Chcem si objednať mobil cez orange e-shop, a však to idem robiť prvý krát, tak potrebujem poradiť. Idem si pred tým do orangeu ešte predĺžiť paušál, takže budem mať na mobil nejakú zľavu. Keď si ten mobil potom ale objednám cez orange e-s
prihlás sa na ten e-shop pod svojimi údajmi, tam už to vie rozoznať, že ti končí paušál a že si ho ideš predlžovať a malo by ti to rátať všetko už aj so zľavou a tak.
končil mi tiež paušál, na stránke orange, keď som bol prihlásený, tak mi už ukazovalo info, že mi bude končiť paušál, môžem si poskladať nový, tak priamo potom v e-shope som si vyskladal paušál, vybral mobil, zaplatil cez účet, počkal na mail, že si ho môžem ísť vyzdvihnúť na predajňu, tam to podpíšeš, prevezmeš, ideš.
neviem či sa poplatok platil na predajni, alebo pri prvej faktúre.
ak ti to stále neni jasné, napíš do orangeu mail..ti to snáď budú lepšie vedieť vysvetliť.
@degesxd prihlasis sa na eshope pod svojim tel cislom...aj ti skoncila viazanost tak ti ponukne na to cislo predlzit pausal (ak nie tak ti tam da datum kedy ti to konci a ponukne ti dobrat si druhu simku), vyberes si jaky chces pausal, vyberes si mobil a potvrdis to...na druhy den pride kurier a jemu vsetko popodpisujes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
končil mi tiež paušál, na stránke orange, keď som bol prihlásený, tak mi už ukazovalo info, že mi bude končiť paušál, môžem si poskladať nový, tak priamo potom v e-shope som si vyskladal paušál, vybral mobil, zaplatil cez účet, počkal na mail, že si ho môžem ísť vyzdvihnúť na predajňu, tam to podpíšeš, prevezmeš, ideš.
neviem či sa poplatok platil na predajni, alebo pri prvej faktúre.
ak ti to stále neni jasné, napíš do orangeu mail..ti to snáď budú lepšie vedieť vysvetliť.