Je mozne aby mi vysiel vztah ked milujem ovela ovela starsieho muza? koknretne mam 16 a on moze mat 35. No neviem nanho zabudnut.... uz je to strasne dlho, co som do neho buchnuta, mozno ze aj 2 roky myslite ze mam uznho sancu? aspon na jednu noc.... =
mne sa stalo podobne...ja 20 on 42...uz je to rok a ja mam stale zlomene srdce a neviem zabudnut. a to sme spolu aj chvilu chodili. o to je to ale teraz horsie. ak ti mozem poradit z vlastnej skusenosti, zabudni nanho co najrychlejsie. viem ze je to tazke, sama toho nie som schopna. ale cim dlhsie sa budes nanho fixovat tym to bude potom horsie. mna tato skusenost totalne zmenila, stala sa zo mna labilna sentimentalna troska na pokraji existencie. zabudni nanho. oni vedia strasne ublizovat.
@Se7en .... ale to je v tom ze sa na to necitim, co mam robit? povedz mi cisto teoreticky, mohol by ma chciet? nie ako dlhodoby vztah...len tak na sex, ....
@Adulicek01 nema zenu ani deti, byva sam.... nema ani priatelku... je pekny a nadherne sa na mna vzdy usmieva, pozname sa, ale asi nevie ze ho lubim.... je skor taky... hm snad introvert. je trochu zvlastny, dost uzavrety, ale uzasny clovek----
@lily662 To že sa na teba usmieva, ešte nemusí nič znamenať. Ja by som sa na tvojom mieste skúsila s ním lepšie spoznať, pozvať ho niekde von (alebo zo začiatku si s ním písať trebars len cez net) a potom, podľa jeho názorov sa rozhodla ďalej, čo spravím.
Ty ho vlastne dobre nepoznáš, tak ho nemôžeš milovať, maximálne ťa priťahuje. Ak to bude iskriť a bude mať záujem, prečo nie...
@Lilli622@20 ....... téma pre odborníka? no tak ďakujem za slovo.
Asi nie. Ja som normálny. Na pokeci by napísali "neviem mať sex bez lásky". No a lásku si medzi 35 ročným a 16 ročnou neviem moc dobre predstaviť. Ale nevylučujem nejaký špecifický prípad, keď ona je fakt očarujúca, úchvatná, a oveľa inteligenčne a povahovo vyspelejšia ako sa na jej vek patrí. A zase ona by mohla byť pre toho muža prínosom vášne, mladíckeho entuziazmu, takého omladenia duše, ktoré niektorí muži po tridsiatke hľadajú. A záleží aj od toho, či má rodinu, deti, či je v manželstve šťastný alebo nie atď. atď.
Ako to tu tak píšem, tak nejaký intim. vzťah by bol asi aj dosť možný, ale tá láska...neviem, či by to bola pravá, úprimná láska a či by vydržala viac ako rok.
@Lilli622 Až teraz som si prečítal tvoj koment @17 a už viem odkiaľ vietor fúka. Prosím ťa, len mu nenaleť, budeš nešťastná. Žiaden normálny, inteligentný krásavec nie je v 35 sám. zabudni naň, nájdi si radšej vdovca, alebo nešťastne rozvedeného.
podla mna hej....ale vies ide o to ze ma 35....Ide o to ze by si mu mohla byt dcerou a tak ta asi aj berie...Vies ak by ta nebral ako dceru a bola si mu simpaticka tak mozno aj ano. Ale tiez by sa mohol byt ze ho za to niekto odsudi lebo predsa je tam vekovy rozdiel 19 rokov.....Zalezi vlastne hlavne na nom.....No nemas co stratit...Za skusku nic nedas.A vravi sa predsa ze laska aj hory prenasa =D Vela stastia
@Stage@24 suhlas myslim si to iste, lenze ona tu pise stale tak dvojmo, ze ci ju bude chciet a pletie lasku so sexom na jednu noc aspon, tak tomu celkom nerozumiem, lebo laska a sex na jednu noc nejde dokopy. Takze asi dievca este nevie co je prava laska a co vlastne chce. Ide tam pravdepodobne o ine iskrenie, sexualneho charakteru. No a hen ten typek sa mi nezda, ako ho opisala povedal by som, ze nejaky cudak to musi byt.
@Lilli622 poviem ti tak, ze ako sex na jednu noc s nim mas urcite sancu. V tom nevidim ziaden problem. Co sa tyka lasky, tak tam je to uz komplikovanejsie a myslim si, ze ani on sam nevie co chce a ty to tiez nemas moc jasno, takze lasku by som nechal bokom v tvojom pripade. Laska je podla mna mozna v hoc akom veku a je jedno ci mas 16 rokov a zamilujes sa do 20 rocneho, 35 rocneho alebo aj 50 rocneho. To s vekom nema nic spolocne ako niekto pisal! To ci uz nieco take uznavam je ina vec. Osobne ti radim hladaj si tebe rovnejsich chlapcov v tvojom veku alebo plus par rokov a na 35 rocnych si pockaj ked budes mat 25 kedy by si potrebovala po skole nejakeho prachaca A to, ze sa na teba tak krasne usmieva nevies logicky vyhodnotit??? Myslim si, ze ako odpoved ci ano nie z jeho strany je jasna ako facka!
@jeko neviem, keby mu dá nejaké "signály", prečo nie, pod zákonom už neni. Už len to, že je v svojom veku single, značí to, že je buď kurevnik alebo ako to ona napísala zvláštny.
A dnes si celkovo dosť 30 ročných začína s mladými "pipkami" (čo pozorujem vo svojom okolí). Samozrejme záleží to konkrétne od človeka, môžem sa aj mýliť
@Andulicek01 Keby som mal ja 35 a nejaká 16 ročná začne ku mne vydávať "signály", tak by som sa nad tým celkom pousmial. Ako ok, 16 ročné dievčatá sú pekné, ale už len z toho princípu by som to nespravil. To mi hovorí zdravý rozum.
Paci sa mi pomer tych co je proti a vravi, ze je to cudne. Lebo ja uz vidim, ze je to uplne bezne. Baby v mojom veku so 40 rocnymi a podobne ako dovidenia. Ja som moc mlady pre 22 rocnu uz aj to som pocul Toho muza chapem plne Aspon omladne a mlada srnka si moze aspon pekne uzit so skusenejsim muzom ked jej ide o to.
hm...na jednu noc urcite....mam podobnu skusenost,ze mam kamarata,ktory ma 40,ja mam 17 a pisal mi,ze ma lubi a chcel by nieco viac ako kamaratstvo...ale....vidim na nom ze mu ide len o jedno....ako aj vacsine chlapov v jeho veku,ktori su slobodni a maju zaujem o 16-tky.....ale ak chces aj ty len sex,tak to neries,vyspi sa s nim a mas pokoj...ale o lasku sa nesnaz,to nemas sancu....
ja som sa zamilovala do o 12 rokov starsieho muza...teraz mam 19 rokov ...z vlastnej skusenosti viem ze ak sa ti teraz paci starsi partner ked budes starsia je mozne ze sa zas buchnes do starsieho ...mne sa to uz stalo 3 krat ---najprv som mala 15 moj chalan 21...potom ja 18 chalan 26... a teraz znova a este starsi ...srdcu nerozkazes viem a sama mas teraz pochybnosti...ak je to skutocne galantny chlap odmietne ta ...aj je to len somar co si chce uzit s mladou tak ta bude chciet ...ak ti to nevadi ...je na tebe
Vieš ja som sa tiez zalubila do este starsieho ako je ten tvoj mal presne 40 ked ja som mala 10...to je o 30 rokov viac...bola som piatacka a teraz som na strednej a viem ze som mu narobila vela problemov a teraz to lutujem....tiez nanho nemozem zabudnut....a tiez mi strasne chyba no....pochopila som ze nemam sancu.....a mysliiim si ze to zalezi od povahy toho cloveka do ktoreho si zalubena.....lebo ja som mu to davala dost najavo basnami o laske,a darcekmi .....na konci skolskeho roka ma pobozkal no a ja som to potom vykecala babam v chate a nanestastie on to pocul.....a potom ma este cakal rozhovor s jeho manzelkou.....nebolo to nic priiijemne.....ja to este stale nevzdavam lebo ked mi dal jednu sancu tak mi da aj druhu ,lebo ja ho poznam....dala si mu to uz nejako najavo?? Skus sa mu s tym zdoverit a pockaj na jeho reakciu a podla toho zistis ci mas unho sancu alebo nie....nebojsa vyjadrit svoje city....kde si ho spoznala??Kratka basen alebo list kde vyjadris svoju lasku k nemu nemoze nic pokazit....neboj sa ....zivot je prilis kratky nato aby si city nevyjadrila....Ale pozor ked vyjadri nezaujem nepokracuj v tom...musis si zviknut na to ze neopatuje tvoje city.....nevtieraj sa mu....to je to najhorsie co mozes urobit....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Či má ženu, deti, aký je typ človeka (prelietaví, introvert, extrovert, "špina charakter" alebo nie,...), či vôbec vie o tebe...
Každý takýto prípad je totižto individuálny a nikde neni napísané, že ťa musí len "využiť".
Ty ho vlastne dobre nepoznáš, tak ho nemôžeš milovať, maximálne ťa priťahuje. Ak to bude iskriť a bude mať záujem, prečo nie...
O.ebeš sa, o.ebeš, aspoň skúsenosti ti to dá...
Asi nie. Ja som normálny. Na pokeci by napísali "neviem mať sex bez lásky". No a lásku si medzi 35 ročným a 16 ročnou neviem moc dobre predstaviť. Ale nevylučujem nejaký špecifický prípad, keď ona je fakt očarujúca, úchvatná, a oveľa inteligenčne a povahovo vyspelejšia ako sa na jej vek patrí. A zase ona by mohla byť pre toho muža prínosom vášne, mladíckeho entuziazmu, takého omladenia duše, ktoré niektorí muži po tridsiatke hľadajú. A záleží aj od toho, či má rodinu, deti, či je v manželstve šťastný alebo nie atď. atď.
Ako to tu tak píšem, tak nejaký intim. vzťah by bol asi aj dosť možný, ale tá láska...neviem, či by to bola pravá, úprimná láska a či by vydržala viac ako rok.
Niekde ho pozvi a pochybujem, že slobodný mládenec odmietne "mladé masko", ktoré sa mu samo ponúka.
Dristáš tu o tom, že chceš s ním sex... Že či máš šancu aspoň na jednú noc... Tak ho nemiluješ!!!
Kebyže ho miluješ tak chceš od toho viac než len to...
No, ale tak asi každý ma iný názor na to čo je to "milovať".
On ju pravdepodobne po čase odkopne a ona bude za ním rok smútiť a popritom možno aj trochu "zmudrie"...
@Lilli622 poviem ti tak, ze ako sex na jednu noc s nim mas urcite sancu. V tom nevidim ziaden problem. Co sa tyka lasky, tak tam je to uz komplikovanejsie a myslim si, ze ani on sam nevie co chce a ty to tiez nemas moc jasno, takze lasku by som nechal bokom v tvojom pripade. Laska je podla mna mozna v hoc akom veku a je jedno ci mas 16 rokov a zamilujes sa do 20 rocneho, 35 rocneho alebo aj 50 rocneho. To s vekom nema nic spolocne ako niekto pisal! To ci uz nieco take uznavam je ina vec. Osobne ti radim hladaj si tebe rovnejsich chlapcov v tvojom veku alebo plus par rokov a na 35 rocnych si pockaj ked budes mat 25 kedy by si potrebovala po skole nejakeho prachaca A to, ze sa na teba tak krasne usmieva nevies logicky vyhodnotit??? Myslim si, ze ako odpoved ci ano nie z jeho strany je jasna ako facka!
A dnes si celkovo dosť 30 ročných začína s mladými "pipkami" (čo pozorujem vo svojom okolí). Samozrejme záleží to konkrétne od človeka, môžem sa aj mýliť
Sesternica má 17, pekná, rada koketuje a by si sa divil, koľko tridsiatnikov ju už chcelo.
Vážny vzťah to nie, ale prečo si nezáväzne neužiť?
Je to samozrejme o charaktere toho človeka, tak sa tu zbytočne o tom "hádame"