mm nad tymto som viackrat rozmyslala a hlavne po tom čo som sa dozvedela že sa pacim jednemu o rok mladsiemu chlaanovi z našej školy ktory,poviem uprimne vyzerá fajn..ale myslim ze by som kludne mohla mat mladsieho chalana ale nie uz tkay extrem že 11 12 ..ale aj trinast je dost malo..14 sa ešte dá..
Nechápem predsudky, kt. tu odzneli - nepovedal by som, že chalani dospievajú po psychickej stránke neskôr ako dievčatá. Hlavne, keď vidím a počúvam mladé pipinky...a mám možnosť byť zainteresovaný do ich, inak veľmi "triezveho" svetonázoru....
Vo fyzickej vyspelosti si pokojne nechajte prvenstvo, po psychickej stránke radšej pomlčme...
@hoperpohroma takze po prve : jak to ze nenadaval ? nadaval som ?
nenadaval ...
po druhe : je trapne v zachvate zufalstva z toho ze nemas co povedat , obratit sa na staru dobru gramatiku , ktora proste niekomu nejde , ako aj mne ... takze , co si vlastne chcela "dokazat" tym super vyrokom o mojej gramatike ? proste , neviem co by som este k tomu mohol povedat ..
@hoperpohroma to isté platí, že aj medzi 14 ročnými sa nájde taký, ktorý vyčnieva z radi ... ja viem uvádzala si to ako príklad ale z obecného hľadiska bol tvoj príklad totálne na figu GL
jeden až dva roky je podľa mňa ešte v pohode...poznám tri baby - jedna bola zaľúbená do chalana, ktorý bol mladší od nej ešte o viac ako dva roky, ďalšia sa vydala za o rok mladšieho a ďalšia si zobrala o tri roky mladšieho...láske proste nerozkážeš okolo dvadsiatky ( +/- pár rôčkov hore dole) je možno medzi takými ľuďmi ešte vidieť ten vekový rozdiel, ale neskôr zväčša ako keby ani nebolo záleží od teba ako sa postavíš k tomu vekovému rozdielu a koniec koncov niektorí mladší majú viac rozumu a sú vyspelejší ako tí starší
@mardzerina podľa mňa bol ten argument na mieste = dnes sa už všetko točí okolo peňazí, takže tá 16 ročná baba si nezačne s 14-15 ročným chalanom, začne si s 25-30 ročným, kt. má auto, peniaze a pod. Netvrdím, že je také každé dievča, ale u mňa na škole to tak chodilo. Pred školou XY bwmčiek, audín a podobne a tam starí chlapi čakali na svoje "vyvolené". Ešte z pohľadu tej baby by som to bral - že sa môže pochváliť, že si našla staršieho a podobne, ale čo ten dospelý chlap? Aby 30 ročný chlap chodil so 16 ročným dievčaťom, nie je sa príliš čím chváliť... Takto nejak som to mal na mysli
ja som chodila s o rok mladším a až som sa čudovala koľko ľudí riešilo vekový rozdiel ..potom mi to trochu vsugerovali do hlavy a došlo mi to divné, ale po čase to prešlo a nikto to neriešil...asi to záleží aj od toho, koľko má ten človek rokov...
čaute,aj ja by som potreboval poradiť,ja mam 23 a chodim na kurz AJ,ktoreho učiťeľka sa stale na mňa usmieva,či v triede alebo aj na chodbe.ja ju odhadujem na cca 26 rokov,nedokažem nabrať odvahu a niečo jej povedať,pretože sa mi to cele zda priťiahnute za vlasy.Čo si myslite vy?ma o mňa zaujem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Nechápem predsudky, kt. tu odzneli - nepovedal by som, že chalani dospievajú po psychickej stránke neskôr ako dievčatá. Hlavne, keď vidím a počúvam mladé pipinky...a mám možnosť byť zainteresovaný do ich, inak veľmi "triezveho" svetonázoru....
Vo fyzickej vyspelosti si pokojne nechajte prvenstvo, po psychickej stránke radšej pomlčme...
.BTW: Samozrejme výnimka potvrdzuje pravidlo...
nenadaval ...
po druhe : je trapne v zachvate zufalstva z toho ze nemas co povedat , obratit sa na staru dobru gramatiku , ktora proste niekomu nejde , ako aj mne ... takze , co si vlastne chcela "dokazat" tym super vyrokom o mojej gramatike ? proste , neviem co by som este k tomu mohol povedat ..
Vláčiť sa s uchom na bicykli po polnej ceste za dedinou vs. sedieť v autíčku smerom do snobskej kaviarni. Čo je praktickejšie?
s prvým to bolo rok a pol a on bude mať 17, ja už mám pol roka 18, takžee, neni to nič zlé, keď okolie nedžube do teba