Prosím vás, myslíte si, že mi bude stačiť internet 600 MB mes., keď ho využívam len na šstudijné účely? (žiadne sťahovanie súborov a pod.) Ďakujem za radu.
To sa dnes snáď už ani nedá, toľko ti zožerú len animované flash reklamy a multimediálny obsah pri bežnom browsingu. Alebo si pustíš 10 videí na YouTube a si v ťahu.
Ja nemám problém minúť 600 MB za minútu (aj čisto na študijné účely). PDF/nafotené skriptá a pod. sú v pohode aj trojciferné čísla v MB.
zalostne malo..a ked chodis na net z ntb, uz duplom..ja mam napriklad 2gb volnych dat a to je malo aj na take vecerne browsovanie cez tablet, nie to este na skolske potreby
Od prelomu jún/júl prechádzam na novú linku - zo 100Mbps na 1Gbps, reálne maximum je plný 1Gbps na LANke a okolo 400Mpbs do netu, a to bolo tuším škrtené rýchlosťou, ktorú stíhal pri speedteste disk. Na plný test by som potreboval v systéme RAIDy alebo SSD.
@5 no a ešte testserver, ktorý by vôbec taký bandwidth vedel spoľahlivo poskytnúť aj prijať, lebo väčšina z nich má zdieľaný 1Gpbs pre všetky connecty naraz. Neraz sa mi nepodarí namerať ani reálnych ~90/60M, servery na to jednoducho nestačia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja nemám problém minúť 600 MB za minútu (aj čisto na študijné účely). PDF/nafotené skriptá a pod. sú v pohode aj trojciferné čísla v MB.
Od prelomu jún/júl prechádzam na novú linku - zo 100Mbps na 1Gbps, reálne maximum je plný 1Gbps na LANke a okolo 400Mpbs do netu, a to bolo tuším škrtené rýchlosťou, ktorú stíhal pri speedteste disk. Na plný test by som potreboval v systéme RAIDy alebo SSD.