Už viackrát som rozmýšľala nad tým,či sa dá v rýchlovarnej kanvici zohrievať mlieko Hľadala som to aj cez google ale nič rozumné som nenašla. Neviete niekto,prípadne máte osobné skúsenosti?
@etelnair ja neviem,len sa tak pre istotu pýtam lebo som ešte nepočula o nikom kto by v tom zohrieval mlieko ale ďakujem za radu,môj život na intráku teraz nabral úplne iný rozmer
párky sa tam dajú naozaj uvariť, osobná skúsenosť na vlastné oči na intráku nejako zmajstruješ aj s mliekom ale nalej to priamo tam len ak je špirála skrytá...
@9 zalezi od vyrobku. Niektore kanvice su konstruovane aj na mlieko, polievky a podobne. Ale ak ma spiralu na dne nechranenu vnutornym plastom, mala by v nej ohrievat len vodu. Inak moze kanvicu potom vyhodit.
@forgotten17 mlieko v kanvici dpce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja si jedno krasne rano vstanem po mensej oslave u nas doma,idem si idem ze si spravim kavu ale co sa nestane..cela kanvica je uplne cierna od zpeceneho mlieka,lebo nejaky khok si chcel spravit kakavQo
Nikdy som to neskúšala, ale ak máš špirálu chránenú a nenecháš tam to mlieko zovrieť, nemalo by sa nič stať. Nevidím dôvod, aby sa ti pripálilo, keď ho tam necháš pár sekúnd.
vieš, čo ostane na dne a stenách hrnca, keď v ňom varíš mlieko? pokým ti to neprihorí, v pohode to umyješ.
v kanvici toto asi ustrážiš ťažšie, takže potom veľa šťastia s umývaním... ale pokým máš takú s hladkým dnom a dostatočne veľkú, že tam vopcháš ruku, aby si ju vyčistila, tak v pohode... asi.
@yngrytka pointa mojho prispevku nebola v kritike tvojej lenivosti alebo coho, ale skor nepriame poukazanie, ze je to nevyhodny napad a prilis riskantny...ze by sa to mlieko pripalilo podla mna...a myslim, ze nakoniec by si si ani nedala, lebo by sa pripalilo, preto by som to nechala tak, vyslo by to rovnako, akurat by som nemusela drhnut kanvicu pre hlupost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
...stane sa asi jedine to ze budes musiet cistit kanvicu od toho mlieka.
Inak kanvici by sa nemalo nič stať
ale @14
ja si jedno krasne rano vstanem po mensej oslave u nas doma,idem si idem ze si spravim kavu ale co sa nestane..cela kanvica je uplne cierna od zpeceneho mlieka,lebo nejaky khok si chcel spravit kakavQo
Ale k tomu mlieku...áno aj to už skúsila a povedala, že kanvica chvíľu nešla a musela ju vyčistiť, ale inak asi v pohode..
GG
v kanvici toto asi ustrážiš ťažšie, takže potom veľa šťastia s umývaním... ale pokým máš takú s hladkým dnom a dostatočne veľkú, že tam vopcháš ruku, aby si ju vyčistila, tak v pohode... asi.