Zdravím, mohli by ste mi poradiť nejaké podobné seriály alebo filmy na štýl Misfits? Nemyslím niečo o "superschopnostiach" a tak, niečo o skupinke ľudí alebo kamošov... Hlavne nech to je vtipné a ma to hlavu aj pätu
ja som pozeravala potom ešte Heroes, ale po par seriach to potom uz dogabali a nepacilo sa mi to kazdopadne tie prve su fajn a okrem toho este skins, povodna verzia je lepsia urcite
@antivist tak Podfu(c)k je napríklad oveľa lepší so slovenským dabingom ako s českým, origo verziu som ešte nevidel, ale warez titulky tiež občas robia také negramotné chuje, že hanba na iný príklad si nespomínam
@waagbistritz69 hej no, on je fajn postava, ale už to vonkoncom nebolo tak dobré ako s nathanom - ja som to už potom prestal pozerať, lebo to bolo totálne odveci úplne
aj tá premena simona mi vadila nehorázne prosto jak prišla tá tretia séria, som dostal instantnú nostalgiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja odporúčam asi film This is England a jeho sequel štvordielne série TiE '86, '88 a čoskoro snáď aj '90
Ale IT s dabingom som ani nevidela, idem kuk zo srandy
aj tá premena simona mi vadila nehorázne prosto jak prišla tá tretia séria, som dostal instantnú nostalgiu