Caute
Chcem sa opytat ake mate skusenosti z pausalom v T-mobile?
Ponukali mi dnes mobil za 1 eur kde je hacik? Lebo co som pocul tak dost vela ludi hejtuje T-mobile tak by ma zaujimalo urcite vela ludi tu ma pausal...
@kosmiklove jakze neexistuje, sak ja mam t- mobil ci co to mam potom?
ale inac minule som sa zamyslala nad tym, ze kupovat si ten mobil ku pausalu je uplna blbost lebo ludia potom musia splacat aj po 50 e kazdy mesiac pausaly a pekne to preplatia a tak si kupis dobry mobil, dajme tomu aj za 100 e a mas pokoj
@kosmiklove no dobre, ta telekom no, to je jedno, ja mam este eurotel DD
to uz sa dneska neni moderne platit tolko penazi za mobil, mna raz jeden predavac priamo v t- mobile (pardon, v telekome ) prehovaral, ze chodte radsej inde, tu sa vam neoplati a neviazte sa ja som len zirala DD noo a este furt som tam
ta dobre ne 100 e ale 150 no ja mam lenovo S580 nejak 150 e stalo a jsem spokojenej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale inac minule som sa zamyslala nad tym, ze kupovat si ten mobil ku pausalu je uplna blbost lebo ludia potom musia splacat aj po 50 e kazdy mesiac pausaly a pekne to preplatia a tak si kupis dobry mobil, dajme tomu aj za 100 e a mas pokoj
zalezi od toho aky mobil a aky pausal pokial tie sluzby za ktore platis naplno vyuzijes tak nic nepreplacas
a dobry mobil za 100e som teda este nemal ja si kupujem telefony v troska inej cenovej kategorii
to uz sa dneska neni moderne platit tolko penazi za mobil, mna raz jeden predavac priamo v t- mobile (pardon, v telekome ) prehovaral, ze chodte radsej inde, tu sa vam neoplati a neviazte sa ja som len zirala DD noo a este furt som tam
ta dobre ne 100 e ale 150 no ja mam lenovo S580 nejak 150 e stalo a jsem spokojenej
ani 150 neni moja cenova kategoria
dobre, ty si proste high society, no co k tomu dodat P
Všetko s Androidom do 100€ bude katastrofa