Mám mobil samsung gts 5302 a mám ho si pol roka..a blbne mi.. viac aplikácii ked už mám mi seká ..a potom ešte SMS mi príde tá istá aj 3x ... a niekedy sa celý mobil správa čudne.. má niekto tento model a robí mu to isté? mám to isť reklamovať? alebo je
@mata399 Myslíš Galaxy Packet Duo? Pri tej hardwarovej výbave sa moc nečudujem, že to seká ... zálohuj si veci, urob factory reset (vymazanie všetkých údajov a obnovenie továrenských nastavení) a používaj iba nenáročné aplikácie ....
Príklad : oficiálnu Facebook aplikáciu ani Skype nesťahuj (veľa žerú RAM a zaťažujú procesor) ,
@avieabbey mne raz každych 20minut chodila tá istá správa.. na konci dňa som mala 16 tých istýých správ a už nešťastná som boal ked som ten zvuk prichádzajúcej SMS počula
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Príklad : oficiálnu Facebook aplikáciu ani Skype nesťahuj (veľa žerú RAM a zaťažujú procesor) ,
hej presne tento tu ... skype ani nemám a na fb idem cez messenger..lebo nemám rada písanie na dotykovom mobyle..väčšinou som cez NB..
inak ani sa nedivím že ti blbne...keď si spomeniem koľko mi hentie malé šunty padali z rúk pri skenovaní....