Chcem si k Vianociam zobrať nový mobil len neviem aký aký by ste mi poradili rozmýšľala som nad Sony Xperia L alebo nad Samsung Galaxi S4 mini čo myslíte je dobrý ?? Alebo aký by som si mala vziať ?
Daj si do google zopo c2 je dost dobry a nestoji ako tie mobili pri ktorych platis za znacku....ja ho mam osobne a som nad mieru spokojny ....skus tinydeal.com
@ayame V tomto prípade vyhráva Samsung Galaxy S4 mini , lebo narozdiel od Xperie L má :
1. lepší displej (AMOLED 540x960 oproti 480x854 TFT LCD)
2. lepší procesor (Snapdragon S4 dvojjadro 1,7 GHz oproti Qualcomm MSM8230 dvojjadro 1GHz)
3. väčšia RAMka (1,5 GB oproti 1 G
4. podporuje LTE
5. má IR diódu (pomocou nej môžeš ovládať svoje A/V spotrebiče v domácnosti .. napr. TV, Hifi veže, satelity, setopboxi, projektory atď. , proste všetko, čo sa dá ovládať diaľkovým ovládaním .. jednoducho si vyberieš výrobcu a môžeš ovládať)
Ja som tiež nevedela či Sony L-ko alebo niečo iné, dlhé mesiace som mala len v hlave a odrazu som skočila kilometer na LG L9 P760 a nedá sa porovnať foťák slabší ale inak určite viac oplatí a lepší ak si si ešte nevybrala. Samsungy čo sa týka galaxy vraj blbnú a sama som videla ako Samsung Galaxy SII (nie mini) seká mrzne a nezotaví sa. nie raz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
1. lepší displej (AMOLED 540x960 oproti 480x854 TFT LCD)
2. lepší procesor (Snapdragon S4 dvojjadro 1,7 GHz oproti Qualcomm MSM8230 dvojjadro 1GHz)
3. väčšia RAMka (1,5 GB oproti 1 G
4. podporuje LTE
5. má IR diódu (pomocou nej môžeš ovládať svoje A/V spotrebiče v domácnosti .. napr. TV, Hifi veže, satelity, setopboxi, projektory atď. , proste všetko, čo sa dá ovládať diaľkovým ovládaním .. jednoducho si vyberieš výrobcu a môžeš ovládať)
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...