Poslednú doba ma to dosť začína štvať. ČO si tie baby o sebe myslia ??? Majú 15 rokov krátke mini sukne sú namaľované a čo je najhoršie sú strašne namyslené. A skutočne neviem aký majú dôvod. Možno sa nájde medzi tými akože modelkami aj pekná baba. Ale aj
@0 uplne suhlasim, neznasam take tipy a niektore su take a nemusia byt ani zmachlene a mat minisukne, ale to uz je ina kapitola. Ako sa hovori aka matka taka katka
podla mna je normalne ze 15 baby sa maluju a maju kratke minikukne, boze ved nad tym sa pohorsovali sudruhovia za totality .. dnes sa pohorsujeme nad 11-12 co su namalovane jak stetky a chodia v satach priesvitnych
tak toto aj ja neznasam...sebavedomie niekde v oblakoch az a hlava prazdna...preafektovane umele..no herecky..čúzy
ale za ten vyzor by som velmi nevyskakovala ...ze nech je radsej skareda baba ....moze byt hocijako pekna ked je raz duta....kazde aj to najkrajsie telo raz zhnije v zemi!..charakter je dolezitejsi
ano, poznam take, su v mojom veku, ale uz sa v noci chodia opijat, hulit a neviemco....a chalanov striedaju ako...no...a po letnych prazdninach sa kazdeho pytaju ze "kolko si ich mala v lete?ja 8..." ....take trapne....a to su vacsinou tie emacky....ach jaaaaaaaaaj mala som dobru kamosku, ktora sa tiez teraz tak machli....nepaci sa mi to, ale je to ich vec
no presne si vystihol baby z miestnosti Nitra na pokeci sto svojich takmer identickych fotiek na ktorych ma naspulenu papulu alebo sa ukazuje v spodnom pradle, ci foti svoj odraz v zrkadle ...v profile veci typu som narcis cize som dokonala, lubim svojich ludi s ktorymi som uz tolko toho prezila, dokazem mat sex s kymkolvek kto dobre vyzera a pijem kazdy piatok... a v hlave to maju uplne vymetene
No uznam dnense deti su drze ale co i len drze ale i hlupe. Ale vsak ich to prejde. Vsak pride stredna tam sa nimi nikto maznat nebdue. polovica skonci dakde na azchytke na E55 pripade dialnica a dalsia polovica to mozno sand niekde dtiahne. takze to vidim tak, ze kady chce byt v tejto dobe podnikatel .
Mna toto ani netrapi. Lebo sa stavim, ze im zachvilku sapdne sank aa niekto im spravi to, co by necheli nikdy. na kazdeho namyslenca raz pride cas. a to mozem dosvecit. A zasa z drhej stranky ako si pisal, ze ma uz 20steho a v takom maldom veku. necudo, vsak kto by taku chcel, co si o sebe mysli a je namyslena hlupa dora vsak to je jasne tam ich musi byt vela
joooj este ze moja mama je taka ake je neviem aka by som inak bola a ja suhlasim len nie s tym ze vsetky hadzes do toho isteho vreca ale inak aj mne taketo baby vadia v skole sa s tym stale stretavam a frajera som este ani vobec nemala
Ehm a co cakate ked hladate baby na diskotekach? Tam su prevazne party girls a proste bud ostanes v kole alebo nie. Ak chces byt v kole musis chlastat zarovno, mat dost prachov a vediet sa odviazat. Ked nestihas mas smolu. To ste si este nikdy nevsimli? Jednu taku poznam tak to zazivam vcelku casto (este dobre ze drinky neplatim ja respektive iba sebe Ale nema 15 of course
@14 tak to netusim treba asi skusit ako bolo v tom navode co sem niekto daval ze nakupne centra a kaviarne a dalsie si nepamatam Ale tak normalne baby sa daju stretnut v skole, pocas brigady, na kupalisku alebo pri svojom hobby....
esteze mam priatelku o akej som vzdy snival, neni dokonala, ale ma povahove crty blizke mojmu idealu i keď vsade to obcas viazne, ale to su prkotinky nic velke.
no zaujimawe...chalani si myslia ze taketo baby lezu na nerwy en im..ale deze.lezu na nerwy aj me!neznasam take ach nechcem napisat co.su trapne a strasne...wdakabohu ze ja az taka trapna niesom..mozno trosku,no..ale snazim sa nebyť
ja som dnes stretla taku jednu som pozerala ci je to normalne, este aj moja najkratsia (a to je mega kratka) sukna je o desat centi dlhsia ako jej a na streklach ani chodit nevedela. Nabuduce si vezme asi iba opasok
@16 no jo mas pravdu...neviem si predstavit ako sa bali baba v nakupnom centre a do kaviarni nechodim kedze neznasam kavu...stretol som na brigade fajn baby a aj v skole len vzdy byvaju min. 100km odomna tu v NR a okoli su fakt hrozne baby
viete co?teraz budem ako totalne od weci,ale ako si sem mozem dat fotku&?serem sa s tym uz pol hodinu a nic.mam na to riadne nerwy!!!!!ach.help i´m blond
No také baby nevedia ničím iným upútať tak jedine kilo tapety na tvár, miesto sukne širší opasok, priesvitné spodné prádlo atď atď...a hlava prázdna. Ale také potom skončia pri podobných chlapoch. Buď sú takí vadní ako ony alebo im ide len o sex no ale o tom život nie je ...
noo co uz s nimi sa oni sa raz popalia a potom sa mozno spametaju. tiez take poznam co si myslia ze su zeny nenormalne aale su tu len aby sme sa mali na com smiat popripade niektory z nas aj s cim hrat . ale pozor nie secky su take poznam aj velmi super baby a niekedy sa mi zda ze su oddanejsie kamaratky ako niektory chalani
jak ja tie namachlené 15ky nemám rada...uznávam, som od priemeru tej zlatej party mládeže staršia len zhruba o dva tri roky, ale niekedy mám pocit, že som z inej dimenzie ja bych ich roztrhla ako žaby, keď sa na mňa pozerajú, nosy do hora a v očiach ten výraz že ,,nesiahaš mi ani po pi**" ...a potom mám mať nejaké sebavedomie, keď sa na mne tie dobytčatá utrtkávajú, že nie som omejkapovaná ružovučká a im podobná
holt čo, možno žiarlia na krásu prirodzene dokonalých ľudí ako ja *ironický úškľabok*
No jo, svata pravda. Keď sme chodili mestom tak sme neváhali s kamarátom osloviť nejaké cicušky ale teraz to radšej ani neskúšam lebo by som bol poslaný do všade...fakt, mesto je plne namyslenych pipiek...teda, ak sa mylim, treba ma uviest na spravnu mieru a vyvratit tento moj dojem...
nyga mozno sa chlapcom modelky pacia aa nehoworim aj ja mam slabost na pekne dievcence no ale na vztah treba viac ako len pekne kozy a dokonaly zadok na to treba aj osobnost aa ta dokaze prekrit aj chybicky kraasy
@nyga noo to wies ze chlapci nechodia po vonku a nepustaju sa do debaty s kazdou ze aka je nevyhoda osobnosti je to ze ju nevidno. kazdy vztah musi byt aspon z urcitej casti podlozeny fyzickou pritazlivostou. noo niektore holky too trosicku precenuju
nemas pravdu wepmar. rodicia nemozu za secko. pozri moj oco nepije nefajci mama len ked sa pripija aa slusny su moc aa ja jak z diablovho semena noo a oni za to nemozu to nem ich chyba oni ma neviedli po tejto ceste. to som isiel sam.
@foogel1 ber to tak čim je baba krajšia, tym viac je nadumana...lebo vie o tom, že može mať každeho chalana, na ktoreho pozrie..česť vynimkam...a verim, že žiaden chalan neodmietne blondinku s mierami 60-90-60...takže je to aj tak jedno
@nyga noo to by som polemizoval o tom lebo poznam dost takych co by odmietli. a niesu su to ziadny buzici ani nic podobne. prosto to nemau za potreby. sebakriticky musim uznat ze ja by som mal velky problem odmietnut
mam 15 malujem sa anosim kratke sukne a namyslena teda nie som prave naopak.kratke sukne su pekne a niektore mame problemy so svojim vyzorom tak sa malujeme takze hoci poznam typy o akych hovoris,nedefinnoval si ich spravne podla mna
ale viete.. ak si najdu niekoho normalneho a budu mat u neho stravit noc, rano ho bud porazi ze: co je to rozmazane vedla mna??? alebo sa odlici a on ju nespozna
šak maju na to vek...božeee....a nesu všetky take...a čo teraz? sa pokakame z toho? božeee...citujem "Áno ty modelka čo to čítaš SI NULA!" to ako čo ma byť??? preto, že s tebou nesúhlasím som nula? tak toot je silne kafe...
Nie všetky modelky sú namyslené. Ja tiež nemám rada tie pipiny, som modelka, ale preto ešte nemusím byť namyslená. Okey, nosím minisukne(mám pekné nohy, prečo ich neukázať? popravde chalani, načo by ste sa potom pozerali?) ale nemaľujem sa vôbec a skoro každá baba ma ohovára... nechápem ľudí s vašimi nazórmi, ste presne ako tie pipiny, majú radi len toho, kto sa oblieka ako ony, kto sa správa ako ony... Vy to robíte naopak, odsudzujete ľudí pre ich výzor. Odmalička som chcela byť chalan, môj najlepší kamarát je chalan, v podstate rozumiem si oveľa viac s babami ako s chalanmi. Určite nie som nejaká pipina, aj keď na prvý pohľad by sme povedali niečo iné, nemôžem za to ako vyzerám a veľa ľudí ma kôli tomu odsúdi skôr, ako ma spozná, modelky to vôbec nemajú ľahké... Tak prečo ľudí hádžete do jednoho vreca, kôli tomu že nosia minisukne a robia modelky. Zamyslite sa trochu...
@59 joj lucka ale chapes to neni o tom ci sa dievca maluje ved take sminky v primeranom mmnozstve suu ok pekne a nemozu nic pokazit. ale ked ma holka na sebe 5 cm mejkapu sa ti to zda normalne? a dalsia vec sa ti nepaci veta hej modelka co to citas si nula. no mozno je to kus tvrde ale si skus sama powedat ze ci si si aj ty tak niekedy nepomyslela o chlapcovi ktoremu si sa pacila aale on tebe nie. chapes tu ide o to vedet ze niesi viac ako ty druhy len preto ze vyzeras lepsie
Mne sa celkom nepaci ten kvazi "optimalny" vek na tie pipky,ktore spominate. Ono to potom dost uraza tie baby, ktore maju 14, 15, prip. 16 a skutocne si nemyslia, ze svet im patri a ze su tie naj. Ja sama obcas fotim, da sa tym pekne privyrobit a skutocne si preto nemyslim, ze som nejaka z tych ehm.... modeliek, pipiek, nazyvajte si to ako chcete.
Tak preto nechapem, preco drviva vacsina ludi skatulkuje skor nez ich spozna...
no ale wies achares ked vidis holku 14 rokov zmalovanu ako vajicko velkonocne sukna kratka ze jej trcia gatky ponozky sa tiskaju z vystrihu aa hoci je o pol metra nizsia tak ma nos tak zdvihnuty ze jej vidis do nosnych dierok tak to je noo prinajmensom divne. noo nezasmej sa schuti
akoZE....faKKT...dawam tii zaprawuu autoRu tejTO temy ...fakt akoo..nuz ae co kEd su take nech su takE....proSte ziju aj normalnE holky...neboj ...nastasTIe..netreba si ich vsimat sak ony sa zbadajuu!!...duffam a ked ne ich problEm...co uz NEmusiim...grr
Hmm, ja tiež nosím minisukne, tiež sa maľujem ( síce nie tak, ako sa maľujú vyššie spomínané dievčatá, mne stačí špirála, korektor, púder a idem, lebo mne nepomôže ani svätená voda, tak čo si budeme klamať ), ale ako kurva necítim.
Myslím, že nejde o to, čo na sebe dievča má, ale o to, ako sa správa a prezentuje
fuha no tak ja sa momentalne tiez chystam ukazat moje dlhe slnkom opalene nohy suknu ziadnu taku nositelnu nemam , takze mi ostavaju moje milovane sortky uvidime kolko typkov zavadi o mna pohladom
a co sa tyka malovania, ani deka na seba nedavam absolutne free ako sa rano zobudim , len sa umyjem a precistim plet cistiacou vodou nieze by som to maloanie nepotrebovala, lebo potrebujem ale je naozaj tazke sa nalicit jemno dievcensky a svieze , takze trenujem trenujem
Ty mas presne moju rec...aj ked ja som baba, sice nie taka aku opisujes tiez sa malujem ale samozrejme s mierou,..a tie sukne a ihlicky to neprichadza do uvahy..skor taky volny styl rifle (nie o 2 cisla vacsie ani mensie) tricko navrch bunda a ide msa namyslena si mysklim ze tiuez nie som...a ani ziadna princeznicka nitry, fiflena mnocnych barov, a fuchtla s dvojcentimetrovou vrstvou make-upu...fujj..Takzee myslim ze ja patrim prave do tej skupiny NORMAL
...a este som zabudla dodat tie baby ktore nosia o 2 cisla vacsie rifle, rozatahnu budnu a cigaretu v ustach..len preto ze je to pre niektorych "in"....ach jajaaj
toto teda nechapem...ja som uplne normalna nenamyslena myslim si že celkom ok ale nikto sa za mnou neobzrie nemalujem sa ani priliš ani sa vyzivavo neobliekam ale prave naopak...muži skorej slintaju nad tymi odfarbenymi blondinami s napasovanym tričkom a vysokymi šteklami...ja viem že pritom myslia asi len na jedno ale to že by mi moja kvazi inteligencia a nenamyslenosť niekedy pomohla sa teda povedať rozhodne neda..nuž...asi bude chyba dakde inde
No ja mam 14 a malovala som sa zatial 2 krat v zivote na karneval...sukne nenosim a najradsej som v teplakoch nemam ziadneho chalana (niezeby neboli navrhy a nechodim kazdy den von,netvarim sa ako princezna,lebo nou niesom...a poznam vela takych bab ako som ja....neriesime heovadiny a nechodime fajcit za roh skoly len pre to ze je to cool...a dokonca chodievam no lesa skoro kazdy tyzden takze niesme vsetky take...a najviac ma pobavili tie baby, ktore napisali ze niesu princezne a stai ked si pozriete fotku a vidite z daleko 2 kg make-upu
a aby ste zazili trochu feminizmu tak sa pozrite niekedy na 16 rocnych chalanov ktori travia viac casu pred zrkadlom ako tie babske princezne...a v posilke su viac ako 3 hodiny..to ma tiez dojima
s niektorymi dievcatami z nasej skoly mam tiez take skusenosti.chodim na divadelny kruzok.nasa reziserka dala hlavnu ulohu istej nemenovanej dievcine.ta sa potom stala tak namyslenou po chodbach skoly chodila ako najvacsia pani.vsetky dievcata z kruzku sa mi pozdravili ked som ich stretla na ulici len ona musela byt ina.nemusi sa ku mne tak spravat len preto ze je starsia a ma hlavnu rolu.dost ma to nahnevalo a jej sestra druhacka ci tretiacka na zakladke a je uplne rovnako namyslena toto ma dokaze nastvat
kazdy clovek ma svoj nazor mam take znamee ale velmi ich nemusim minisukne nenosim len sortky a ak suknu tak maximalne do polky stehien aj to len doma na verejnosti sukne po kolena aelbo este pod len skolsku uniformu no suknu k nej mam tak kustik nad kolena viac nie viac sa neodvazim pri tolkych chlapcoh no lebo chodim na taku skolu kde nas je maximalne 30dievcat a ostatok vyse 300chalanov mlaujem sa ale len malo korektor spiralu a ceruzku na oci nic viac namyslelna pipka niesom nechodim s nosom do hpora aby mi donho prsalo niesom ani stred sveta som radsej ked si ma nikto nevsima len moji blizky kamarti inka uz nik viac nemam rada ked mi venuju vela pozornosti nenavidim ani ked idem po meste a to mam na sebe rifle normalne tricko bez vystrihu a niesom ani riadne namalovana no ale co uz narobila som aj ja kopu chyb razacas si aj vypijem ale len s mierou aby som vedela co robim a fajcit?hnus fuj nefajcim
Hm... nemám komentár ale súhlasím s tebou..ale už mi dochádzajú písmenká lebo asi Xkrát som sa k takýmto podobným veciam vyjadrovala v inej diskusii ..
inak vsimli ste si, ze tu o sebe vsetky baby zaryto tvrdia ako nie su tie pipky?? Ono to potom vyzera, ze na celom birdze je ich mozno 5 z 1000, co ma teda asi sakra daleko od reality.... Alebo zeby tuto temu naschval preskakovali?
tiez mam skusenost s takymi ludmi nie len holkami, ktori mi davali pocitit ze som menejcenna....tak som si ich nevsimala a zostala sama sebou a teraz sa oni ku mne spravaju tak, akoby ja som bola ta namyslena lebo si ich nevsimam
presne si to vystihol...je to tak no nie všetky baby sú také..dúfam že mňa tak ľudia nevnímajú, ja sa proste snažím byť sama sebou...aj čo mám kamošky žiadne niesú takéto povahovo..ale čo ma prekvapilo že väčšine chalanou mám pocit že sa to páči, minisukne a podobne..
ano..hehe ale teraz si si poburil 15-ky..... debila este spravia s teba ze si sa opovazil nieco povedat lebo ony su svetomokukane a vsetko vedia a poznaju...mam skusenosti
1lucyka1: a teraz co cakas aby sme ti vsetci zacali pisat aka si krasna alebo co? nac take chujoviny sem pises nechapem .. ja velmi vela takych dievcat poznam, ktore maju s prepacenim nasrate v hlave ale nech si ziju vo svojom svete a my normalny vo svojom
uhm ked ti tak vadia te "herečky" tak si ich jednoducho nevšimaj...mna tiež nezaujimaju 19 ročni premudreli chalani...ale hneto som musela okomentovat ....asi tak....maj sa..vela stastia
v podstate s tebou suhlasim ale co by si chcel ked vy sa obzriete len za nejakou peknou babou? a iba s nou sa date do reci..nehovorim ze vsetci ale otocil by si sa na ulici za nejakou skapou? aj keby to bola super osoba? ale co myslis preco sa polka tych bab tak machlia?
a vies preco sa tie baby tak obliekaju? lebo existuju chalani ktorym sa to paci ,, a u nich maju jednoduchu sancu potom.. a som rada ze existuje aspon par vynimiek ktore to odsudzuju
najvacsa haluz je,jak sem setky pisu,ze su spatnee ale hlavne ze fotku maju do poslednej bodky upravenu a prerobenu...Jaaaj deti,uz som sa takto dlho nenasmaaala
fuha ale prosim pekne , cest vynimkam .. dakujem // inak, ja to tiez neznasam ked baby chodia zmalovane ako velkonocne vajicka.. pochopim trosku sa zvyraznit ale.. no nic too.. no chvalabohu, poznam este aj takych zopar normalnych .. ktore su aj pekne a zaroven uplne zlate cize tie vynimky musia byt
Nechcem moc vyskakovať, ale prečo tak vravis o vsetkych peknych babach?Su pekne baby, ktore su mudre... a to, ze vidis na ulici nejaku babu v minisukni a je namalovana neznamena, ze musi byt hed sprosta jak polen mne vela ludi vravi, ze som pipka a za to, ze som pekna, ze som namyslena.A nosim minisukne a malujem sa pravidelne.. v skole nemam horsiu znamku ako dvojku a predsa si myslia svoje.Takze neviem. Chodim dokonca na obchodnu akademiu a na tej skole su vsetky baby skoro pipky.. ale keby boli hlupe, tak sa tam nedostanu.. tak neodsudzuj podla toho, ako clovek vyzera. tot vsetko odomna.
hah,no duufam ze ja taka nejsom..tez mi to akoze uplne vadi,a ked kazdy den v skole take vidim,az zle mi je vtedy.hlavne ked na nich vsetci chalani nalepeni,ale poza chrbat ich kazdi(tie baby) ohovara ako nevim co..taakze,mam sancu ked ja taka nejsom? jupiik
och chlapi...prestante hrat formu....och mala by byt mudra prirodzena nemala by sa vystredne obliekat..a tie vase blablablbalbalbla...v zivote si taku holku nevsimnete sa cumite len za peroxidovymi babmi na vysokych opetkoch ktore su zmalovane ako velkonocne vajicka ktore sa hlupo smeju ked nieco poviete ....
Tvoje problemy a Rockefellerove peniaze Po prve, nie je to az take zle ako to vyzera, tych bab je vela, ale rovnako vela je aj normalnych. Ak chcete tip, mne sa osvedcil folklorny subor - vela dievcat s peknym telom a minimum chalanov.
No a po druhe, aj tieto emo baby vyrastu a znormalnia sa. Len pocas puberty rebeluju, ako kazdy, kto sa tvari, ze uz zabudol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
ale za ten vyzor by som velmi nevyskakovala ...ze nech je radsej skareda baba ....moze byt hocijako pekna ked je raz duta....kazde aj to najkrajsie telo raz zhnije v zemi!..charakter je dolezitejsi
inak aj ja som teda model/ka, ked som to prečítal?
Mna toto ani netrapi. Lebo sa stavim, ze im zachvilku sapdne sank aa niekto im spravi to, co by necheli nikdy. na kazdeho namyslenca raz pride cas. a to mozem dosvecit. A zasa z drhej stranky ako si pisal, ze ma uz 20steho a v takom maldom veku. necudo, vsak kto by taku chcel, co si o sebe mysli a je namyslena hlupa dora vsak to je jasne tam ich musi byt vela
Ked chcete normalne baby treba zmenit miesto
holt čo, možno žiarlia na krásu prirodzene dokonalých ľudí ako ja *ironický úškľabok*
Ja sa stále utešujem – oni za to nemôžu veď to je len vychová rodičov...
Tak preto nechapem, preco drviva vacsina ludi skatulkuje skor nez ich spozna...
Myslím, že nejde o to, čo na sebe dievča má, ale o to, ako sa správa a prezentuje
a co sa tyka malovania, ani deka na seba nedavam absolutne free ako sa rano zobudim , len sa umyjem a precistim plet cistiacou vodou nieze by som to maloanie nepotrebovala, lebo potrebujem ale je naozaj tazke sa nalicit jemno dievcensky a svieze , takze trenujem trenujem
Tiež si myslím že baby netreba hned posudzovať podla toho čo maju na sebe ale ako sa spravaju...
a ja niesom namyslená...ani neviem či mám byť načo šak ani pekná niesom
uplne suhlasim.. taky isty nazor mam aj ja o takychto co sa drbu kurvia a opijaju a tancuju na diskotekach a v baroch.. chlapce dojal si ma
nach meiner Meinung chlapca zaujme aj obyčajna baba..svojim spravanim a vystupovanim...
...
Uhm, nie sú len v Nitre... Trnava vedie :´-(
Inak nekomentujem radšej nič, lebo táto diskusia stráca úroveň
a to na ne sa kukajú len jebači a tí normalni rockeri o ne ani nezakopnu
ako dobre for me!
--btw: ja k nim nepatrim
No a po druhe, aj tieto emo baby vyrastu a znormalnia sa. Len pocas puberty rebeluju, ako kazdy, kto sa tvari, ze uz zabudol