Milumem dievča aj ono mna zažili sme par krasnich chvilok ale ma ineho a rozhodla sa pre neho
milumem dievča aj ono mna zažili sme par krasnich chvilok ale ma ineho a rozhodla sa pre neho. Ja som je povedal že ju miilujem ale že nech je štastná že ja budem rad ked bude štastna ona.... ale trosku toho lutujem a asi nebudem dokazat bez nej žiť.
ale prosto na to by som už potreboval nové slovo aby som nazval čo k nej citim prosto potrebujem radu ! čo mam robit chcem aby jej bolo dobre a bola rada ale nevidržal by som na nu čakat kim sa s nim rozide!
@jessyjezz ono tomu sa tazko veri, ked je to prva laska, ze pride niekto lepsi a taketo pocity este zazijes... bolet to bude, ale malo by to preboliet, bud rad za tie chvile co ste spolu mali a je pekne, ze chces aby bola stastna
začal si veľmi múdro a pekne - "Ja som je povedal že ju miilujem ale že nech je štastná že ja budem rad ked bude štastna ona" a potom si to svojimi ďalšími príspevkami začal akosi kaziť :/ to je síce pekné, že ju veľmi chceš a že bez nej nevieš žiť, ale položme si základnú otázku, či je to obojstranné a či aj ona teba má tak veľmi rada a nedokáže bez teba žiť? lebo ak nie, tak to nejaký veľký zmysel snažiť sa o ňu ďalej nemá...predstav si, že by ste sa dali nachvíľu dokopy, no po čase ťa zase nechá tak...nebolelo by ťa to ešte viac? pravdepodobne k sebe nepatríte a na teba čaká v živote nejaké iné dievča, aj keď teraz si vieš predstaviť vedľa seba len tú jednu jedinú....nebuď sebecký a rob tak, aby bola i naďalej naozaj šťastná
no ona mne vravela že ma lubi ale kamaratke sa priznala že jeho čo s nim chodi miluje o niečo viecej kao mna. Chem aby bola stastna ale takties na nej zboznujem kazdu jednu vec! totalne všetko!
potrebuješ radu ako ju získať späť? O.o na čo si ju potom púšťal, keď ju chceš späť? Ja viem, poznám tieto reči: ak ma miluješ, necháš ma ísť/ milujem ju preto som ju nechal ísť aby bola šťastná.
tieto psycho romantické drísty čo vidíš vo filomoch vypusti z hlavy. nie vždy je to najlepšie riešenie. pokiaľ niekoho miluješ ako to tvrdíš, ty nevzdáš sa bez boja. láska je v istých smeroch sebecká a majetnícka. nefunguje na báze pustím lebo milujem a potom ju zrazu chcem späť a tvárim sa, že som bol ignorant kokot. buď ju chceš stále a mať ju pri sebe bez ohľadov na čokoľvek, alebo sa vyser na to a nešaškuj tu.
Ja si myslím že by si mal ísť dalej viem že je to ťažké ale si mladý chalan a život máš pred sebou načo sa máš trápiť toľko žien ešte stretneš a ešte toľko krát budeš zaľúbený ......treba sa jednoducho posunúť ......a naviac nemal si ju púštať ked si ju tak miloval ... ona je šťastná aj bez teba..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Bude lepšie, uvidíš.
tieto psycho romantické drísty čo vidíš vo filomoch vypusti z hlavy. nie vždy je to najlepšie riešenie. pokiaľ niekoho miluješ ako to tvrdíš, ty nevzdáš sa bez boja. láska je v istých smeroch sebecká a majetnícka. nefunguje na báze pustím lebo milujem a potom ju zrazu chcem späť a tvárim sa, že som bol ignorant kokot. buď ju chceš stále a mať ju pri sebe bez ohľadov na čokoľvek, alebo sa vyser na to a nešaškuj tu.
nejako to pretrp a najdi si inu