Aký mobil (prístroj) by ste odporučili pre moju mamu, proste mama vo svojich rokoch, používa jednoduché mobily už dlhšiu dobu, a pokazil sa jej a teda chce kúpiť nový. Nie drahý, ale hlavne JEDNODUCHÝ na používanie, proste pre netechnicky orientovanú mamu
mojej mame ide hlavne o styl za malo penazi lubia sa jej leskle vysuvacky, ktore toho okrem volania a smskovania viac nemusia mat tak pre tu moju by som hladal daco taketo
Neviem či sa ešte predávajú také motoroly. Bolo ich dostať aj v obyčajnom novinovom stánku. Boli lacné, ovládanie strašne zjednodušené tam bolo, určené presne pre takýchto ľudí pre ktorých je vrchol používania technológie poslať SMS
@8 ten v žiadnom prípade nie! moja mama na to skočila, kúpila si to a nikto, ani ja som to nevedela ovládať, chceli to tak zjednodušiť, až to prepískli. ani čítať sa z toho nedalo.
@8 kúpili ho môjmu dedovi, a nikto ho nevedel ovládať...je to strašné.... ale dedo sa s ním naučil, takže nakoniec splnil účel no nič nemení na tom, že to je strašný telefón..
hlavne žiadne mobily pre seniorov !!! Nejakú obyčajnú jednoduchú Nokiu napr. 3100,3120 - staršie síce ale lacné a spolahlivé... Alebo ak novšie z obchodu, tak napr. 2323,1650,1661 Ľahké ovládanie, ja som tiež mame dal 3100 to ovládanie sa vpodstate všade drží v týchto jednoduchých modeloch...
Tá spomínaná Motorola @8 je niečo nehorázne.. ja sám som bol z nej zdeptaný a nevedel som ju ovládať, a to už je čo povedať!
Kukni si napr. » www.gsm-shop.sk/mobil/nokia/1xx... celá jednotková rada, príp. ešte dvojková by mohla byť (A dúfam že nikto nebude pindať teraz za reklamu, s tým obchodom nič nemám len je to tam pekne zoradené podľa kategórií a nechcem to tu spamovať fotkami)
Nokia 1208 je jednoducha, ale zalezi od jej zraku.
Vysuvacky a vyklapacky sa daju nastavit (riadenie hovorov krytom) takze len telefon otvori, zatvori a nemusi hladat tlacitka, tu sa da spomenut Nokia 2760, Nokia 7510 ed. S, Nokia 6500s (pozor na hmotnost, Nokia 6500s je vyraznejsia)
Nokia 6303c sa ovlada lepsie, ma pohodlnejsiu klavesnicu oproti starsiemu typu Nokia 6300/6300i.
Obcas su vhodne aj vacsie klavesy pre vyznavacov SMS, tu sa da spomenut Nokia 3110c/3109c
Obcas starsim ich deti kupuju telefon, "ako" pre seba V takom pripade neodporucam slavne S60tky. Prvy problem je zlozitost, druhy blaznenie telefonu ak niekto nevie pouzivat multitasking.
ja som mame tiez tak vyberala, kedze nevie s nicim narabat, tak som sa pozrela aku maju ponuku, k akemu pausalu, za aku cenu... kedze vzdy mala nokiu, tak som jej vybrala dalsiu a to 5310... preco? jednoduche ovladanie, klasicky 2,0 mpx fotak a 2giga pamatova karta, ktoru som jej vzala
@tomas pamatam si na mobil pre tvojho ocina, teda na tu diskusiu (sorry, nemohla som odolat)
a teraz seriozne vazne - nokia 6300, to je proste naj moderny nokia mobil forever podla mna...teda ak jej nebudu vadit mierne mensie tlacitka, to uz neviem. ale co sa tyka ovladania, tak je to super.
My sme kúpili mame minulí mesiac Nokiu 3120c a úplne jej to vyhovuje je veľmi spokojná a ona je naozaj netechnický typ tiež sme zháňali niečo lacné a jednoduché...
. . . ha na ten som zabudol. Nokia 3120c je v triede klasickych telefonov to najlacnejsie s ohladom na moznosti zariadenia. Ako vykon/cena je to dobry telefon.
My sme riesili podobny problem... Zasada je, ze ked mala nokiu, tak jej kupte nokiu... Ak mala LG, tak LG... Uz ma totiz zauzivane zvyky - ako sa odomyka klavesnica a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
tu máš recenziu
» www.mobilmania.sk/clanky/recenzia...
» www.cupofcity.com/images/magazine...
Tá spomínaná Motorola @8 je niečo nehorázne.. ja sám som bol z nej zdeptaný a nevedel som ju ovládať, a to už je čo povedať!
Kukni si napr. » www.gsm-shop.sk/mobil/nokia/1xx... celá jednotková rada, príp. ešte dvojková by mohla byť (A dúfam že nikto nebude pindať teraz za reklamu, s tým obchodom nič nemám len je to tam pekne zoradené podľa kategórií a nechcem to tu spamovať fotkami)
Nokie maju dobru povest, hlavne starsie ju mali.
Nokia 1208 je jednoducha, ale zalezi od jej zraku.
Vysuvacky a vyklapacky sa daju nastavit (riadenie hovorov krytom) takze len telefon otvori, zatvori a nemusi hladat tlacitka, tu sa da spomenut Nokia 2760, Nokia 7510 ed. S, Nokia 6500s (pozor na hmotnost, Nokia 6500s je vyraznejsia)
Nokia 6303c sa ovlada lepsie, ma pohodlnejsiu klavesnicu oproti starsiemu typu Nokia 6300/6300i.
Obcas su vhodne aj vacsie klavesy pre vyznavacov SMS, tu sa da spomenut Nokia 3110c/3109c
Obcas starsim ich deti kupuju telefon, "ako" pre seba V takom pripade neodporucam slavne S60tky. Prvy problem je zlozitost, druhy blaznenie telefonu ak niekto nevie pouzivat multitasking.
↓↓↓
ZTE Maxifón (ZTE S302)
xD
a teraz seriozne vazne - nokia 6300, to je proste naj moderny nokia mobil forever podla mna...teda ak jej nebudu vadit mierne mensie tlacitka, to uz neviem. ale co sa tyka ovladania, tak je to super.
A potom by už bolo treba z tej značky vybrať len ten najjednoduchší a je to.
» www.nokia.sk/produkty/telefo...
. . . ha na ten som zabudol. Nokia 3120c je v triede klasickych telefonov to najlacnejsie s ohladom na moznosti zariadenia. Ako vykon/cena je to dobry telefon.
. . . 3310 Supernova
. . . pohroma z valcovej pixsle.
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...