ahojte ľudia som tu nová a vidím že to tu vyzerá celkom dobre....som moc zamilovaná do svojho priateľa dokázala by som aj nemožné urobiť dokázali by ste to aj vy????rada si vypočujem nejaké vaše návrhy a diskusie!!!!
@Tencototuzalozilneviemakosavola lebo tuna vsetkych zaujima ako milujes svojho priatela...idem si spravit svoju vlastnu temu jak ja milujem seba a teraz este nadavaj ze ti tuna seci pisu tak pekne prispevky...vykricniky su za dlazdicovanie a za to mas na forach blbe body....ale ked chces kludne si dam aj (___8___) daj....
Z celého môjho arzenálu lolcats, na ktoré mám slabosť, som silno zvažovala niektoré...najmä tie s nápismi ,,It"s cute how stupid you are" ,,Your stupidity is blinding, please turn it off" alebo ,,The voices are telling me to kill you." Ale rozhodla som sa vyjadriť sa k téme.
@Bejby1818 už len z princípu... ak by sa zas zjavil ktosi s otázkou "Milujete svojho priateľa tak ako ja?" tak aby neskončili v márnici skôr ako si priznám, že tá otázka mala pôvodne iný význam
@Bejby1818 coskoro zistis, ze to tu nieje tak ruzove ako sa ti na prvy pohlad zdalo ...ale je to v pohode, len sa musis otukat, casom zistis ake diskusie si mozes dovolit aby si z teba nezrobili picu
preboha nový člen a vy takto... hanba! potom že čo je tu toľko jednorázových návštevníkov... (a mimochodom zabudli ste ju sprdnut za tie 4bodky(mali by byť len 3) a tiež za to že nedala medzeru po otáznikoch)
Chcem aby bol šťastný, preto mu dovolím oblizovať mi nos, hrýzť ma, štekliť ma, pičovať do mňa, frflať, kričať ale keby chcel niečo vážne, tak jasné, že by som mu vyhovela.
Vlastne som schopná mu vyhovieť takmer vo všetkom, pokiaľ by to nejakým spôsobom nenapádalo moju dôstojnosť a pod.
Milujem svoju partnerku oveľa viac ako ty neviem ako ty/vy... ale dokázal by som za ňu položiť aj svoj život som schopný pre ňu spraviť všetko, čo si bude priať, chcem jej plniť jej sny a spraviť ju šťastnou na celý život.. milujem ju najviac na celom svete a každučičkou sekundou, každou hodinou, dňom ju milujem viac a viac.. každým dňom ju milujem viac ako včera a menej ako zajtra.. a takto to bude neustále
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ako dobre, že žiadneho nemám.
inak tiez som velmi zamilovany, ale myslim, ze nemozne urobit nedokazem
mam dost pri takychto "stvoreniach" jak ty..
kurva veď aspoň tie zavinače davaj pred nicky a nepiš jak pripičená,mentálne asi nemáš ani 12...:/
@fxx kurva veď aspoň tie zavinače davaj pred nicky ,šak tu niesi nová no nie?A mne sa aj zdá že je,tak?..asi že má právo sa nevyznať..
A mimochodom k diskusii: Nemilujem nikoho,a bol by som schopný spravit aj nemožné pre seba..heh
to bude vsetko
Vlastne som schopná mu vyhovieť takmer vo všetkom, pokiaľ by to nejakým spôsobom nenapádalo moju dôstojnosť a pod.
Ja som mal skoro podobné stavy kedysi. Ono to prejde...