Ako správny chalan, ktorému by sa zišlo zopár koruniek navyše som si začal hľadať brigádu. Pracovné príležitosti sa našli ale problém bol v tom že nikde nechcú ľudí mladších ako 18 rokov. A potom zo všetkých strán počúvam že mladí si nevážia peniaze lebo
pravda pravda..aj keď u nás, v NO máme nejaké tie priestory pre decká a na brigády tiež...no neviem ale ako sa mi zdá tak Orava nie je až taká zaostalá...a inak skús ísť za starostom alebo primátorom či čo to tam máte a on ti dá bližšie info
hm rozumny napad...trebalo by viac sportovat...hlavne dievcatam a nemuseli by drzat tie drasticke diety...ale aj take prechadzky do prirody...len dnesni mladi su uz skazeni...idu na ryby ci opekat si nie ze by sa normalne zabavili a najedli ale musia si tam doniest chlast ci travu, lebo bez toho uz asi nemozu byt
ale v jednom nesuhlasim, t.j. ze nemusis mat sportove centrum na to, aby si si zasportoval...ja hram basket na rozbitom ihrisku s ohnutymi kosmi a na bicykel tiez nejake sportove centrum nepotrebujem
nuuž je to takk.. malým deťom by trebalo vymyslieť alebo vnútiť viac normálnych aktivíít, nemusí to byť nasilu šport ale existuje milion činností a rôznych krúžkov.. lebo potom to dopadne jak teraz že 13ročné deti chlascú, húlia, snažia sa byť velice dospelými ale pritom sú len veľmi zle psychicky poznačené..
a čo sa týka brigády to sa divím, však od 16 to by nemal byť problém, TPP to už ááno, ale obyčajná brigáda to by malo íísť...
v 16 tich som lopatou prehadzoval spony , kazdy den spinavy unaveny , smrdel som ako stary olej a po kazdej sprche som musel savom umyvat vanu , za 40 na hodinu
A k tomu , kde travit volny cas ludia maju dve krasne vlastnosti , nevazia si veci , to v konecnom dosledku znamena devastovanie ihrisk. Dalsia skvela vlastnost je netrpezlivost co znamena , ze si starosta , resp. clovek zodpovedny za danu problematiku povie povacsine raz a dost ...
Unas v Ke je to cez prazdniny tiez fuska zohnat brigadku, ale da sa.. ja robim kazde prazdniny u oca takze stym ja problem nemam a ked je volno abo cez vikend sa da byt ka kubku takze je co robit.. a keby si chodil obcas rano behat tiez by neuskodilo sport 4ewa
ja nezxe nemam kam (okrem ineho) ja sa aj bojim, sak som vencil psa a zrazu po mne niekto zacal hadzat flasu (pozn. nikdy som toho cloveka v zivoete nevidel)
..inak od kolkatich su brigady??? niektori hovoria ze od 15, niektori od 16.. ??
@14 anoo?? no to poznáám mne sa stalo u nás na Bratislavskom hrade navyše, na kľudnom mieste večer sme boli s priateľkou a zrazu začali po nás lietať sklenené flaše a kúsok od nás...(a o to podozrivejšie že zo strechy parlamentu a v úplnom tichu! iným slovom žiadna ožratá skupinka alebo podobne) keby nás nejaká trafila mohla by nás aj zabiť, keby som videl toho čo si to dovolil tak mu jednu flašu napchám do zadku a druhú mu s radosťou rozbijem o xsicht.. takého človeka by som nie zbil ale zabil..
a tie brigády pokiaľ viem tak od 16tich mám taký pocit
@13 tebe o co ide ..... som pisal ze si robotu hladam ale neviem si najst taku kde by ma zobrali, a vobec by mi nevadila ani taka co pisal rmnb, taka by bola idealna pre mna
Co ti brani nasadnut na bicykel a previezt sa po okoli? tym sa da zabit cely den.... Kazdy druhy treti den si das vylet na inu stranu. Priapdne kolieskove korcule, behanie, badminton mozes hrat na akejkolvek volnej ploche, frisbee detto... Co takto zobrat stan, spacak a oddrbat sa niekam mimo mesta: je to lacne, akurat co platis dopravu a nejake pasteky co si zoberes atd. Vsetci tu pindaju ako to nejde miesto toho aby hladali sposoby ako to ide, uz mi je z tejto podrbanej republiky zle. Vsetci len daj daj daj, bez ziadnej namahy... KURVA!!!!
2 tak taku opekacku s chlastom a travou ja urcite neoblubujem a moji kamosi tiez nie ... ideme si len opiect spekacky a zabavit sa .... BEZ ALKOHOLU !!! ... vacsina uz taku zabavu bez alkoholu uz ani nepozna a je to smutne ... ked som sa ineho debilnejsieho spoluziaka pytal ci pojde tak prve co sa opytal bolo ci tam bude chlast xD ... nebude!
minulí rok som strašne chcela brigádu, aj som nakoniec robila na kúpalisku, a tento rok som si povedala, že nechcem žiadnu, že si budem užívať prázdniny ale kamoška mi vybavila super, že nič nerobím a dobre platia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale v jednom nesuhlasim, t.j. ze nemusis mat sportove centrum na to, aby si si zasportoval...ja hram basket na rozbitom ihrisku s ohnutymi kosmi a na bicykel tiez nejake sportove centrum nepotrebujem
mas prawdu ..
a čo sa týka brigády to sa divím, však od 16 to by nemal byť problém, TPP to už ááno, ale obyčajná brigáda to by malo íísť...
A k tomu , kde travit volny cas ludia maju dve krasne vlastnosti , nevazia si veci , to v konecnom dosledku znamena devastovanie ihrisk. Dalsia skvela vlastnost je netrpezlivost co znamena , ze si starosta , resp. clovek zodpovedny za danu problematiku povie povacsine raz a dost ...
ja nezxe nemam kam (okrem ineho) ja sa aj bojim, sak som vencil psa a zrazu po mne niekto zacal hadzat flasu (pozn. nikdy som toho cloveka v zivoete nevidel)
..inak od kolkatich su brigady??? niektori hovoria ze od 15, niektori od 16.. ??
a tie brigády pokiaľ viem tak od 16tich mám taký pocit
ja nech mam akokolvek dobrych kamaratov, určite by som mu ho nedal
nebude to niečím iným?