ja mam najradsej ked tancujem moderne tance ako je napr HIP HOP ale mam rada aj scenicke tance ked sa do toho vzijes to je jedno aky to je druh tancu ale jednu vec maju vsetky styli tanca spolocnu ked sa zapocuvas pri tancovani do rytmu a citis to tak sy vytaz )ňpreto milujem tanec
Milujem tanec...hlavne na diskotekach kde tancujem aj ked nemam alkohol v krvi...nepovazujem diskoteku ako mnohi za miesto,kde sa pije,bozkava a nadvezuju nove kontakty...berem ho za miesto,kde sa paradne zabavim,kkde nemyslim na nic a tancujem...nepresiel ani jedne den bez toho aby som si nezatancoval ked som bol doma,alebo niekde vonku...proste som tanecnik a milujem to! Nehodlam sa vzdat...nemusim mat ani talent,mozem skaredo tancovat,ale mne to nevadiiiiiiiiii
vždycky jsem chtěla tancovat klasiku, valčík, nebo i latinu a nikdy mi to nebylo dopřáno.Ale je to moc krásné.Jinak dělám taký zvláštní druh tance a to jsou mažoretky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
vždycky jsem chtěla tancovat klasiku, valčík, nebo i latinu a nikdy mi to nebylo dopřáno.Ale je to moc krásné.Jinak dělám taký zvláštní druh tance a to jsou mažoretky