ok, tak to zrejme ok nie je, daj na svoj isntinkt, clovek vie vycitit ci je vo vztahu naozaj problem alebo nie, len sa boji si to pripustit...
btw, ja som sa tiez pri tom vztahu co som spominala pytala na fore a tiez mi kazdy druhy odpovedal aby som tomu dala cas, ze zrejme na neho tlacim alebo co a to, ze mi tam davali taketo a im podobne rady sposobilo len to, ze som sa dlhsie trapila ako bolo treba a aj tak to nikam neviedlo, tak skus dat na seba
@cicinqa netlac na neho!!! (sam ti povedal, ze sa nechce rozist)....ved je s tebou cez vikendy.....po tom roku vztahu je to uz ine ako na zaciatku, vtedy ste boli spolu stale, teraz uz partner nepotrebuje tolko casu travit len vo dvojici (je to proste len "faza") a u muzov este vyraznejsia.....tiez potrebuje cas aj pre tu rodinu , aj pre kamosov a myslim, ze aj pre seba!!!
v provm rade si to spolu vykomunikujte....povedz mu, co citis ty, co on.....vsetko sa da vydiskutovat, ked sa chce,a le treba jeden druheho aj pochopi.....vztah je aj o vzajomnej tolerancii (ak to nedokazes prezut, tak potom nie si prave na tento vztah stavana...)
@sorciera ano, vysvetlime si to, ako vzdy vsetko....na tejto urovni nezlyhavame....
mna len zaraza, ze keby ma clovek, ktoreho milujem chce opustit, tak v momente sadam na vlak (doma maju tri auta) a letim tam zistit co sa deje....ale on ne, on ma casu dost.....
@kolini hm, diky, to premyslame aj my a dost intenzivne....ale ja sama som este dieta a on to vidi....
stejnak si myslim, ze to dopadne tak, ze my to budeme planovat, nakoniec sa rozideme a on bach, bude mat to dieta s inou a hned, po 3 mesiacoch....tak to chodi, co si vsimam....
@kolini hej, dost krute....ziadna zodpovednost z jeho strany ...... nejdem sa tym uz trapit aj tak vsetko vyriesi len cas.....a nechce sa mi uz do toho rypat
@v3nty viem, ved kdesi som tu aj pisala, ze moc sa poradit nebude dať, ale chcela som vedieť, či bol niekto v podobnej situacii a ako to dopadlo....a tak vies no....neviem, co si mam myslet....
@v3nty no vtedy som to urcite neriesila na tomto fore neboj sa, ono to je nastastie uz dost rokov dozadu a ten kto sem uz v takej veci napise je asi znacne v koncoch, takze to, ze chce pozornost, alebo, ze niekomu "tak treba" je znacne neempaticke
@issa tak si predstav, ze asi 10 minut potom, co som odisla od tohto fora mi zavolal, ze ci s nim idem na kavu.....prisiel za mnou, vsetko sme si vysvetlili.....som stastna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
on myslel pohlavny a rodina je krycie meno pre milenku...
niekedy sa jeden druheho skratka preje... stava sa to po dlhsej dobe vo vztahu.. nic neobvykleho.. ale on to trosku prehana, urcite by som vynalozil viac usilia o spolocny cas...
ale zeny niekedy hladaju problem kde neni
ale rok je prilis malo na to aby s amu s tebou uz nehccelo byt castejsie
Diskusia s nim ti odpovie , nie na tomto jebnutom portali
daj mu cas a netlac na neho, mesiac ci dva to nechaj tak (tvar sa ze sa nic nedeje, nic neries, v pohode zi) on bude mat cas sa spamatat a porozmyslat o vas v pokoji. muzi maju ine videnie vztahu, treba im dat na to priestor a cas porozmyslat. nezvladaju mulitasking tak ako my
nezačni blázniť, ešte počkaj nejaký ten čas, lebo to len sama poserieš.
teda ak nemáš záujem to ukončiť.
haha, vzťahy sú piča.
v tom vyssom veku 24-30 urcite, ale pre nas mladych to neplati, vieme, ze mame kopu casu aj na ostatne zeny po pripadnom rozchode... mam 27 mesacny vztah a vobec nezmatkujem
niečo sa medzi vami zlomilo a tomto prípade je lepšie to nechať plávať....pride nova iskra s novým fešákom, treba len počkať..........filip
Daj mu trocha slobody inak váážne zdupká
btw, ja som sa tiez pri tom vztahu co som spominala pytala na fore a tiez mi kazdy druhy odpovedal aby som tomu dala cas, ze zrejme na neho tlacim alebo co a to, ze mi tam davali taketo a im podobne rady sposobilo len to, ze som sa dlhsie trapila ako bolo treba a aj tak to nikam neviedlo, tak skus dat na seba
v provm rade si to spolu vykomunikujte....povedz mu, co citis ty, co on.....vsetko sa da vydiskutovat, ked sa chce,a le treba jeden druheho aj pochopi.....vztah je aj o vzajomnej tolerancii (ak to nedokazes prezut, tak potom nie si prave na tento vztah stavana...)
mna len zaraza, ze keby ma clovek, ktoreho milujem chce opustit, tak v momente sadam na vlak (doma maju tri auta) a letim tam zistit co sa deje....ale on ne, on ma casu dost.....
stejnak si myslim, ze to dopadne tak, ze my to budeme planovat, nakoniec sa rozideme a on bach, bude mat to dieta s inou a hned, po 3 mesiacoch....tak to chodi, co si vsimam....
cize ani svadba nic nezarucuje, ani dieta.. krute, co povies? =D
VŠETKÝM SAMOZREJME ĎAKUJEM ZA RADY!
Ale teraz važne si to prečitaj posebe ako keby to pisal niekto iný a čo poradíš ? nato sa nedá nič poradit...