Co si myslite o tom ak je dievca o 1 rok starsie od chalana,ktory sa jej paci?Je to zle?Alebo je lepsie nikdy si nezacat nic..len o nom sniwat..?Chalan o ktoreho sa jedna je nadherny..proste vysoky,krasny cierne vlasy.. proste je ako model..a nwm ci je n
jááá zase chalani pozri keď ho chceš nehlaď na vek a hlavne si nenechaj radiť inými lebo tí ťa tak zdeptajú že potom máš ty sama s toho španielsku dedinu...konaj podľa srdca
no jak sa ja poznám tak mne sa vždy akurát páčia práve tie o 2 roky staršie Myslím, že ten vekový rozdiel pokiaľ nie je naozaj odstrašujúco veľký tak je to v pohode, samozrejme počítam s tým, že obaja prekonali pubertu...
páni moji... si azda myslíš, že chalani a muži chcú stále len mladšie od seba či čo? ja by som staršiu uvítal prečo nie a nielen o jeden rok ale aj o viac
myslim ze to nie je zle ze je to normalne ale to vazne chces byt s niekym lebn preto ze vyzera ako model ????Nezalezi viac menej aj na tom ako sa chova???
akooo vek je blbosť radosť ani láska sa nikdy nemerala a merať nebude podľa centimetrov či rokov proste ak tam je niečo na čom sa dá stavať tak to treba jednoznačne skúsiť ni či je namyslený to je už iná vec proste to vysleduješ z toho ako sa správa a rozpráva
Ja som od môjho chalana tiež skoro o rok staršia a v živote by som to nepovedala na neho. Keď sme sa poznali, mala som pocit, že je odomňa aspoň o 3 roky starší.
Čiže pokiaľ sa nespráva ako dieťa a rozumieš si s ním, tak prečo nie
noo šak moj názor už vieš, joj som ti dala príklad, že moja animátorka je staršia od animátora 3 roky a sú spolu tri roky už, juj koľko troják no ale sú happy a nech aj budú
@pawlo čo by nevedel.. len treba zo strany chalana velke sebazaprenie ale nieee..ja nehovorim, aby sa chalan nezabaval alebo bol nudny.. ale aby sa neurazal za kraviny, alebo neriesil nepodstatne veci..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
poznam kopu vztahov, v ktorych je baba starsia...
sam som mal dokonca 2 a jedna z toho bola o dobre 4 roky ...a to ked som mal 15
Len sa mi nejako nechce veriť že to nie je ešte zasraté decko.
nie rok, to je akoby nic
Ja som od môjho chalana tiež skoro o rok staršia a v živote by som to nepovedala na neho. Keď sme sa poznali, mala som pocit, že je odomňa aspoň o 3 roky starší.
Čiže pokiaľ sa nespráva ako dieťa a rozumieš si s ním, tak prečo nie