Už sú dávno preč časy, keď mohol byt človek rád, že vôbec vlastni mobil a funkcie ho až tak netrápili. V dnešnej dobe je to inak, ba môžem kľudne tvrdiť, ze mat vyhovujúci mobil je doležitejsie, než mat správnu velkost topánok A preto som tu aj ja
Ja preferujem dotykovky a teraz mám Wave II a zatiaľ som max. spokojný.Je krásny,má veľký displej a má toho oveľa viac ako požaduješ.Ale všetko je vec vkusu.
@weeman KDEZE PO STAROSTIACH!!! Kamoska raz tak vosla do obchodu, jej jedinou podmienkou boli - ziadny dotykac a nech ma 3,5 mm jack, dalsie predstavy nemala, obchodnik, vidiac, ze ma pred sebou obet, srdecne ignoroval jej potreby a ukazoval jej najnovsie ( a najdrahšie) typy mobilov (menovite aj HTC aj iPhone). Po hodine stade zdrhla. Vo vacsine (slovenskych) obchodov (dalej poznam uz len rakuske a tam je celkom iny pristup k zakaznikovi, hoci aj tam su vynimky), ti kasle predavac, ze co chces, hlavne, ze nieco preda.
ako kukám,tak myslím,že všetky (alebo skoro všetky) podmienky splna N95 nokia...aj ked je to velká sunka,bol to moj najlepsi mobil. takže ten by som ti odporucila. ale dnes mas uz na trhu veeela telefonov,len si staci priplatit.
@casanovka co ti na e52 nesadlo? ved ta ma vsetko co si hore pisala a este ovela viac...v podstate je to najlepsi telefon ktory nema dotykovy display...
@bebekex N95 je o malinko horsia ako jej sucasna E52 takze tam by asi moc nepochodila...navyse ma strasne slabu baterku...(velka sunka je len ta 8GB verzia )
@kosmiklove tá baterka je naozaj slaba..to mozem potvrdit. bolo to unavne kazdu noc ju nabijat. len teda nechápem ked slecna vlastni E52, že preco ho chce vymenit...
@kosmiklove ...súhlasím ... tak ale potom neviem aký ti sadne ... ono bude asi najlepšie si pochodiť po shopoch a popozerať ... alebo si pozri nejaké stránky o mobiloch napr. mobilmánia.cz ...tam sú výborné prehľady a môžeš si tam nájsť čo len chceš
@kosmiklove nokia e52 - ku som si po predlzeni zmluvy v T - mobile vybrala 10.2.2011, po tyzdni sa nedali dostat ani poslat sms - ky, odvoz do t - mobilu, chyba nebola v sim karte, ale v mobile, oprava...25.3. mobil uplne vypovedal sluzbu, vypol sa a nemohla som ho zapnut, odvoz do t - mobilu, poslali do opravy, po tyzdni je spat....a teraz som zabdala, ze mi pri volani chrci a hudba, ked ju pocuvam sa zasekava...nemam ziadne problemy vseobecne s nokiou alebo s nokiou e52, len tento konkretne moj kus ma obera o spanok, nie som typ, ktory meni mobily podla rocneho obdobia
@casanovka aha no jak sa hovori ked sa jebe tak sa jebe poriadne...nj ked narazis na takyto chybny kusok tak ta bude sprevadzat az kym sa ho nezbavis....keby bol bez chyby tak myslim ze si spokojna
@patofbc staci stiahnut len program a bluetooth funguje uplne normale a nahodou i phone isli medzicasom s cenou dole teda aspon tu neviem ako na slovensku
@alroune Sám vlastním iDevice takže viem ako to je ..... žiadny program na to aby sa dali posielať cez bluetooth neexistuje ... su to same FAKE ! viem čo hovorim
Sony Ericsson Vivaz Pro na toto sedi podla mna,este by som dodal k tym funkciam Wi-fi, pre mna hlavny faktor pri vybere telefonu - teda ked som sa rozhodoval pred kupou.Kupil som Samsung Monte,no nelutujem,aj ten by som ti odporucil,ale akurat nema qwerty klavesnicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
viac tu: » www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/...
- kvalitny fotak, 2 Mpix POSTACIA, robim aj tak len momentky
- GPS nepotrebujem
- Wifi je mi ukradnute
- akcelometer nepotrebujem
- nemusi to byt ziadna stylovka