kozka z mlieka? to som uz davno nevidel to si musela inak hriat .... ja nemam rad, ked niekto odkroji nakrivo chleba (to ako keby robil kopceky na chlebe) to zurim, po pripade ked niekto nozom na krajanie chleba natiera omazanku, toto tiez neznasam. Toho je vela co mi vadi hlavne na jedle. ale nejdem pisat vsetko toto je to najhlavnejsie co ma vie pekne nahnevat.
haha hey presne tieto veci ja tiež nenavidim hlavne tú kožku to pamatam este jak na ZS som chodila na obedy a tam hlavne bola..Niekedy ma dokonca aj naplo.. preto už vždy cedím cez sitko ked niečo také robim
my mame kravske mlieko od dedka a ta koža na nom hnus. a neznašam aj tu akože "vôňu" mlieka. preto mlieko nepijem.
tiež neznašam z jedla niektore slizke mäso. ked si to dam do ust ma napina. no radšej končim lebo nechcem ovracať klavesnicu ked na tieto veci spominam.
@luc.ka Keď sa to mlieko dostatočne zohreje (prevarí) tak sa podľa mňa aj na trvanlivom... Myslím že na to má vplyv skôr to, či je nízkotučné alebo plnotučné... (Teda, priznám že som nikdy nerozmýšľala nad tým, prečo sa tam tá koža robí, ale mám pocit že to je zrazená smotana alebo také čosi...)
tiež nemám rada ked niekto natiera chlieb nožom na krájanie lebo potom niekto si dá napr maslo a čo ked ja chcem napr syr alebo niečo proste nervy u nás doma sa to už moc nestáva ale frajer to robí pravidelne
@12 trvanlive mlieko je preto trvanlive, ze je uz nejako upravene, tj koza sa na nom nerobi robievavala sa, to si pamatam z detstva, na mliekach co byvavali v sacku
@12 ale ona ma na mysli ze ked prevarujes mlikeo a si tesne pred 100° tak mas tam tie "kožu" ale len zhrubnutu hladinu mlieko... co neprevarujes mlieko??.. :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tiež neznašam z jedla niektore slizke mäso. ked si to dam do ust ma napina. no radšej končim lebo nechcem ovracať klavesnicu ked na tieto veci spominam.