volala som svojme ex či nepotrebuje nejake veci čo má ešte u mna a on mi povedal: neotravuj rušíš ma pri bozkávaní!!! totalne ma to vytočilo a bola som ako besná.
Nechapem, naco si vraciate veci, ktore ste si uz raz dali. Je to ubohe. Co s tym potom ten majitel ma robit? Dat to druhemu/hej? Ci to vyhodite vy, alebo on, je to jedno..
urcite sa nebozkaval, lebo pochybujem, ze by pred babou povedal s ktorou by sa bozkaval povedal nieco hentake... cize robil vselico mozne, len sa nebozkaval
telenovela?! zabudni! tak ako to nemam čítať, ked o mne píšeš?! tak o mne proste nepíš a nebudem mať čo čítať.teraz mi čo urobíš? doškriabeš mi auto ešte viac?! najdi si niekoho a neštúraj sa mi do života.a nenič mi veci ani vztah!
for roliho laska : ja byt tebou len si vydychnem ze toho kretena uz nemam na krku ale vazne bud rada ja by som teda bol . .aj ked viem ze to asi poriadne zabolelo . .ale isto ta chcel len vytocit
tak to auto je nič oproti tomu čo som pri nej za posledný mesiac zažil.najhorší rozchod v mojom živote a to som ich zažil ani neviem kolko.ona sa mi bude mstit až kým ju nezabijem alebo sa k nej nevrátim.teraz proti mne poštvala dievčatá s ktorými som chodil predtým.teraz mi každých 10 minút nejaké dievča jačí do mobilu, že som svina, kretén ko...., ...........
mno takeho cloveka by som nechcela stretnut...teda neviem co si jej urobil...ak iba to ze ste sa rozisli tak je to blaznive ale zalezi i na tom ako si sa s nou rozisiel? ublizil si jej nejako? lebo mno nevim po tom ako nevies ani kolko rozchodov si zazil mi nepripadas ako staly typ...nesudim ta...len mozno ma na to intrigovanie dovod ak nie tak
tak ja viem, že som nebol prikladný ale ja som jej hned povedal aký som.ona do toho šla s tým, že to vedela.potom som stretol niekoho a snažím sa zmeniť.do mojho noveho života už podvadzanie nepatrí a to platí aj pre nu.už s nou nemožem byť, ale ani s inou okrem tej jednej.je to koplikované ani pre mna to nie je lahké.
...nikto nemoze povedat, ze ma pravdu jeden alebo druhy...musim vsak povedat, ze Roli mi je viac sympaticky...:-] aka skoda, ze sa nick neda iba tak jednoducho zrusit (hlavne nazov), ze???
tak mila angie, prepač čislo sa mi nechce pisať:neviem podla čoho posudzuješ, že vykreslujem roliho hnusne ked nas nepoznáš, ale vážne ma bolí ked mi hovorí také veci.nechcem nanho kydať aspon dnes nie lebo som mu vdačná ale dufam, že ti nikdy nikto nebude robiť niečo čo ta privádza do šialenstva
roli : akoze to je trochu blbe co si spravil hej a ona sa este aj lutuje co jasneee sak ja by som sa asi obesila hej tak ako trochu sa kroť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
roliho laska: a ved co cakas to je vidno uz len na tej webke ze mu asi preskakovathej akoze ja vas nepoznam no ale on sa aj tak na stopro nebozkaval on ti chcel len ublizit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Inak cakam nejaku reakciu od roliho_lasky
Aspon nejaka zabava na nete
mno takeho cloveka by som nechcela stretnut...teda neviem co si jej urobil...ak iba to ze ste sa rozisli tak je to blaznive ale zalezi i na tom ako si sa s nou rozisiel? ublizil si jej nejako? lebo mno nevim po tom ako nevies ani kolko rozchodov si zazil mi nepripadas ako staly typ...nesudim ta...len mozno ma na to intrigovanie dovod ak nie tak
P.S.:skoda toho auta...
asi nieje az taky zly a asi ani ona
ale nie, ale fakt take zlozite... vse vztahy atd... ozaj by sa telenovela dala napisat...